Aspirante optimiste > 20 ani (469)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Madutza m-am gandit sa merg si aici la un medic da' cum sa-i spun de tratamentul dat de cel din Ungaria si de ce ma duc la el ,la cat sunt de incuiati medici din Romania...De prestat,prestam noi cu drag si spor,oricum speranta moare ultima
Anca,Adevarat a Inviat!!!Ma bucur pt surioara ta,Doamne ajuta in continuare
Roxi multumesc de raspuns.
Paula hai ca imediat vine vara
Bebelu
Eu iar am o zi plina asa ca mai rarut pe aiciVa

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Incerc sa-mi ocup timpul cu ceva ca altfel numai la ma gandesc.ma uit pe you tube la video-uri,mai ales ca in 27 iunie mergem la Bucuresti la Sonisphere Festival in loc de sejur.
bebelu o sa te rog inainte sa mergem sa ne dai niste sfaturi de descurcat prin Bucuresti

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Joann scuze,am uitat sa burtica!!!

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Paula te ajut cu mare drag

zi-mi unde vrei sa ajungi si incerc sa ma fac cat mai inteleasa

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Cosmi dar nu poti sa ii zici k doc tau e plecat din tara si vrei sa sti cum stai.

nu dai ff multe detalii. iar la clinica particulara nu prea iti pun intrebari,mai ales k se plateste eco si consultatia. si au niste preturi cam marisoare.

noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

bebelu multumim

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

cos minutza

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Talida mi-am facut analizele,toate sunt bune inclusiv insulina si testosteronulMi-a spus si el ca sunt ok dar sa incercam cu Metforminul pt ca polichisturile reapar daca nu facem cevaClosy am luat 3 pe zi timp de 5 zile,monitorizare nu am facut din cauza ca el nu e tot timpul in tara.Ecograf mi-a facut ieri in Z15 si nu erau foliculi destul de dezvoltatiLa endocrinolog nu ma mai duc,cel putin nu in Oradea,ca m-am dus sa vada tiroida si m-a trimis la ginecolog ca din punctul ei de vedere e totul okLa alti medici eu nu ma mai duc,ca m-am saturat de ei,de medicamente de analize,de toateIncercam Metforminul si eventual o sa vad daca ma poate monitoriza vreun medic de aici pana ajung la el pt urmatorul control!
fetele

Cosmi

Mergi la inceput

cosminuta poate ai noroc si dai peste un doc ok si iti face monitorizarile cum trebuie

oricum spor la

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele!
felicitari tuturor fetelor care deja au sambureii in burtica !

eu sunt in ziua 2 de CM desi am prestat in aproape toate zilele cu mucus cervical si asteptam nimunea, nici nu stiu ce sa mai cred, doctorul la ultimul control in decembrie mi-a zis ca totul e in regula, ovare, uter, vezica dar mai am o indoiala la o analiza care a iesit aspect progesteronic(ia<15%), voi aveti idee ce inseamna asta?daca da lamuriti-ma si pe mine, sa fie oare progesteronul scazut si din cauza asta sa nu se prinda?

Mergi la inceput