Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 7
IONY_82 spune:
Crinuta,imi pare rau ca trebuie sa stai mereu in pat, da asta e ptr bebe ce nu face o mama si nu te preocupa ca nu vorbesti asa mult despre tine, e normal sa ne spui cum te simti de aceea suntem aici
Aici a fost foarte urat, ieri a plouat toata ziua si nu am putut merge nicaieri.Am mers in vizita la socri atat.Sotul a muncit ieri munceste si astazi asa ca.. acasa
Te si ai grija de tine
MTHFR C677T genotip heterozigot,FACTOR XIII(mutatia V34L) genotip heterozigot,betaFibrinogen-homozigot mutant; 3 sarcini pierdute (1 sarcina oprita din evolutie la 6s,a2a sarcina avort spontan la 7s si a 3a sarcina avort spontan la 7s)
kiti2205 spune:
Buna dimineata! Ce faceti? Am inceput sa ne strangem?
Ioana-Naomi - La multi ani!!
Crina, Yoni
Citat: |
citat din mesajul lui ghiocela13 Kitty2205, am vazut in tabel ca ai aceleasi date ca si mine. urmeaza, teoretic, sa nasti tot pe 10 oct ca si mine. yupiiiiiiiii, spune-mi, plizz, daca tu ai facut Dt si la ce medic mergi! Kiss u all! ghiocela13 |
10.10.2010 - frumoasa data, nu ? Nu am facut DT, ot ca mie mi-a spus dr sa fac doar triplu test, iar la asta sunt programata pe 23 aprilie.
Tu ai facut?
Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
kiti2205 spune:
Am schimbat si semnatura!!
Si mai am doar o saptamana pana la eco
In Buc este urat si innorat. Vreme de
Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Clabuc spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Sa fiti sanatoase si fericite si sa vi se implineasca toate dorintele! Sa petreceti sarbatorile alaturi de cei dragi in voie buna si liniste sufleteasca!
Maya, ce dulce esti!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 13+
Poze Clarinda
kitzy spune:
Hristos a inviat!!!!
Maya multumesc mult ca te-ai gandit si la mine, eu am ramas foarte optimista, sunt convinsa da data viitoare totul va fii bine, nu poate fi altfel, nu?
Eu va citesc din umbra, sper sa nu va suparati
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
maya71 spune:
citat din mesajul lui kitzy Hristos a inviat!!!! Maya multumesc mult ca te-ai gandit si la mine, eu am ramas foarte optimista, sunt convinsa da data viitoare totul va fii bine, nu poate fi altfel, nu? Eu va citesc din umbra, sper sa nu va suparati Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Burtici,va ! Sunt si eu... dar prin preajma...
Kitzy, lasa ca vezi tu ce valuri o sa facem si noi. Pe cele curajoase si optimiste DD le ajuta si... toate au timpul lor.
Clabucel drag... am mare bucurie daca va fac sa zambiti. E mare lucru sa aduci pe buze macar un zambet... suparari poate oricine. Eu... mai am inca de copilarit (glumesc, incerc sa nu uit de inocenta unui copil) Cine uita sa fie copil e deja un om mort (sufleteste)...
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui maya71 Kiti2205utaaa...??? Kitzy si tu esti bine nu/i asa?!!! ucenic(aspirant) burtica |
Sunt bine, Maya albinutza
Mi-a trecut raceala, am dormit cat am putut de mult, m-am odihnit, m-am incarcat cu energie si sunt pregatitita sa o iau de la capat de maine.
In rest, toata lumea bine, da?
va pup
Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
nikolici spune:
Hristos a inviat!
Paste frumos in continuare tuturor burticilor si aspirantelor! Sa va fie sufletul plin de liniste si multumire!
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)