Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragilor!
HRISTOS A INVIAT!
Sa va aduca Lumina Sfanta numai bucurii in viata, fericire, sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Am intrat sa ciocnim si noi un ousor si sa va urez distractie placuta!

14+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Hristos a inviat!!!

Fetelor, imi e deja dor de voi. De 2 zile nu am avut timp sa va citesc pe indelete, asa cum imi place mie... Lasa ca avem timp sa recuperam!

Crinuta, am intrat cu totii in cabinet. Doctorita a insistat sa intru si eu...

Nastasie, ai mei erau cu ochii in lacrimi! Li se pare acum totul mult mai real!!!

Aniast, poate e fetita si e timidutza... Putza tot nu s-a vazut, dar nu avem nicio certitudine.

Va tare,

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

DD sa va ajute sa-l duceti pe bebe cu bine pana la sfarsitul celor 40 de saptamani, multa incredere in voi si pace sufleteasca!

HRISTOS A INVIAT!

uta28 este 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Hristos A Inviat!!
Sa fim sanatoase, alaturi de cei dragi si de cei dragi celor dragi noua, ca in rest ne descurcam noi.
Pentru prietenele dragi, va asteptam cat de curand cu vesti bune.

Va pup

Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Madutza, Yoni, Iomur, Viss, Dizica, Michella, Luminita, Mihutza, Marcella, Dorinutza, Mihatp, Ramonella, Kitzy, multi pupici... Domnul fie cu noi, sa ne ajute sa nu ne pierdem sperantele iar dorintele sa devina realitate. Un gand bun si o imbratisare calda (de fapt mult mai multe)
Iubire in ganduri si simtiri!

http://www.youtube.com/watch?v=bHUH8cP7p90&feature=related

Pentru voi suflete dragi!

ucenic(aspirant) burtica

CRISTOS A INVIAT!!!

Maya ma bucur ca te-ai gandit si la noi!Sa ne ajute Dumnezeu sa reusim si noi data viitoare!Sigur vom reusi!

Mai citesc din cand in cand acest subiect...si ma apuca nostalgia...ma uit la data de 5 septembrie,si numele meu nu mai e scris acolo...asa a fost sa fie...sunt sigura ca data viitoare va fi bine.

Sarcini usoare va doresc in continuare,si bebei sanatosi!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Ramonella...suflet, oricate si orice as spune... cuvintele sunt de prisos. Totul e cuprins in inimile si in sufletele noastre asa ca... hai sa le deschidem si cu siguranta ele se vor umple de bucurie, iubire si lumina... sa invatam sa le dam mai departe si cu siguranta dorintele vor deveni realitate. DD ii ajuta pe cei buni si increzatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineataaaaaaaaaa fetelor!
Hristos a inviat! hai! Trezirea, ca afara este o zi minunata!!!!
Sa aveti o primavara minunata si un an plin de bucurii!!!!!
Kitty2205, am vazut in tabel ca ai aceleasi date ca si mine. urmeaza, teoretic, sa nasti tot pe 10 oct ca si mine. yupiiiiiiiii, spune-mi, plizz, daca tu ai facut Dt si la ce medic mergi!
Kiss u all!

ghiocela13

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor
Adevarat a Inviat!
IOANA-NAOMI iti urez LA MULTI ANI! si tot ce-ti doresti tu sa ti se indeplineasca. Sa fii sanatoasa si tu si bebita si sa aveti mult noroc in viata.

14+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

HRISTOS A INVIAT!FETELOR
Ioana_naomi "LA MULTI ANI!" multa sanatate, sarcina usoara ,bebe frumos si sanatos
Kiti multumim ca te-ai gandit si la noi si sa dea Domnul ca toate sa venim cu vestile mari
Crinuta cum te mai simti?
Madutza, Maya,Ramonella

Mergi la inceput

IONY .Eu sunt la fel: stau in pat caci tot ma doare burtica si spatele si-mi fac nospa injectabil. Dar ajunge cat am vorbit despre mine. Tu ce faci? Cum te-ai distrat ieri?

14+

crina cu

Mergi la inceput