Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 8
andra_b spune:
Hristos a inviat!
Nu am citit decatultimul capitol asa ca numa la asta o sa "reactionez".
Ayda si Ioana Naomi la multi ani!!!
Iony Doamne ajuta cu tratamentul!
Buburuza super mi-a placut idea de a merge cu parintii la eco prin surptindere! Beton!
Fianna bine ai venit!!!
Karin ma bucur ca a iesit ok la DT!
Kitzy am gasit din greseala ca tu ai mai pierdut sarcini, imi pare rau ca nu am stiut de treaba asta... Data viitoare sper sa fie totul bine pana la termen!!! Te tare!!!
Noi suntem acum acasa, e bine, de maine o luam din nou de la capat, astept sa treaca inca o saptamana pt ca sa merg la TT
Ale
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
14+ cu bebe mic
madutza_bra spune:
Hristos a inviat!
Pup toate burticile si toate fetele dragi (inclusiv pe cele care citesc din umbra )
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Ana_Perianu spune:
Hei, bine v-am regasit fete dragi !
Mi-a fost dor de voi, am tot intrat zilele astea dar a fost tare liniste pe-aici, asa ca ma bucur sa regasesc atmosfera asta ...ciripitoare pe-aici !
Sper ca ati petrecut frumos zilele astea si ca sunteti toate bine-merci!
Eu sunt happy, in ultima vreme o simt tot mai bine pe bebelina mea draga, si ma topesc cand misca, e ca un orgasm Macar atata sa am si eu ca altceva ...
IONY - ma bucur ca te-am vazut la Trombofilie, acum sunt mai amortite fetele dar vei vedea ca pe masura ce se intorc te ajuta. Eu acum m-am apucat sa citesc capitolele din urma ca si eu sunt incepatoare
17+
kitzy spune:
Andra
Cum a fost in concediu?
Azi am fost pe la nasi in vizita si al doilea copil a lor are 3 luni, mamaaa, e asa de mic....l-am luat in brate, usor ca o pana pe langa cele 12+ kg a lui Diana E greu si obositor cu 2 copii, parca mi-a mai taiat un pic din elan sa fac repede al doilea bb
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Andra Cum a fost in concediu? Azi am fost pe la nasi in vizita si al doilea copil a lor are 3 luni, mamaaa, e asa de mic....l-am luat in brate, usor ca o pana pe langa cele 12+ kg a lui Diana E greu si obositor cu 2 copii, parca mi-a mai taiat un pic din elan sa fac repede al doilea bb Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
asa e, mai greu cu 2 copii mici, dar si cand te ganesti ca scapi odata de pampers definitiv... eu si la asta ma gandesc
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
oramona spune:
HRISTOS A INVIAT!!! Va pe toate burticutele. Eu de azi la munca si tare nu am nici un chef de asa ceva. Tare bine mai era acasa...somn, mancare, pisicit si iar somn. Va invit sa ciocnim un ou si la o cana de cafea.
mamica de fetita si graviduta 13+
ionela.n spune:
Hristos a Inviat!
Bine v-am regasit, burticilor
Azi la 16.30 am intalnire cu bebe
12+
ghiocela13 spune:
Buna dimineata dragelor!
O sapatamana usoara va doresc la toate! si in special celor care merg la serv!
Ionela, te asteptam dupa intalnire sa povestesti ce ai vazut, cum era, ce facea...tot, tot! Eu merg lunea care vine la eco si Dt. Abia astept sa ne spui cum a fost! iti tinem pumnii!
13+
ghiocela13
ionela.n spune:
Daaaaaaaaa, si eu abia astept sa vad micul ingeras, sunt tare nerabdatoare!
Daca nu deseara, atunci maine va anunt cum a fost. Tare mi-as fi dorit sa fie si azi zi libera
12+
oramona spune:
Ionela, multa bafta la eco, te asteptam cu vesti cat mai bune. Offf , cat as vrea sa merg si eu, sa vad ce mai face comoara mea, dar mai am pana la sf lunii. Eu ma bucur cand tata isi lipeste urechea de burtica si-mi spune ca-l aude cum inoata...vreau si eu.
Va si o zi linistita, ca eu ma plictisesc la munca.
mamica de fetita si graviduta 13+