Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buburuza, felicitari.important e ca e bine.o sa colorezi si caruciorul data viitoare.ce au zis ai tai?
eu am minunat-o pe mama cu ecografiile ca pe vremea ei nu erau.
va urez tuturor paste fericit.maine plec si eu la mama cu razvan ca al meu sot e de tura si luni ne vin finii asa ca nu stiu cand mai intru.pe marti poate.
sa mancati cu limita si nu faceti excese.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Scumpelor am intrat doar scurt sa va salut si sa va urez :
Sarbatori fericite! Lumina sa partrunda in vietile voastre!

Va si "vorbim" cand ne intoarcem in Austria!

15 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Fetelor, am intrat sa va pup si sa/mi reinnoiesc urarile:

BUBURUZELOR...
Sa va traiti aventura vietii voastre cu zambetul pe buze alaturi de toti cei dragi, Lumina in suflet, ganduri si simtiri, Sa va insoteasca norocul si sanatatea peste tot unde va duceti, Iubirea sa va fie pat si dragostea invelitoare iar la capatai sa aveti numai ganduri bune...

PASTE FERICIT si viata sa va fie o sarbatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Buna seara burtici!

Am intrat Doar ca sa va ureZ SARBATORI FERICITE! Sa aveti parte de tot binele din lume si de multa sanatate! Invierea DOMNULUI sa va aduca multa liniste si pace sufleteasca!
Noinu suntem in Clujdeci nu o sa mai intru pana pe miprcuri-joi!
Noi am primnit rezultatele de la DT si totul este BINE MULTUMIM la DUMNEZEU.
Va pup dulce pe toate!

Edith 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Hristos a inviat!!!!
Paste fericit viitoare mamici alaturi de cei dragi voua!!!!

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 15 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

HRISTOS A INVIAT !!!

Dragele mele, va doresc la toate LUMINA in vieti, BUCURII alaturi de cei dragi si SPERANTA ca totul va fi bine, ca in toamna vom vedea toate bebelusii nostri mult asteptati, sanatosi si frumosi!

PASTE FERICIT !

Sa aveti o noapte linistita!

P.S.Eu noaptea aceasta lucrez . Noroc ca nu prea suna multi clienti, doar cate unul ratacit ce nu are unde sa doarma, sa-i caut vre-o camera libera la hotel (ce nu prea mai sunt...) Bine ca macar lucrez de acasa!

Denis, baietoiul meu

POZE

17+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Hristos a Inviat!
Paste Fericit, sa vina cu sanatate, fericire, impliniri si numai bucurii in casele voastre!!!

Eu vopsesc oua acum cu ceva vopsea ramasa de anul trecut din Romania ca ce am gasit aici mi-au iesit roz! Lui fii-miu insa ii place mult faza cu ciocnitul oualelor asa ca de ieri tot spargem la cele roz!

aniast72 datele mele sunt asa UM 11.1.2010 si DPN 16.10.2010

fianna cu printisorul Matei

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna Dimineata si Hristos A Inviat!
Sunt si eu plecata din Bucuresti asa ca am intrat sa va urez un Paste Fericit alaturi de cei dragi luminos pentru voi si sufletelul din burtica.
Sunt foarte fericita pt ca de vineri am trecut la lucru la program de 6 ore de la 9. Eram asa de obosita si doctorita a fost cea care a spus ca se poate. Eu nici nu stiam. Acum plec la 3 si e super. Pup

Cori 15 s !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!

Sa va dea Domnul sanatate, liniste, iubire, pe cei dragi in jurul vostru iar cale vietii sa va fie luminata doar de ganduri bune.

Mergi la inceput

Madutza, Yoni, Iomur, Viss, Dizica, Michella, Luminita, Mihutza, Marcella, Dorinutza, Mihatp, Ramonella, Kitzy, multi pupici... Domnul fie cu noi, sa ne ajute sa nu ne pierdem sperantele iar dorintele sa devina realitate. Un gand bun si o imbratisare calda (de fapt mult mai multe)
Iubire in ganduri si simtiri!

http://www.youtube.com/watch?v=bHUH8cP7p90&feature=related

Pentru voi suflete dragi!

Mergi la inceput