Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 4
danaisa20 spune:
buna dimineata,
multumim Crina pt gustatica buuuna pregatita.
Pentru zilele frumoase de sarbatori ce vor veni, va doresc multa lumina, in orice colt al lumii v-ati afla, sa aveti alaturi oameni calzi si dragi voua si sa va bucurati impreuna! Aveti grija de voi si...mancati cumpatat si ce e mai bun pt voi si bebici!
danaisa20 11+
Ana_Perianu spune:
Iony si eu am primele doua din mutatiile tale plus inca alte doua. Ma mir profund in legatura factor XIII, nu e prea popular printre trombofilice. Si acum ce vei face? stii vreun hematolog bun? ai gasit pe forumurile italiene ceva despre asta?
La noi e un subiect f documentat la Aspirante, si fetele te mai pot ajuta cu raspunsuri,insa pt tine ar putea fi chiar mai usor, daca exista dr buni. Aici nu e decat un singur medic specializat pe asa ceva, insa e extrem de ocupata si n-ai cum sa o intrebi prea multe detalii
Buburuza_10 spune:
Saluuuuut!
Iata-ma!!! Am fost la eco azi. Bebe e bine, sanatos si frumos, doar ca e tare misterios... Nu a vrut sa ne arate ce are intre picioruse... sunt atat de curioasa... tare as vrea sa-mi colorez si eu caruciorul, dar se pare ca mai am de asteptat pana pe 5 mai!
Aniast, f tare!!!!
Sa aveti o zi frumoasa!
17+
fianna spune:
Buna ziua, ma primiti si pe mine in club?( desi imi cer de pe acum scuze nu stiu cat de activa voi fi)
Sunt o mamica de iulie-august 2007 si acum am in burtica un bebe de 12 saptamani.
fianna cu printisorul Matei
Despre Minunea mea mica
ddanagh spune:
Fianna, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara la capatul careia sa tii in brate un bebe sanatos, frumos si mancacios.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 15 + cu un mare dolofan
crina-s spune:
Buburuza ma bucur ca bebe e foarte bine. Lasa ca ai sa vezi in mai ce carucior vei lua. Nu ne-ai spus daca ati fost toti in cabinet.
Fianna bine ai venit printre noi! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
14+
crina cu
fulguta28 spune:
Dragele mele, mamici si viitoare mamici,
Va doresc un Paste Fericit, plin de bucurie si sa primiti Lumina Sfanta cu sufletul deschis. Nu uitati sa va puneti o dorinta cand primiti Lumina. Sunt convinsa ca fiecare din noi o sa avem aceeasi dorinta si o sa ne rugam la DD sa o putem duce pana la capat alaturi de ai nostrii dragi.
Bun venit burticilor noi!
Ieri daca am fost tintuita la birou, azi trag din greu la curatenie. Sunt obosita, dar cu cateva pauze mici o sa duc si treaba asta la sfarsit. Apoi, imi vopsesc parul cu vopsea fara amoniac. Uhuu, abia astept sa vad cum dispar firele albe. O masca pe fata, niste unghiute date cu lac si gata, o sa fiu ca noua.
Tare mi-ar placea sa iesim sa ne cunoastem si sa stam la o sueta intr-o zi la o cafenea sau la o ceainarie.
Pup si PASTE FERICIT!
uta28 este 12+
fianna spune:
Multumesc de primire!
Dana , bine te-am regasit! Cum te descurci cu Daria si cu burtica? Matei vrea in brate destul de des si face crize uneori daca nu-l iau. Tot incerc sa-i explic ca nu se poate dar pana la urma tot eu cedez ca el e mai incapatanat ca mine.
fianna cu printisorul Matei
Despre Minunea mea mica
ddanagh spune:
Off incerc si eu sa fac o pasca si nu mai resusesc.
Daria tocmai mi-a botezat patul si perna, da-i si spala, fa-i baie...
Fianna, in marea majoritate, DAria e destul de intelegatoare cu luatul in brate, e dezobisnuita de ceva vreme astfel ca nu are acum o scimbare majora in acest sens, atata doar ca face tot felul de prostioare, toata ziua strang dupa ea. Oricum sunt sigura ca imi este mult mai usor decat mi-ar fi fost acum un an, atunci chiar era ca o maimuta de gatul meu.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 15 + cu un mare dolofan
aniast72 spune:
fiana, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si la termen iti doresc! Da-mi te rog datele tale sa te trecem in listuta.
Buburuzico, ce timid e copilasul tau... ce au zis ai tai?
fulguta, sa se mai incalzeasca putin si ar fi tare dragut sa ne vedem la o terasa cat mai multe burtici. Eu promit sa vin din Ploiesti oricand stabilim.
Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)