Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)
Raspunsuri - Pagina 3
crina-s spune:
Buburuza multa bafta la eco maine. Ce bucurie frumoasa o sa aiba parintii tai maine.
Ma bucur ca a iesit tortul bine, sper ca te vei gandi si la noi cand vei manca din el.
Si sa nu uit: zestrea intacta....super....
Distractie placuta in continuare!
14+
crina cu
kiti2205 spune:
Buburuzel, ce surpriza placuta o sa fie pentru ai tai!! Sa ne spui si noua maine daca bebe s-a lasat convins sa va arate daca e baietel sau fetita
Va pup si somnic usor
Kiti, 12+ si mami de Vlad (15.05.2006)
aniast72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Buburuza_10 Aaaaaa, era sa uit ce era mai important! Maine la 10 am programare la ecografie! Vrem sa le facem o surpriza alor mei, asa ca ii luam pe sus dis de dimineata si le spunem ca mergem la Carrefour sa luam oua, miel, etc. Cum ei nu stiu orasul, nu isi vor da seama ca ne indreptam de fapt spre clinica, decat in momentul cand vom intra in clinica! Sper ca doctorita sa nu se supere cand vom intra toti 4 - mama, tata, sotul si eu - in cabinet ca sa-l vedem pe bebe! Speram sa-i aflam tot maine si secretul lui bebe! 17+ |
Stii la ce ma gandesc? Daca se supara doctorita, ii spui sa-i lase inauntru pe parintii tai ca ramai tu afara.
Tin pumnii sa se devaluie bebelusul si sa fie o surpriza pe masura asteptarilor.
Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
madutza_bra spune:
Va urez ca cele 40 de saptamani de sarcina sa fie cele mai frumoase saptamani din viata voastra, iar bebelusii ce se vor naste sa fie sanatosi si frumosi!
Prietene dragi, fie ca lumina invierii sa lumineze si calea bebelusilor nostrii spre noi !
Paste fericit!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
crina-s spune:
Buna dimineata frumoase burticute si nu numai.
A iesit soarele afara.
Va invit la cafeluta, laptic, suc de portocale si ceva gustarica..
Sa aveti o zi mirifica!
14+
crina cu
Ana_Perianu spune:
Iony si eu am trombofilie si imi fac zilnic injectie in burtica si nu e chiar asa grav precum suna. Si eu m-am bucurat ca am pt ce sa le fac si ca stiu ce trebuie facut ca sa fie totul ok asa ca ii dau inainte cu injectatul. Ce analize de trombo ti-au iesit rau?
Buburuza ce dragut, va fi o super bucurie pt ai tai si sper sa fie o surpri frumoasa si pt tine si sa afli sexul bebelusului. Astept cu nerabdare vesti!
17+
IONY_82 spune:
Buna fetelor
Va doresc sa aveti o zi frumoasa
Crinuta
Madutza,Maya
Ana_Perianu analizele de trombofilie arata cam asa: MTHFR C677T genotip heterozigot,FactorXIII-MUTATIA V34L genotip heterozigot, PAI 5G/5G, beta FIBRINOGEN homozigot mutant si antigen piastrinic heterozigot.Restul sunt bune.Scuze daca nu intelegeti ceva ptr ca am tradus din italiana si nu stiu sigur daca se aseamana denumirile.
multi tuturor
IONY_82 spune:
Aaaa si mai este si anticoagulant lupic 49(valori n.20-44)
PASTE FERICIT! tuturor sa aveti masa plina, lumina in suflete, sa va bucurati de cadourile iepurasului.
Prietenelor dragi fie ca aceasta sarbatoare sa ne lumineze, sa ne dea putere si sa ne ajute sa avem si noi bebeii nostri.
V-am pupat si va imbratisez cu drag pe toate toate.