Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Nu m-am umflat, am plans.
Pt ca si acum am o cutie de 15 kg plina ochi de hainute de pus in bazar. Si asta ar trebui sa ma bucure.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Daria spune cum te putem ajuta. Trimite mie pachetul cu plata ramburs si ma bag eu la distribuit, pozat tot ce e nevoie. Sau daca e doar de poze, fa arhiva si trimite la mine pe mail apoi le pun eu in albume Deja te-ai inhamat la foarte multa munca si nu as vrea sa devina o povara mult prea mare pt tine. Tu ai o inima si un suflat de milioane, dar ai si tu limitele tale fizice, de timp si (mai ales) financiare). Lasa-ma sa te ajut!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

Pt ca si acum am o cutie de 15 kg plina ochi de hainute de pus in bazar. Si asta ar trebui sa ma bucure.

of,daria,nu pune si tu chiar totul la suflet...e adevarat ca asa se intampla cand depui suflet,dar cred ca nimeni nu a fost rau intentionat!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Daria eu am descarcat si instalat aplicatia aia mica a lor, Picasa 3, si super simplu de lucrat cu ea. Din folderul tau de poze doar selectezi pe cele pt o categorie, 2-3 ani sa zicem, le dai upload (nu ai limita de 5 ca la un upload clasic), ai un roll-down meniu de unde alegi sa le urce la 640x480 de pixeli si gata. Apoi doar te duci in albumul respectiv si scrii captionul. Pe mine m-a scutit de muuuult "lucru manual"

Daca vrei iti explic cu liniuta, sau mi le trimiti mie (pozele) le urc io bulk si tu doar le scrii explicatia

Pupani, hai nu mai fi supi, noi te iubim

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu e vorba ca e mult, nu ma asteptam sa fiu chiar asa o belea.

IMI CER SCUZE OFICIAL DE LA TOATA TRUPA.
Sunt afoana, atehnica si nu ma pricep.

Boticelina, zi mi te rog ce naiba de program sa mi descarc dp net.
Eu pozele le fac cu canonul, care le descarca automat in programul propriu dp pc. De acolo le urc in album, le mut, denumesc si si asa pot urca doar cate 5 fotografii odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Daria uite, aici poti descarca programelul lor http://picasa.google.com/intl/en_us/ Il instalezi la tine, o sa-si puna un shortcut pe desktop.

Pozele hainutelor le salvezi intr-un folder in calculatorul tau. Deschizi aplicatia picasa, din meniul file alegi import album, il ghidonezi pana la folderul tau (pe al meu il cheama chiar bazar) si el iti importa pozele.

Selectezi pozele pt o anumita categorie (1-2 ani de ex, poti alege zeci de poze). Selectarea pe sarite se face tinand apasat ctrl si click pe poza. In josul ferestrei lu' picasa 3 o sa vezi o sageata verde orientata in sus, clikai pe ea, o sa te puna sa te loghezi pe contul de bazar, tu te loghezi, el iti incarca toate albumele, tu selectezi destinatia (1-2 ani in ex nostru); sub lista cu albumele bazarului ai un roll-down meniu cu rezolutia la care vrei sa-ti incarce pozele. Alegi 640 si dai ok/upload. si gata.

Apoi mergi in albumul de la bazar (prin browser, cum faci de obicei) si dai cod si scrii captionul/explicatia.

Pare complicat dar e muuult prea simplu... prima data poate fi cu emotii.

Plus ca apoi "te tine minte" si de fiecare data cand deschizi programelul picasa esti deja logata la bazar si gata sa urci poze

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

quote]citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Daria spune cum te putem ajuta. Trimite mie pachetul cu plata ramburs si ma bag eu la distribuit, pozat tot ce e nevoie. Sau daca e doar de poze, fa arhiva si trimite la mine pe mail apoi le pun eu in albume Deja te-ai inhamat la foarte multa munca si nu as vrea sa devina o povara mult prea mare pt tine. Tu ai o inima si un suflat de milioane, dar ai si tu limitele tale fizice, de timp si (mai ales) financiare). Lasa-ma sa te ajut!

[[/quote]

Pe langa urcatul pozelor care pana la urma se va rezolva eu cred ca problema cea mare sunt banii de expeditie a coletelor.Am mai spus-o si ma repet acum eu as vedea solutia viabila pentru fetele care pun multe produse in bazar sa le fie platite acele sume mici infime pentru un colet dar pentru 10-20 sau mai multe colete se aduna putin cate putin.
Mersi ca ati citit pana la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mercedes, eu onsider asta donatia mea pt bazar
Insa azi mi s-au aprins girofarurile la un comentariu sec , probabil pe fond de oboseala, pt ca nu consider ca fac lucru de mantuiala.

Boti, merci.
Sa vad cata forta voi avea azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Daria, eu n-am inteles exact problema.
Referitor la urcatul pozelor, s-a stabilit dimensiunea, de 640 X 480, adica aproximativ 1/2 MG, nu 2-3 MG.
Eu redimensionez pozele fie cu jpeg compressor, daca am mai multe, fie cu paint, una cate una. Asta pt ca nu imi merge programul picassa. Cand nu m-am descurcat, am cerut ajutor si mi s-a oferit.

Si nu este vorba de belele sau ca asa vrea cineva anume, insa momentan, mai sunt disponibili mai putini de 300 MG in picassa; daca se urca poze mari, asta inseamna 100/150 de poze. Ceea ce este foarte putin.

Iar comentariile seci poate par asa pt ca sunt scurte, din lipsa de timp... nimeni nu vrea sa supere pe nimeni aici, iti spun sigur.

Referitor la regulile de organizare, ele au fost mult discutate, sunt facute pentru a economisi timpul celor care organizeaza si a se face cat mai putine greseli.
Si nu inteleg de ce se supara lumea cand se observa ca ceva s-a gresit, nu se spune cu rea intentie, ci pentru a se corecta si evita repetarea greselilor; eu asa vad lucrurile.
Multe pentru toate persoanele care se implica la bazar si il fac sa functioneze.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
Insa azi mi s-au aprins girofarurile la un comentariu sec , probabil pe fond de oboseala, pt ca nu consider ca fac lucru de mantuiala.

Daria nici eu nu consider ca faci lucru de mantuiala, crede-ma.
Presupun ca la asta te referi ca era sec: "Si le-ai pus mari, dar lasa ca nu-i bai" (citat aproximativ, ca e in arhiva de la munca). Chiar acolo e accentul, ca nu-i problema, ca ma gandeam ca in curand n-o sa ne mai doara capul cu redimensionarea.
Daca-mi raspundeai la mesaj, in orice fel, sigur inabusam supararea din start. Iti scriu mai departe privat.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Mercedes, eu onsider asta donatia mea pt bazar

Boti, merci.
Sa vad cata forta voi avea azi

Daria, nimeni nu considera ca faci treaba de mantuiala, ci toata lumea apreciaza efortul tau (din toate punctele de vedere). Asta e stilul alexeandrinei de a comunica: sec si uneori parca te trage de urechi. Dar e doar o aparenta, crede-ma! (si eu m-am ofticat un pic la inceput pe ea pana mi-am dat seama ca niciodata nu spune lucrurile cu rautate sau ca sa te critice 'de pe pozitie superioare'). E o fata de milioane si daca ai timp sa vorbesti cu ea, sa detalieze ce a vrut sa zica, vezi ca nu e chiar cum ti s-a parut tie ca ar fi. Alexandrina s-a implicat mult in partea tehnica, are idei grozave si incerca sa facem cat mai putina munca.

Ii dau dreptate lui Mercedes ca ar trebui sa te ajutam financiar cu trimisul pachetelor. Deja e prea mult ce faci acum

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput