Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 24
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Deci eu daca am de achitat pentru Andrei ,achit? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Da, Anca, achiti in contul lui . Si ce produse sunt deja cu dedicatie strict pt el merg in continuare banutii in contul lui. Dar de azi inainte nu se mai pot dona produse pt el strict si nu se mai poate alege sa se plateasca pt el din produsele 'la liber'.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
Oare am putea sti citi bani intra in fiecare cont, lunar, numai de la bazar? Cumva, la final de luna sa ni se zica ca in contul lui X au intrat atatia lei de la bazar? E imoral?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
SLING
mikaeela spune:
citat din mesajul lui ana l Oare am putea sti citi bani intra in fiecare cont, lunar, numai de la bazar? Cumva, la final de luna sa ni se zica ca in contul lui X au intrat atatia lei de la bazar? E imoral? copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008) SLING |
Eu Ana sunt de acord ca la sfarsitul fiecarui luni sa scriu cati bani au intrat in cont de la bazar.Si ptr ca maine e sf de luna .eu voi scrie si cati bani au intrat in contul Ionelei luna asta.
Bazar umanitar
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/
kid spune:
ana_l Se poate face calcul, adunand platile facute pt produsele din albumele 'castigate pentru'. Cu extrasele de cont, mi se pare cam greu, caci nu cred ca titularii de cont isi pot da seama care sunt platile facute pt bazar si care sunt alte donatii.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
Kid, nu ma refer strict la suma fixa, ci cu aproximatie. Banuiesc ca fiecare titular are un serviciu on line si poate face repede calculul. Sa luam noi chiantele, e mai dificil, in ultima vreme de confirma banii direct de catre titular .
Oricum, era o sugestie, si am vazut ca la un moment dat se scrisese cit a intrat in cont la fiecare dupa prima luna de bazar.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
SLING
szivarvany spune:
As vrea sa ridice mana sus cine are acces la organizarea bazarului pe picasa.
Dupa care sa mi explicati ce nu e ok cu pozele pe care le urc in album ?
Am mai spus, decat sa incurc, mai bine o las balta.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei As vrea sa ridice mana sus cine are acces la organizarea bazarului pe picasa. Dupa care sa mi explicati ce nu e ok cu pozele pe care le urc in album ? Am mai spus, decat sa incurc, mai bine o las balta. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Adica? in ce sens nu e ok?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Presupun cu dimensiunea lor.
Desi revin asupra dezbaterii cu stergerea pozelor pur si simplu. Care sunt mai vechi din data x.
Nu ma pricep sa le redimensionez.
alexandrina spune:
Pai daca nu te pricepi, zi asa de la inceput, nu te bosumfla pe mine asa din oficiu. Deci de aceea nu mi-ai raspuns nici pe messenger, tii necaz.
Eu abia astept sa vedem ce-o sa iasa cu site-ul acela si scapam de toate grijile astea.
Problema cu spatiul o s-o mai evitam o vreme buna mutand cu redimensionare dincolo la Laura ce-i vechi.
S-a votat ce sa facem si s-a votat sa nu stergem nimic, mai se reintoarce un produs in bazar, se mai razgandeste una-alta in privinta licitatiilor/produselor, sa avem toate informatiile...
Dar nu tine obida asa, zi-mi in fata ca te doare, ti-am scris privat ca sa-ti raspund sa nu mai incarc subiectul, nu ca sa te acuz de ceva, te-am necajit fara intentie.
Of, hai ca-i zi de sarbatoare, nu te inflama dintr-un nimic.
szivarvany spune:
Nu m-am umflat, am plans.
Pt ca si acum am o cutie de 15 kg plina ochi de hainute de pus in bazar. Si asta ar trebui sa ma bucure.