Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 23
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisellino ancadragoman nu am mai primit pachetul ala de care ziceai de la arad. astept si un pachet de la o forumista de-a noastra din bacau cu lucruri pt bazar la robi si o sa le fac poze. POZE ROBI BAZAR COPILASHI&ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi |
nici eu nu am ma vb cu ea ,te anunt daca e ceva
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman era doar o intrebare anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
am inteles intrebarea ta, eu mi-am exprimat doar punctul meu de vedere.
stiu ca fiecare are cazuri importante si urgente, stiu ca fiecarei mamici ii este foarte greu.
tocmai de aceea las lucrurile de la mine la liber, pentru ca nu ma pot decide pentru cine sa le donez, pentru ca fiecare caz in parte mi se pare important.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
szivarvany spune:
Intrebare:
cine e responsabil si initiator al cazului Andrei nu a mai scris de de o luna la subiect.
Ce putem face ? Dam PM, mail ???
Parca asta era o conditie sa fim tinute la curent cu cazurile ...
Supun la vot scoaterea din bazar a cazului daca pana maine nu se prezinta nimeni sa scrie doua vorbe pe undeva.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kid spune:
mamagiuliei Pe 27 se face o luna de cand nu s-au mai scris noutati la subiectul lui Andrei. In cazul in care nu se respecta regulamentul si eu spun sa se scoata cazul de la bazar.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
szivarvany spune:
Da, ai dreptate Kid
Atunci o sa va rog sa va ganditi pana maine, in caz ca nu apare nimeni, ce vom face: scoatem cazul si redirectionam produsele ?
Dat fiind ca nu are cine sa confirme, sa ne tina la curent, spre deosebire de cazul Alinei unde cami_antonia e membru activ DC.
kid spune:
Conform regulamentului, daca timp de o luna responsabilul de caz nu scrie nici o noutate despre cazul respectiv, acesta se scoate de la bazar. Produsele donate pentru cazul respectiv raman in continuare pentru acel caz, insa din produsele la care nu este specificat nici un caz, nu se mai poate alege ca destinatar cazul scos din bazar.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
mihaela77O spune:
am o mare rugaminte la voi,datorita faptului ca s-au schimbat ceva lucruri in terapia lui Mihaita,ce necesita mai mult implicarea mea,nu o sa ma mai pot ocupa,de trimis colete,urmarit licitatii,etc....asa ca va rog din suflet,daca se poate oferi ceva,sa-i trimit produsele pe care eu le-am oferit la bazar!cele care au fost deja licitate si castigate let rimit eu acum,insa nu mai am timp!
multumesc pt intelegere!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Laura25 spune:
Mihaela, trimite la mine. Iti dau adresa pe PM.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Deci eu daca am de achitat pentru Andrei ,achit?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
szivarvany spune:
Conform dezabaterii, azi scoatem cazul de la bazar, toate produsele destinate pana la data de azi raman cu acea destinatie