Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alexandrina,dar tu n-ai somn? Ce cauti la ora asta pe aici?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Alexandrina,dar tu n-ai somn? Ce cauti la ora asta pe aici?

Am de lucru ceva de multa vreme, si tot am amanat, am dormit noptile.
Acum sincer, n-am putut sa dorm bine, pe orice parte ma intorceam tot la Daria ma gandeam.
Si eu cred ca exagereaza cu cauza, in sensul ca se da peste cap fara sa ceara putin ajutor (edit: sau fara sa accepte), macar financiar pentru expedieri, acum daca-mi pune si zisa asta la inima, ma duc si nu ma mai intorc.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma lasati in pace cu eftoru` asta
Sa iegzplic:
ridic coletele de la posta oradeana - unde ne oprim dimineata in drum spre servici.
plasele cu "marfa" le car tot aici, am un dulap tot al meu pt depozitare, in birou, cu scoci, cutiute - cand e cazul sau am organizat seful si colegii sa-mi colectioneze plicurile, am luat azi si sfoara
Apoi, adunate, le ia colegul meu cu masina firmei, le duce in sat - Bors, unde le lasa la doamna cea draguta. Ea le va plati si expedia, apoi cand vine la firma imi lasa chitantele si eu achit a doua, a treia zi.
Si gata povestea.

Aseara am descarcat picasa, n-am mai avut niciun strop de energie si ma durea ochiul deja, asa ca nu m-am mai riscat sa-mi fac nervi ca sigur n-as fi inteles nimic.
Diseara incep operatiunea poze->redimensionare->bazar

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Daria, daca ai nevoie de ajutor, ridica mina sus.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

SLING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daria si eu sunt aici si te ajut daca ai nevoie

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Apoi daca nu ma descurc cu picasa, voi striga

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Sunt foarte suparata. Acum 2 zile am rugat-o pe Mari Paun pe PM sa-mi confirme o plata. Nu mi-a dat nici un raspuns, macar de genul "miine o voi face". Scuza cu am fost ocupata nu mai merge, ca a postat la topicul ei. Abia azi in topic la bazar era scris undeva ca va verifica platile, nu o cerinta anume.
Nu este normal asa ceva. Mai sunt aici mame cu caz la bazar care intra si confirma zilnic sau la nevoie. Toate facem efeorturi, dar trebuie sa intelegem ca eforturile sunt de ambele parti.
Eu am mers la banca si am spus ca e donatie, apoi mi-au dat un teanc de forumulare, ca cica e alta regula decit la BRD sau Transilvania. Asa ca am preferat sa fac plata on line.
Poate unele dintre noi nu dorim sa apara un extras cu datele noastre personale pe net. Ca de asta e regula confidentialitatii. Si de asta va rugam sa confirmati.
Si sunt cazuri in care dorim sa platim repede sa primim repede un produs.

Rog moderatorii de la bazar sa impuna niste reguli stricte si in privinta confirmarii paltilor. Si treaba asta ar trebui facuta urgent.

Si cum suntem oameni, si suntem subiectivi, eu sunt sigura ca vom actiona ca atare.

SLING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Ana, eu de fiecare data cand am trimis pe mail vreo dovada a platii, am sters cu corector numele meu si CNP ul sau ce mai era pe acolo inainte de a poza chitanta aia.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Eseea, mersi, asa voi face si eu.

SLING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

pai eu cred ca e cel mai bine asa : scrii in mail : sunt cutare de pe forum, trimit in atasament dovada de plata de x lei pt cutare. si gata.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput