Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Eu eram dispusa sa dau pana la un milion pe sandale dar na ca netul mi-a jucat fesete si nu am putut continua duminica.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica fetelor eu stiu ca voi vorbiti lucruri serioase aici dar eu intru doar sa va zic ca mie acum imi dau lacrimile cand vad cat de mult va implicati si cat timp rupeti poate de la treburile casnice sau chiar de la copiii vostri pentru a face ca totul sa mearga bine la bazar si implicit copiii cu nevoi sa beneficieze de cat mai multi banuti...iar pt tot ce faceti nu e nicio iconita sa va recompenseze,cu siguranta recompensa o simtiti in suflet zi de zi fiecare dintre voi! acum,sa zic sincer,ma simt si eu un pic cu musca pe caciula,ca nu ma mai implic asa mult ca inainte,nici la donat nici la cumparat,si nu vreau sa imi caut scuze dar asta e acum situatia mea(in special starea mea de sanatate nu-mi permite acum) abia astept sa nasc si pot pot reveni si eu la bazar sa pun si eu umarul la treaba cat mai mult! |
Draga nushu si tu esti asa sensibila? Macar tu ai o scuza.
Pune-i muzica la bebe sau canta-i tu, lasa emotiile exterioare.
Nu te simti cu musca pe caciula! Cand s-a modificat bazarul eu personal ti-am simtit lipsa si m-am gandit ca poate te deranjeaza ceva din noul format, ca sa vezi cum am gresit...
Cel mai important: ai grija de copii si de momentele minunate impreuna, noi ne straduim sa facem sa fie bine.
Bag seama ca sunt cam incoerenta in dimineata asta.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Alexandrina e paguboasa ideea asta cu "suntem la umanitare si dai cat mai mult nu cat face produsul". Eu renuntasem la bazar in urma cu vreun an jumate tocmai din acest motiv. Se puneau la bazar lucruri care nu valorau nimic tocami pe acest princiupiu. Trebuie sa ne gandim la cumparatori ca la niste clienti nu ca la niste oamnei carora li se face o donatie la randu-le. Eu dau bani pe un produs si vreu sa ma folosesc de el. pai atunci unde-i partea umanitara? doar la cumparator ca plateste orice ce-i nu ar folosi in veci donatorul? La donari produse, cosmetice etc. poate sa meraga chestia cu "eu iti dau tu folosesti ce-ti trebuie" dar aici nu mi se pare corect. Get the ideea? In exemplul folosit de mine sigur cine licita putea decide: mai nou e atatia lei eu vreu sa dau fix atat ca tot imi trebuie, insa eu nu puteam pune un pret mai mare sau egal cu cel din magazin. Mie nu imi par preturile mari aici, din contra. Si este bine asa ca asta favorizeaza supralicitarea. Eu oricum pun preturi mici. de multe ori mi-a fost teama ca nu se va licita un produs de la mine tocmai din cauza pretului mic. Dar exista un mecanism si functioneaza. Din "n" produse la preturi modice, 80% se supraliciteaza. Daca le-as fi pus pe toate mari este posibil sa se fi vandut 2-3 si cam atat. |
Nu "got the ideea" cred, neuronii mei nu face fata
Ce-am vrut sa zic e, pe scurt, ca sa nu imbarlig prea tare frazele:
Cine supraliciteaza mai mult decat face produsul face si el o donatie, pana la pretul corect se numeste doar cumparator.
Pentru majoritatea care sunt donatoro-cumparatoare, ideea de mai sus n-are importanta.
Acum, "pretul corect" e ceva relativ. Eu am dat de exemplu produse primite cadou, n-aveam idee care ar fi pretul lor corect.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Eu sunt noua aci la voi, am descoperit bazarul datorita unei prietene Ancutza_bro si sincera sa fiu am devenit dependenta de el. Am citit cam tot ce ati scris. Ideea pretului instant e ok, mai ales daca sunt mamici care isi doresc cu disperare produsul. Apoi mai e ideea preturilor la produse, care unele sunt modice si se supraliciteaza pe ele, altele sunt un pic mai mari si nu ne permitem toate sa licitam si nu pentru ca nu am vrea, cel putin in cazul meu, dar nu-mi permite bugetul si atunci nu ma bag cu toate ca stiu ca banutii care se aduna ar prinde tare bine acestor copilasi pentru care voi munciti aci pe rupte.
Va admir ca reusiti sa va ocupati si de casa si de servici si de copii si de bazar.
Ramona de Diana (20.07.2009)
kid spune:
alexandrina Vad ca iar avem probleme cu spatiul.
Ce spuneti daca fie stergem produsele castigate, platite si ajunse la destinatar, fie facem un alt cont unde sa mutam aceste produse?
Orice alta idee este binevenita.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alexandrina spune:
Cum voteaza audienta.
Dar, de unde stim care sunt ajunse la destinatar?
Laura25 spune:
Alexandrina, pai am cam lasat data castigari licitatiei la poze. Cred ca putem lua o marja de 2 luni (o luna de cand s-a castigat pana la plata si 1 luna de la plata la primirea coletului) si sa stergem restul.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Cred ca in fct de data, putem sterge din produsele din albumele castigate/achitate.
Martie se poate sterge.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ellinia spune:
De acord cu mamagiuliei, la nivelul lunii martie cred ca pot fi sterse.
De fapt, nu sterse, ma gandesc ca poate vreodata vor mai fi, eu stiu, discutii, neintelegeri. Daca s-ar crea un alt cont unde s-ar muta periodic, produsele castigate, nu ar fi bine?
P.S.: Eu sunt genul care nu arunca nimic, gen chitante, hartiute, etc. Si merg pe principiul ca nu stii niciodata cand poti avea nevoie de ele. E drept ca in timp se strang multe asa ca, la cateva luni se face curat si prin ele.
Cum este mai usor din punct de vedere al muncii!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
alexandrina spune:
Bun atunci.
Sterg eu ce e castigat in martie.
Si fiecare dintre cele care avem acces putem sa stergem produsele pe care le-am castigat sau pe care le-am trimis si am avut confirmare ca au ajuns ...
N-o sa se castige prea mult spatiu, ca acelea au fost redimensionate la operatia anterioara. Poze mari s-au adaugat dupa...
Alte idei?