Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 14
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia De acord cu mamagiuliei, la nivelul lunii martie cred ca pot fi sterse. De fapt, nu sterse, ma gandesc ca poate vreodata vor mai fi, eu stiu, discutii, neintelegeri. Daca s-ar crea un alt cont unde s-ar muta periodic, produsele castigate, nu ar fi bine? P.S.: Eu sunt genul care nu arunca nimic, gen chitante, hartiute, etc. Si merg pe principiul ca nu stii niciodata cand poti avea nevoie de ele. E drept ca in timp se strang multe asa ca, la cateva luni se face curat si prin ele. Cum este mai usor din punct de vedere al muncii! |
Da, e vorba de o suma de informatii de care ne lipsim, cine ce-a donat, cine ce-a castigat, cat s-a licitat pentru fiecare caz. Dar pana la urma prezentul conteaza.
Daca cineva considera aceste informatii importante/utile pe viitor o sa ma interesez cum le putem muta in alt album, dar atunci le mutam cu totul...
O lasam pana maine atunci, sa puteti vota.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Le-am calculat pe "Castigate...", sunt aproape 400 MB (cam 40%), parca merita mutate cu totul, ca sa castigam spatiu cu adevarat...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
szivarvany spune:
Deci nu ne atingem de nimik momentan ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Laura25 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Deci nu ne atingem de nimik momentan ? Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
am vazut ca ar fi posibilitatea sa se plimbe poze dintr=nu album in alt album, ar fi o idee sa mai facem un cont picassa si sa mutam cu totul acolo ce e castigat.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
katty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
am vazut ca ar fi posibilitatea sa se plimbe poze dintr=nu album in alt album, ar fi o idee sa mai facem un cont picassa si sa mutam cu totul acolo ce e castigat. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Asta mi se pare si mie o idee buna, creearea unui cont nou picasa (Bazar DC - arhiva), unde se pot muta produsele castigate, trimise, confirmate ca ok! E ceva de munca, dar castigati spatiu suficient pe bazar!
szivarvany spune:
Eu ma bag la mutat poze daca mi se explica kkk la prosti procedeul de download din albumul existent.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alexandrina spune:
Acum studiem.
kid spune:
Si mie mi se pare mai buna ideea cu mutatul in alt album, in cazul in care mai apar nelamuriri la diverse produse; daca s-ar putea muta direct pozele dintr-un cont in altul, ar fi foarte bine.
Iar produsele confirmate ca ajunse, macar cele pe care le stim, cred ca se pot sterge.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Mercedes spune:
Fetele si mai ales cele care puneti multe hainute pentru vanzare.Stiu imi dau seama ca e o cheltuiala foarte mare si mai ales in ziua de azi sa tot pui colete din banii tai si in acest context eu as propune urmatoarele:
- treceti sub poza produsului plata pentru expeditie in contul cazului asa cum e si acum
sau
-treceti sub poza produsului plata pentru expeditie in contul donatorului tot asa 3 lei/colet.
Cred ca ar fi mai fair play asa din toate punctele de vedere.
Dupa ce se castiga licitatia atunci cand se trimite adresa pt colet se trimite si codul IBAN in contul expeditiei.
Eu am achitat 3 lei acum la fiecare in contul cazului.
alexandrina spune:
citat din mesajul lui kid Si mie mi se pare mai buna ideea cu mutatul in alt album, in cazul in care mai apar nelamuriri la diverse produse; daca s-ar putea muta direct pozele dintr-un cont in altul, ar fi foarte bine. Iar produsele confirmate ca ajunse, macar cele pe care le stim, cred ca se pot sterge. |
Am citit cate help am gasit, se pare ca direct nu se poate.
Doar cu programelul Picassa se pot downloada si uploada masiv fotografii. Deci, cine-l are de la organizare si are timp sa faca un test.
Sa ia pozele de aici: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#
si sa le puna aici (s-au rezolvat drepturi pentru contul BazarGeneral):
http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/CastigatePtDavid#
Anuntati inainte sa nu faca mai multe aceeasi munca.