Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Si daca 2 persoane vor sa dea pretul maxim? Cit extindem licitatia?

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu extindem ca timp, se merge pe dublu sau nimik
adica produsul x e pus cu 10 lei, cine ofera prima 20 merge la licitatii instant cu data si ora clara de finalitate.
Cine vine sa supraliciteze tre sa ofere dublu, 40 de lei. ora si data nu se extind, d aia e instant totul.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

si mai cred ca pretul instant trebuie pus la cererea doritorului, nu la toate produsele, asta daca il vrea repede/il iubeste la nebunie...

De ex: "io, boticelina, cer licitatie instant pt G2334, astept pretul de la..."

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Alexandrina e paguboasa ideea asta cu "suntem la umanitare si dai cat mai mult nu cat face produsul".
Eu renuntasem la bazar in urma cu vreun an jumate tocmai din acest motiv. Se puneau la bazar lucruri care nu valorau nimic tocami pe acest princiupiu. Trebuie sa ne gandim la cumparatori ca la niste clienti nu ca la niste oamnei carora li se face o donatie la randu-le. Eu dau bani pe un produs si vreu sa ma folosesc de el. pai atunci unde-i partea umanitara? doar la cumparator ca plateste orice ce-i nu ar folosi in veci donatorul?

La donari produse, cosmetice etc. poate sa meraga chestia cu "eu iti dau tu folosesti ce-ti trebuie" dar aici nu mi se pare corect. Get the ideea?

In exemplul folosit de mine sigur cine licita putea decide: mai nou e atatia lei eu vreu sa dau fix atat ca tot imi trebuie, insa eu nu puteam pune un pret mai mare sau egal cu cel din magazin.
Mie nu imi par preturile mari aici, din contra. Si este bine asa ca asta favorizeaza supralicitarea.
Eu oricum pun preturi mici.
de multe ori mi-a fost teama ca nu se va licita un produs de la mine tocmai din cauza pretului mic. Dar exista un mecanism si functioneaza. Din "n" produse la preturi modice, 80% se supraliciteaza. Daca le-as fi pus pe toate mari este posibil sa se fi vandut 2-3 si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu stiu ca voi vorbiti lucruri serioase aici dar eu intru doar sa va zic ca mie acum imi dau lacrimile cand vad cat de mult va implicati si cat timp rupeti poate de la treburile casnice sau chiar de la copiii vostri pentru a face ca totul sa mearga bine la bazar si implicit copiii cu nevoi sa beneficieze de cat mai multi banuti...iar pt tot ce faceti nu e nicio iconita sa va recompenseze,cu siguranta recompensa o simtiti in suflet zi de zi fiecare dintre voi!

acum,sa zic sincer,ma simt si eu un pic cu musca pe caciula,ca nu ma mai implic asa mult ca inainte,nici la donat nici la cumparat,si nu vreau sa imi caut scuze dar asta e acum situatia mea(in special starea mea de sanatate nu-mi permite acum) abia astept sa nasc si pot pot reveni si eu la bazar sa pun si eu umarul la treaba cat mai mult!

un camp de flori pt voi toate

de David si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Insa niciodata nu se stie unde poate sa ajunga o licitatie, cum s a intamplat si cu sandalele

Intradevar, nu stii unde poate sa ajunga o licitatie, insa asta pe care-o pomenesti a fost intretinuta artificial . Poate.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Adica, ce inseamna artificial in cazul asta?
Mie mi s-a parut chiar natural 75 lei pe o pereche de sandalute noi din piele. Licitam si mai mult daca era cazul si nu era nimic artificial, credeam ca scopul e sa se adune cat mai multi bani pentru acesti copilasi.
Scuze de off topic!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Alina, adica s-au oferit bonusuri,,,si oricum Daria a spus "poate". Nah se pare ca s-a inselat, licitatia ar fi decurs la fel si cu si fara bonusuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmina, Alexandrina a zis c-a fost intretinuta artificial licitatia. Din cauza bonusurilor oferite de Daria?
Daria, a fost draguta ca a oferit atatea bonusuri, dar eu sincer tot atat as fi licitat.
Am fost si cu Ada in "competitie" si a ajuns rochita roz la 66 lei (fara bonusuri ).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Mi-am permis o mica gluma, Daria a inteles-o.
Scuzati, o sa incerc sa tac.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La asa suma m-am simtit datoare sa ofer si eu.
Am oferit de acasa, deci n-am intervenit la produsele din bazar
Mi s-a parut extraordinar ce au facut Alina si Anca si stiam ca banutii aia au o valoare si mai mare acolo unde ajung

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput