Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Alexandrina, ihi. Ma simt si eu oleaca, insa cand au sarit la asa pret m-am simtit sa sar si io Si-apoi le aveam oricum pe stoc si a renuntat Giulia la ele pt David, ca-l stie din poze si stie ce tot facem noi la bazar.
Bine-nteles ca incearca sa-si indese fundul in tot ce vede , asa s-a ales cu boleroul roz pe ea d`aia am si licitat rapid. Chit ca-i vine fix-fix, dar il vrea
Eu ma bucur enorm ca pot participa, imi da asa o bucurie sufleteasca.
Nu pot isna sa nu le detest pe celelalate care ar putea, dar deh, comoditatea, ignoranta nu le lasa. Pacat ca nu le pot obliga
Imi zic si eu oful al`mare
In rest, imi urasc banca ramane sa rezolv platile miercuri si fac coletele si le pun joi la posta din sat, in Bors.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Alexandrina, e normal sa apara probleme. Gresim cu totii. Mai gresim si cind suntem mai multe deodata la actualizat. |
Si eu zic ca e normal sa gresim, insa la fiecare greseala ma gandesc la site-ul ala care ne-ar rezolva aceste probleme.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
szivarvany spune:
Eu revin si revin cu chestia aia la nume - iconita de donator, io zic ca ar ajuta sa vina si alte mamici la bazar, campaniile contra iconite au avut mare succes in trecut.
Poate ne citeste si pe noi Admin.
ana l spune:
Faina ideea cu iconitele. Stirneste curiozitatea cuiva si asta e bine.
Imi place si ce a scris Marybehappy. Avem nevoie de impresia mai multor mamici sa ne dam seama unde mai putem ajusta.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
carminabulina spune:
Cu pretul instant povestea ar merge cam asa: donatorul pune un pret maxim ca stie ca face acel produs.
Eu pe purificator am dat 500 ron. Acum se gasea la 464 ron. Pretul lui ar fi fost 300 ron ca pret maxim. Mai mult nu mi -sar fi parut mie corect sa se dea ca nu face. Unui produs ii scade valoare cu 30% din monetul in care paresesti magazinul cu el.
Oricum chiar daca s-ar oferi pretul instant sa se astepte 24 ore...poate un album cu Licitatii Instant sa se stie ca acum e acum nu e produsul.
Eu am fost asa disperata si avea dreptate boticelina, ca am nevoie de produse intr-un anumit timp fix.
...revin ca s-au trezit fetele
Laura25 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Eu revin si revin cu chestia aia la nume - iconita de donator, io zic ca ar ajuta sa vina si alte mamici la bazar, campaniile contra iconite au avut mare succes in trecut. Poate ne citeste si pe noi Admin. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Sincer? Nu cred ca citeste pe aici. Ar trebui trimis PM, facut un subiect la 'anunturi tehnice' , ceva de genul asta pt a lua la cunostinta doleantele noastre.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alexandrina spune:
citat din mesajul lui marybehappy Din pct meu de vedere am intampinat dificultati la Bazar astfel: -regulile sunt pt cei care le cunosc, iar licitatiile se deruleaza dupa reguli pe care nici acum nu le-am inteles ..e greu sa urmaresti licitatii 2, 3 zile(personal as prefera o perioada mai scurta); |
Regulile au tot fost modificate pentru a multumi pe cat mai multa lume.
Licitatiile nu trebuie urmarite in subiectul-fluviu si in album. Problema cu intarzierea actualizarilor exista, insa daca te intereseaza un produs licitat sau proaspat adaugat, mai poti face o verificare a ultimelor pagini din subiect sa vezi daca produsul face obiectul discutiilor/licitatiilor si se intelege starea curenta.
-anumite produse au preturi exagerate tinand cont ca sunt second-hand; |
1. Nu sunt toate senond-hand.
2. Cine vrea musai sa le dea, la un moment dat poate sa le reduca pretul, s-a intamplat de foarte multe ori.
3. Cine le vrea musai, poate cere reducerea pretului, de start, s-a intamplat si s-a finalizat favorabil
-trebuie specificat clar (pt noii veniti de la bazar) ca imediat ce castiga un produs trebuie sa-l plateasca cat mai repede si sa-l anunte (dupa confirmarea platii) pe cel de la care are de ridicat produsele prin PM (sau la Bazar) pt a nu se creea discutii si intarzieri; |
Dupa ce castigi un produs ai o luna sa-l platesti. Nu "imediat".
Este anuntat ca dupa ce e confirmat va trebui sa iei legatura cu donatorul, pentru ca acesta nu e obligat sa urmareasca cine si cand liciteaza de la el.
-trebuie specificat ca atunci cand licitezi un produs si nu esti actualizat trebuie sa le mentionezi fetelor care se ocupa de acest lucru, daca observi ca te-au trecut cu vederea; |
Incidentele de acest fel nu sunt intentionate, dar daca ne puteti ajuta cu asta va ramanem recunoscatoare.
-pe prima pagina, la fiecare caz (sa fie un link) cu o scurta poveste si eventual 2,3 fotografii pentru a putea fi citite repede de cei care intra pt prima data ( e greu de urmarit un blog, site...);de asemenea nick-ul de pe DC sa fie trecut in dreptul cazului pt a putea citi evolutia copilasului;si cred ca vazand fotografia unui copilas se creeaza si posibilitatea de-al simpatiza si deci de al ajuta mai usor. |
Fotografii parca nu se puteau pune in subiecte, iar linkurile de la nume sunt sau ar trebui sa fie direct catre povestea fiecaruia.
Deoarece exista oameni de diferite tipuri pe DC ar fii un mod de ai atrage pe cei care pot darui ceva , dar nu se pot ocupa de distributie(deoarece ori nu au bani, ori nu au cum , ori nu pot-fiecare isi cunoaste limitele )prin postari la diferite subiectede pe DC.Postarile sa fie ale unor membrii deja confirmati si de incredere ai forumului.Personal nici nu stiam de existenta acestui Bazar pana nu am dat intamplator de un mesaj al lui Eseea (pe care o stiu de la Nasterea unei stele..caci am nascut cu acelasi dr.)in care am incredere ! Un exemplu de mesaj :,,Esti o mamica fericita? Ajuta si tu la fericirea unei alte mamici! Sunt copii care te asteapta sa le cunosti povestea!'' |
Fetele au facut tot ce-au stiut sa-l promoveze, insa uite mai sus cu ce s-au confruntat.
Stiu ca m-am adresat predominant la persoana a doua, catre tine direct, dar nu e un ton incisiv, crede-ma.
Multumim mult pentru opinie.
O sa incercam sa rafinam regulamentul... desi putini il citesc.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
szivarvany spune:
Laura, io st de acord sa facem sub la tehnice.
Fac io, te bagi tu ?
Carmina, daaaaaaaaa, super ideea cu licitatii instant.
Si sa dureze fix 24 de ore.
alexandrina spune:
citat din mesajul lui carminabulina Cu pretul instant povestea ar merge cam asa: donatorul pune un pret maxim ca stie ca face acel produs. Eu pe purificator am dat 500 ron. Acum se gasea la 464 ron. Pretul lui ar fi fost 300 ron ca pret maxim. Mai mult nu mi -sar fi parut mie corect sa se dea ca nu face. Unui produs ii scade valoare cu 30% din monetul in care paresesti magazinul cu el. |
Pentru ca e vorba de cazuri umanitare, mie nu mi se pare aiurea sa se dea mai mult decat face.
Mie-mi place ideea lui mamagiuliei.
Daca dai dublu, sa se liciteze doar o zi. Nu-i nimic complicat la actualizat. Si fara categorii speciale.
Acum cu problema acestora in week-end ar fi incalceala...
boticelina spune:
Zic si io ca Fulga, mai m-am gandit...
E faina si posibilitatea de instant, dar cred ca tot cel care ofera produsul tre' sa-l stabileasca. De ex, sandalutele de la Mercedes au intrat la 25 de lei, ea putea pune pret instant de 70 ca doar is noi noute. Daca cineva e dispus din prima sa dea atat pe ele, se liciteaza doar 24 de ore. Daca nu, intra la licitatie normala.
Licitatorii fara net in weekend cred ca pot lua legatura pe privat cu una din celelalte fete, sa spuna care-i maximum pe care sunt dispusi sa il dea si "imputernicitii" sa liciteze pt weekendisti...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"