Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmina, pe beblus am lansat ideea, au scris fix 3 mamici.
Ana e deja aici, deci nu o pun.
Asa e. Ipocrizie si atat.

(Carmina, nu te supara te rog, jur ca am mutat produsele cum ai zis tu, lasa ma sa recorectez acum greseala)

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Eu pe unde scriam mai lasam si link-ul de la bazar si incepeau discutii ca nu cumpara ele la copil haine deja purtate si cate si mai cate ...asa ca nu are rost

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

lucrurile nu stau intodeauna asa
eu datorita tie sunt la bazar

Gianina,mami de Simo si Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui gianina

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Eu pe unde scriam mai lasam si link-ul de la bazar si incepeau discutii ca nu cumpara ele la copil haine deja purtate si cate si mai cate ...asa ca nu are rost

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

lucrurile nu stau intodeauna asa
eu datorita tie sunt la bazar

Gianina,mami de Simo si Ade

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Pentru ca actualizarile merg anevoios si cu probleme noi si diverse, dau sfoara-n tara.

Avem nevoie de un spatiu sigur si generos pe net, pentru un site care sa automatizeze aceasta munca de la bazar.
Beneficiile ar fi foarte multe.

Ideea este insa sa ne sponsorizeze cineva cu acel spatiu.

Daca aici pe DC se poate, ar fi minunat.
Daca nu, poate cineva gasi o sponsorizare in acest sens?
Ar fi nevoie de cativa GB de spatiu pentru ca e vorba de multe poze de produse.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Problema "pretul instant":

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Alexandrina eu am glumit cu pretul instant, mie mi se pare corect cum e acum, cu licitari si supralicitari...

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina
Eu nu...
A fost o rochita care a inceput de la 16 lei si a ajuns la 66 zilele trecute, parca. Sau purificatorul, de la 100 la peste 200...
Deci nu stii ce "pret instant" sa pui. Insa daca cel ce doneaza este de acord si seteaza un astfel de pret, nu vad de ce n-am putea adauga si aceasta optiune.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Carmina, da macar ai capatat 3 lenjerii. Eu am primit doar promisiuni si la urma am fost tratata ca si cum as fi avut eu nevoie, dar m-as fi ascuns sub paravanul asta. Unii nu inteleg deloc ideea cu umanitatea. Si mai ales cu pretul aici. Cei neavizati au impresia ca banii intra in propriul buzunar.
Mamagiuliei, tu ai fost cea mai norocoasa ca ai obtinut ceva. Ai stiut sa faci lobby.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci, io nush ce sa zic.
Imi place asta cu pret instant pt ca reduce timpul licitatiei.
Eventual ceva de genul dublezi suma de start si poti castiga in 24 de ore si gata daca nu apare cineva sa supra liciteze ?!
Insa air e complicat pana la D-zeu si-napoi de urmarit si corectat si rererevizuit si urmarit care cand ce cum.

Insa niciodata nu se stie unde poate sa ajunga o licitatie, cum s a intamplat si cu sandalele

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Insa niciodata nu se stie unde poate sa ajunga o licitatie, cum s a intamplat si cu sandalele

Intradevar, nu stii unde poate sa ajunga o licitatie, insa asta pe care-o pomenesti a fost intretinuta artificial . Poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Pentru ca actualizarile merg anevoios si cu probleme noi si diverse, dau sfoara-n tara.

Avem nevoie de un spatiu sigur si generos pe net, pentru un site care sa automatizeze aceasta munca de la bazar.
Beneficiile ar fi foarte multe.

Ideea este insa sa ne sponsorizeze cineva cu acel spatiu.

Daca aici pe DC se poate, ar fi minunat.
Daca nu, poate cineva gasi o sponsorizare in acest sens?
Ar fi nevoie de cativa GB de spatiu pentru ca e vorba de multe poze de produse.

Alexandrina, e normal sa apara probleme. Gresim cu totii. Mai gresim si cind suntem mai multe deodata la actualizat. Suntem precum copilul cu 3 moase si buricul netaiat.
Dar totul se poate corecta .
Ca si in cazul camasilor Carminei, eu pot sa jur ca am facut corect, dar am incurcat camasile. Se mai intimpla, dar n-am mai verificat pozele cind am vazut scris ca Mamagiliei a corectat si ea. Am gresit amindoua si nu ne-am dat seama. Dar complot n-a fost. Glumim, ridem, dar nu complotam urit niciodata. Iar Georgipuia a inteles ca a fost o greseala si nu a cistigat.
Cite nu raminem suparate cind pierdem ceva la licitatii si apoi iarasi cumparam.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna ziua tuturor fetelor, mamicilor de la bazar!
Personal ma uluiti cu forta de munca si puterea cu care va dedicati aranjarii bazarului side aceea va urez si pe mai departe sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce aveti nevoie ca sa continuati !!!

Doresc sa va scriu cateva pareri care poate vor ajuta.Mentionez ca am licitat si castigat doar de putine ori produse cu valori mici( din pacate nu am finante si am doi copii cu varste diferite ).
Din pct meu de vedere am intampinat dificultati la Bazar astfel:
-regulile sunt pt cei care le cunosc, iar licitatiile se deruleaza dupa reguli pe care nici acum nu le-am inteles ..e greu sa urmaresti licitatii 2, 3 zile(personal as prefera o perioada mai scurta);
-anumite produse au preturi exagerate tinand cont ca sunt second-hand;
-trebuie specificat clar (pt noii veniti de la bazar) ca imediat ce castiga un produs trebuie sa-l plateasca cat mai repede si sa-l anunte (dupa confirmarea platii) pe cel de la care are de ridicat produsele prin PM (sau la Bazar) pt a nu se creea discutii si intarzieri;
-trebuie specificat ca atunci cand licitezi un produs si nu esti actualizat trebuie sa le mentionezi fetelor care se ocupa de acest lucru, daca observi ca te-au trecut cu vederea;
-pe prima pagina, la fiecare caz (sa fie un link) cu o scurta poveste si eventual 2,3 fotografii pentru a putea fi citite repede de cei care intra pt prima data ( e greu de urmarit un blog, site...);de asemenea nick-ul de pe DC sa fie trecut in dreptul cazului pt a putea citi evolutia copilasului;si cred ca vazand fotografia unui copilas se creeaza si posibilitatea de-al simpatiza si deci de al ajuta mai usor.
Deoarece exista oameni de diferite tipuri pe DC ar fii un mod de ai atrage pe cei care pot darui ceva , dar nu se pot ocupa de distributie(deoarece ori nu au bani, ori nu au cum , ori nu pot-fiecare isi cunoaste limitele )prin postari la diferite subiectede pe DC.Postarile sa fie ale unor membrii deja confirmati si de incredere ai forumului.Personal nici nu stiam de existenta acestui Bazar pana nu am dat intamplator de un mesaj al lui Eseea (pe care o stiu de la Nasterea unei stele..caci am nascut cu acelasi dr.)in care am incredere !
Un exemplu de mesaj :,,Esti o mamica fericita? Ajuta si tu la fericirea unei alte mamici! Sunt copii care te asteapta sa le cunosti povestea!''

Inca o data va pup si va urez succes ! Mi s-a trezit puiul si trebuie sa fug...

cu drag, Mary

Mergi la inceput