Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 9
ana l spune:
Eu zic sa punem in oprdine, poza fiecarui copil cit 2 zile ca album coverpentru Copii frumosi. In felul asta nu se supara nimeni. Ce ziceti?
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
szivarvany spune:
Ana, eu nu simt nevoia sa fim pe cover, vb foarte serios, cine vrea ne vede in albumul de la semnatura si gata. Cine vrea sa admire copiii din albumul de la bazar, intra si-i admira !
Insa daca cineva s-a suparat, se pot invarti pozele, oare se va si contabiliza invartirea ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alexandrina spune:
Pentru actualizari directe avem nevoie la fiecare caz de date directe de contact. Poate ar fi bine sa le punem pe prima pagina la fiecare caz in parte.
Unde sa poata cere cine are nevoie de confirmare.
Ar trebui sa completam corect pentru fiecare caz.
Alex: PM lui anyvoicu
Andrei: ?
Bogdan: PM lui Dodopui
David: PM lui Leditia
Ema: PM lui mari_paun
Ionela: PM lui mikaeela
Marius-Andrei: PM lui ancadragoman
Robi: PM lui pisellino
Pe de alta parte, toti oamenii acestia devin indiponibili temporar pe net, din cauza deplasarilor la tratamente sau alte motive.
In masura posibilitatilor, fiecare sa dea in aceste cazuri alternative de contact.
Daca lipsesc de pe net multe zile, aunta unde/cine face confirmari pentru ei si noi modificam in permanenta pe prima pagina acele date de contact.
Sau, cum e cazul lui Marius-Andrei, primim periodic o situatie a intrarilor in cont, cu care ne putem descurca.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
Ma gandeam ca banutii de zilele astea sa intre toti in contul lui Bogdan ca are nevoie pentru deplasarea la Bucuresti.Ce ziceti?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
szivarvany spune:
Eu asa am orientat produsele acum.
In weekend ma vad cu o alta mamica din HD si atunci pun si pt alte cazuri.
Alicush, mamica ce a donat aceste ultime hainute a spus ca mai are, sunt atat de recunoscatoare acestor fete, mai e si JuliaSM care mi-a scris.
Au fost singurele 3 fetete care s-au implicat dp tot forumul ala mare.
Pe Ana nu o pun ca pe ea am luat-o definitiv aci
De forumul DC, nu mai zic nimik.
Lumea face case, merge in vacante, dar nu are 10 lei de dat, din suflet.
ancadragoman spune:
Daria stai linistita ca iti faci nervi degeaba ,nu merita.
Eu acum am la birou trei sacosoaie de haine aduse de o colega de la nepoata ei ,le sortez sa vad care sunt mai bunicele si le bag la bazar.
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
szivarvany spune:
Mi e de a dreptul greata.
Greata de toate persoenele care se tooot lauda, iar cand bagi un link cu bazar se plang ca si lor le e greu .
Pt ce varsta sunt hainutele ?
ancadragoman spune:
de la 3 la 6 ani ,dar sa vad ce gasesc mai bun asa
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Mi e de a dreptul greata. Greata de toate persoenele care se tooot lauda, iar cand bagi un link cu bazar se plang ca si lor le e greu . Pt ce varsta sunt hainutele ? |
Am exact aceaiasi stare de greata. M-am oferit sa le iau lucrurile sa le spal, sa le cal, sa le sortez, fara nici un efort din partea mamicilor. Cand le-am expus ideea erau foarte incantate, aproape ca ma gandeam ca nu voi avea timp sa ma ocup de atatea oferta. La sfarsit cu ce m-am ales? Doar cu niste lenjerii. De intrat sa cumpere nici nu mai pomenesc.
ancadragoman spune:
Eu pe unde scriam mai lasam si link-ul de la bazar si incepeau discutii ca nu cumpara ele la copil haine deja purtate si cate si mai cate ...asa ca nu are rost
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!