BravoSabina,Artu!!! Flori liliac-mai-iun'10 (63)
Raspunsuri - Pagina 5
n_a_n_a spune:
Ruxi, pai spune-i ca daca tot nu are incredere in medicii din Arad, la doar 50 de km, la Timisoara poate gasi medici mai renumiti
; mai mult, de cand s-au deschis clinicile private, o gramada de medici din Timisoara fac naveta si la Arad
. Sau daca vrea ceva si mai de fitze, tot ajunge mai repede la Szeged sau Budapesta decat la Cluj
. Da ce are asa de serios de se "cauta" atat de des
?
Serios vorbind, ar trebui dezvatata acuma, ca vin bebeii; iti dai seama ca nu prea mai are ce cauta atata la voi. Si eu sunt disperata, ca nu stiu cum sa fac sa nu supar pe nimeni, sa scap cumva de neamurile bine intentionate (cei care vin de obicei la masa
) care cu siguranta vor aparea si mai des dupa ce se va naste fetita. Cred ca va trebui totusi sa le spun verde in fata, altfel nu vor intelege... Soacra-mea isi face deja planuri sa-si ia concediu dupa ce pleaca mama de la mine, sa ma ajute si ea - insa numai gandul asta ma face sa mi se ridice parul in cap, nu de alta, dar spre deosebire de mama, cu care am o relatie de best friends, ea imi este complet o straina, iar prezenta ei nu va face altceva decat sa ma incomodeze si sa ma jeneze in propria casa!
Nana
33+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7
n_a_n_a spune:
Cris, la noi e obiceiul ca in a doua zi de Pasti, barbatii/baietii sa stropeasca fetele/femeile cu parfum, si in schimb primesc oua rosii, cozonac, etc (se organizeaza de obicei in grupuri, exact ca si cand se merge la colindat, de Craciun). Si mai zic o poezioara nostima, de genul "am auzit ca aveti o floare, am venit s-o udam, sa creasca mare" - mai departe nu mai stiu
. Obiceiul e preluat de la maghiari, si se practica mai mult in Ardeal.
Nana
33+ cu
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Cris, la noi e obiceiul ca in a doua zi de Pasti, barbatii/baietii sa stropeasca fetele/femeile cu parfum, si in schimb primesc oua rosii, cozonac, etc (se organizeaza de obicei in grupuri, exact ca si cand se merge la colindat, de Craciun). Si mai zic o poezioara nostima, de genul "am auzit ca aveti o floare, am venit s-o udam, sa creasca mare" - mai departe nu mai stiu Nana 33+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -7 ![]() |
poze
Cristina
35+ cu Sebi
AMR 5 sapt
n_a_n_a spune:
Sa vezi Cris de cate ori ajungi sa te schimbi intr-o zi, ca tampesti de la atat parfumuri
. Si mai sunt care au obiceiul sa te stropeasca pe par... Tin minte ca pe vremea raposatului mai veneau unii cu un spray care imi intorcea stomacul pe dos: Mozaic se numea si era facut de Farmec; nu mai zic de parfumurile rusesti ![]()
Nana
33+ cu
Viriniana spune:
Salutare burticutze!
Stiu ca nu am mai intrat de ceva vreme, cred ca de pe la inceputul anului si mi-e si rushine!!
V-am mai urmarit din umbra...Imi propuneam aproape in fiecare zi sa scriu si eu, dar ziceam sa termin intai de citit...si cum nu terminam de citit...nu apucam nici sa scriu.
Astazi am stat acasa, am avut birou mobil ![]()
Ma sperie ideea de a sta acasa o luna de zile inainte de nastere...
Oricum, sa nu uit de fapt esentialul: Sa va urez Sarbatori fericite! si sa va spun ca si noi suntem bine, la cele 3 eco de pana acum am fost si am ramasa fetitza...
Si ca m-am bucurat cand am citit de Carla...Oau! A si nascut! Felicitari intarziate!

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Sa vezi Cris de cate ori ajungi sa te schimbi intr-o zi, ca tampesti de la atat parfumuri Nana 33+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -7 ![]() |

sa fi fost in primele luni de sarcina si sa ai sarcina toxica sa versi de la orice miros..cred ca aruncai cu ouale dupa ei
Te intrebam care e faza cu udatul ca la noi se practia udatul femeii gravide ca sa ploua(dar cu apa).Si pe mama au udat-o,ea fiind transpirata,vara....i-a declansat nasterea..Intr'adevar a doua zi ploua cu galeata si mama nastea la 7 luni
poze
Cristina
35+ cu Sebi
AMR 5 sapt
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Sa vezi Cris de cate ori ajungi sa te schimbi intr-o zi, ca tampesti de la atat parfumuri Nana 33+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -7 ![]() |
Deci jur ca am ras in hohote de cum povestesti

stiu ca exact asa patesc si eu
uneori, cand ajung la capatul rabdarilor, imi acopar capul cu ambele maini, si nu ma mai intereseaza ca se supara
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Ruxi, pai spune-i ca daca tot nu are incredere in medicii din Arad, la doar 50 de km, la Timisoara poate gasi medici mai renumiti Serios vorbind, ar trebui dezvatata acuma, ca vin bebeii; iti dai seama ca nu prea mai are ce cauta atata la voi. Si eu sunt disperata, ca nu stiu cum sa fac sa nu supar pe nimeni, sa scap cumva de neamurile bine intentionate (cei care vin de obicei la masa Nana 33+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -7 ![]() |
Dar stiu ca aveti ceva clinica privata in Arad unde vin si medici de la Timisoara.
Si chiar si in Arad sunt convinsa ca trebuie sa fie ceva medici buni ca in orice oras sunt 1,2,3,... sau cati or fi medici renumiti si buni
Dar ea ma ia pe mine de proasta, deja anul asta se implinesc 5 ani de cand tot vine pt. un fibrom care initial a zis ca vine sa il scoata, dar dr i-a zis ca e mic si se retrage singur la menopauza
Deci nu are nimic grav, ea vine ca asa ii place sa stea pe capul altora si motivul real sunt MALL-urile, pt ele vine

Dar i-am facut figura si am transformat camera unde ii culcam cand veneau in camera de copii, asa ca nu mai am pat dublu (l-am pasat in mod special la soacra-mea patul ca sa scap de ei )si nu mai poate dormi la mine data viitoare
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ?

n_a_n_a spune:
Cris, pe cuvant ca nu trebuie sa ai sarcina toxica, nici macar sa fii gravida, sa iti mai si vina sa dai cu ouale dupa ei
. Nasoala rau faza cu mama ta, biata de ea, sper ca s-a terminat cu bie... Tu ai fost protagonista? Eu cred ca as face stop respirator si cardiac pe loc! Nu suport apa rece!!! Era sa o patesc rau de tot intr-un an, ca de 1 mai am sarit intr-un lac de acumulare de langa Cluj (Tarnita ii zice), incalzita fiind de la soare, fara sa fii intrat in apa mai inainte; si era apa atat de rece ca efectiv aproape am paralizat instantaneu - noroc ca n-am sarit departe si am reusit sa ies la mal, dar nu mi-am mai simtit mainile si picioarele pana nu m-am incalzit!
Ruxi, cine stie cunoaste
- ma refer la "parfumatori". Faina faza cu patul plasat la soacra ta, isteata idee
!
Nana
33+ cu
mamanati spune:
Corina, Crissy, rocsy, bubu
pentru felicitari!
nana, ce de bunatati faceti voi! Noi nu facem drob, am auzit prima data de la Sabina. Nici de cozonacii aia nu auzisem pana acum.
Noi de Paste mergem la parinti. Ma gandesc sa coc maine si eu ceva, dar nu e prea tarziu, se coace in ajun? Azi m-am tot ofticat cu curatenia, am spalat un frigider, si gafaiam. O sa mai fac niste crackere cu pateu din ton sa iau cu noi, si cate ceva sa ramana acasa de papa.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
29+