BravoSabina,Artu!!! Flori liliac-mai-iun'10 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana5255 spune:
mi sa rupt apa. plec la spital. va tin la curent. Doamne sper sa fie bien!
Sabina
37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - cateva zile
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Alinutzaa spune:
Sabina bafta multa. Tinem pumnii sa fie totul bine. Asteptam vesti 

Hai Sabina
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
32+
Handmade by Alina
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 mi sa rupt apa. plec la spital. va tin la curent. Doamne sper sa fie bien! Sabina 37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - cateva zile Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Sabinaaa!!! Doamne, nu e o gluma, nu???
1 aprilie a fost ieri...si nu te tii tu de glume cu noi, cred!!!
Sa dea Domnul sa fie sanatoase si sa vina cu bine IEPURASII tai de sex feminin! Doamne ajuta!!!
TINEM PUMNII!!!!

FACEM NOAPTE ALBA SI TE URMARIM!
DACA NU SCRII TU, POATE INTRA SILVIU SA NE SPUNA CE SI CUM!
SUCCES MAXIM!!!
Mary
32+ cu minune de
deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 8 saptamini... daca nu chiar 7
?Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea î®´re cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia î®´reaga?
Reallaura spune:
Sabina brrrr, mi s-a facut pielea de gaina...Cred ca m-as panica...

asteptam vesti cat de repede, sa fiti bine si tu si fetele!!!! Aoleu, ce emotii!
Roxuta ia uite, suntem prietene vechi si nu stiam! Ma bucur ca scrii la odiseea asta, poze nu pui? vad ca ti-au trimis fetele parola! cum te descurci cu cel mic?? vei sta cu amandoi?? Stii ca si Alysh de la cealalta odisee e aici cu noi? IAr cu kgmele, stai bine. eu ideal am 53 kg, dar pun periodic pana la 57 de kg cu stilul meu de mancat non stop.
sper sa dam repede jos!
Nana aoleu, nasol cu degetele, sper ca te simti mai bine acum! Mama ce mai bucatareala la voi acolo...
nu stiu cum poti sa te multumesti cu mirosul...nu as suporta
OanaMar felicitari pentru bb grasun!
Madamar si eu iubesc slujba asta. M-am bucurat ca a fost Pastele devreme anul asta sa o apuc si eu. Am fost azi la Prohod, dar nu m-am bagat in multime sa inconjuram biserica... stiu ca daca te bagi acolo nu mai poti iesi in caz de ceva...felicitari pentru vestile bune de la eco!
Nati nici eu nu am purtat pantofi fara toc pana nu am fost gravi prima oara...atunci mi-am luat cu talpa ortopedica, apoi am recurs la balerini pentru plimbarile lungi in parc la impins carutul. M-am acomodat incet incet
Crissy, Cris_09 drum bun si Paste luminat!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
36+
Ilinca Sabina
AMR 20 de zile
rosanne spune:

HAI SABINA

Pana la urma fetele au ales ziua de 3 aprilie....sa fie sanatoase, norocoase si fericite toata viata
Roxy
35+ cu
Diana
AMR 4+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
mamanati spune:
Woowwwww!
M-a anuntat Mary!
Doamne ajut-o sa aiba o nastere usoara si bebelinele sanatoase!!!

Sabina, baffftaaaaaaaaaaaa!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
30+
rosanne spune:
Eu in dimineata asta plec la tara si ma intorc luni.
Sa aveti un PAste linistit, plin de lumina si bebeii sa stea la caldurica cat mai mult..
Roxy
35+ cu
Diana
AMR 4+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
bubu30 spune:
Bafta Sabina si Doamne-ajuta sa vine fetele maricele si sanatoase !

HAI SABINA ! 

Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Madamar si eu iubesc slujba asta. M-am bucurat ca a fost Pastele devreme anul asta sa o apuc si eu. Am fost azi la Prohod, dar nu m-am bagat in multime sa inconjuram biserica... stiu ca daca te bagi acolo nu mai poti iesi in caz de ceva...felicitari pentru vestile bune de la eco! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca SabinaAMR 20 de zile |
Da, si eu am revenit cu alta aura de la aceasta slujba si apoi de la procesiunea de inconjurare a bisericii si tot ritualul care reprezinta de fapt punerea in mormint a mintuitorului Iisus Hristos. Mi-a placut chiar si am rememorat copilaria (cred ca intotdeauna voi asocia aceasta seara cu Pastele si copilaria mea)... si am realizat ca la anul copilul va avea apraope un an...si poate chiar va merge in picioare! Ce planuri frumoase iti vin in minte cind e vb de copii:)!
Mary
32+ cu minune de
Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 Evolutia lui bebe
si la noi: AMR 8 saptamini... daca nu chiar 7
Doamne Ajuta-ne sa ajungem aproape de termen!