BravoSabina,Artu!!! Flori liliac-mai-iun'10 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Dupa cate vad gestograma data de Tatyana e mult mai zgarcita la greutatea bebeilor decat ce avem noi pe prima pagina

Dar eu personal tind sa cred ca aceasta gestograma spaniola reda masuratorile reale, deoarece deja am observat si la Carla si la Sabina ca ce li s-a spus ultima data la eco inainte de nastere a fost cu vreo 400 g mai mult / copil decat realitatea
Si masuratorile de pe prima pagina sunt exact ca cele pe care mi le da dr la fiecare eco...

deci eu o sa scad de-acum incolo de fiecare data cand merg la eco cate 400 g din greutatea pe care mi-o da

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

FELICITARI SABINA!!!
BINE ATI VENIT PE LUME EKATERINA SI IUSTINA

Dumnezeu sa va dea noroc, fericire si tot ce e mai bun.

Theodora 27+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

BINE ATI VENIT PE LUME ECATERINA SI IUSTINA!!! SA FITI SANATOASE SI PAPACIOASE!!!
MAMICA FERICITA, RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!!!

SI TE ASTEPTAM CU DRAG!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dragele mele,

De cand sunt in concediu acasa, sunt mult mai obosita, apuc sa va citesc destul de greu dar sa mai si scriu....totusi recuperez. Recunosc ca nu am niste zile prea grozave (probleme in familie) si nici nu mi-e prea bine, nu stiu , nu sunt in apele mele, am numai ganduri negative, vad numai negru...nu stiu , sper sa imi treaca.....

Acum, pregatirile pentru Paste sunt in toi, adica ma omor si eu sa fac una, alta prin bucatarie (sarmalute de curcan, friptura de curcan, drob din ficat de pasare; de cozonac si pasca sunt responsabile mama si soacra). Apoi inca o tura de curatenie, iesit afara cu Matei, etc.

Totusi, cu toate prostiile mele, vreau sa va doresc din suflet sa aveti un
Paste Fericit!, alaturi de cei dragi....
Va pup, Sarbatori fericite

Mami de Matei nazdravan si 32 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Wow, trimit mesajul anterior si incep sa citesc din urma si ce-mi vad ochii: incep sa infloreasca si alte floricele de liliac.

Felicitari, sa iti traiasca fetitele Sabina, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii
Bine ati venit pe lume EKATERINA SI IUSTINA !!!!!!

Mami de Matei nazdravan si 32 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

FELICITARI, SABINA!!!BINE ATI VENIT PE LUME, FETITE DRAGI, SA VA FIE VIATA CA UN VIS FRUMOS, IMPLINITA, SENINA, LUMINOASA!

Si profit sa va urez la toate din suflet PASTE FERICIT, SFINTELE SARBATORI SA VA UMPLE INIMILE DE BUCURIE SI PACE!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 32+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Mi-am cam facut siesta de prinz: ies un pic, numai cit sa mai fac o pascutza cu ciocolata (ca cea facuta joi am dat-o gata deja) si revin in ridurile voastre!

Sabina te asteptam cu drag din nou la noi - daca stau bine sa ma gindesc nu lipsesti de prea mult timp de pe forum, perioada insa in care ai facut un lucru minunat: de fapt doua fiinte, nu lucruri! Ai lipsit motivat, motivat si vii inapoi cu rezultate frumoase!
FELICITARI INCA O DATA!
Sa va tina DD puternici si sanatosi si pe voi si pe fetitele voastre, toate cele 3!!!

Marlena (Mary)32+cu minune de Tudor Mateo

AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

imi place semnatura ta,iti faci singura galerie,asa nu o sa pierzi motatele cu siguranta

fetita mamei
NIKOL33+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 6 saptamani

Multumesc! Desi nu am gindit asa!
Am avut timp azi, asteptind vestile, sa imi "gidil" semnatura.
Rezultatul il vedeti.

AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Am intrat sa vad daca a reusit sa apara Sabina si sa ma pling de o stare de astenie teribila! Ce faceti cind va simtiti lipsite de energie? Azi e ziua in care tre' sa iau vitaminele... o sa inghit acum pastiluta, poate ma mai refac... dar nici eu Marylenac nu sunt in apele mele! Mai incerc sa mai misc una-alta insa dau mai mult dintr-un perete in altul...si altceva nu reusesc!

Ca sa imi iau de o grija in caz ca nu reusesc sa mai intru curind

VA DORESC DIN INIMA UN PASTE FERICIT SI MULTA LINISTE, IMPLINIRE SUFLETEASCA SI SANATATE! IEPURASUL SA VA ADUCA CEEA CE VA DORITI, DAR NU IEPURASII DIN BURTICA INCA!!! IAR CIND VA VENI VREMEA LOR SA VA BUCURATI CUM NU ATI FACUT-O VRREODATA, ASA CUM E SABINA NOASTRA DE FERICITA ACUM!

AMR 7 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Ma gandesc la Sabina ce fericita e....abia astept se eu sa-mi vad fetitza....dar nu acumpeste vreo 5-6 sapt....oricum de cand cu vestea asta m-au cam luat contractiile, nu ff tare da am cerut o perfuzie cu gynipral asa de acoperire sa nu fac acu vreo pocinoaga

in legatura cu gestograma intr-adevar sunt mai zgarciti decat alte site-uri dar ati vazut ca-i diferenta intre echo si realitate

dimineata m-a trezit asistenta si mi-a daruit o lalea alba superba data de manastirea Casin care-i peste drum de spital, mi-a zis sa ne ajute Dumnezeu,sa ne poarte noroc,dupa care la 15 min a venit alta asistenta si m-a pupat spunandu-mi sa am grija de bebe zilele astea sfinte....pe urma a venit dr mi-a pipait burta, mi-a zis va sarut si un Paste linistit sa aveti!asa ce m-a emotionat,apoi vestea cu Sabina....deja era prea mult, m-a luat boceala

deci va urez si eu desi o sa mai intru

PASTE FERICIT!!!!!

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Cris, la noi e obiceiul ca in a doua zi de Pasti, barbatii/baietii sa stropeasca fetele/femeile cu parfum, si in schimb primesc oua rosii, cozonac, etc (se organizeaza de obicei in grupuri, exact ca si cand se merge la colindat, de Craciun). Si mai zic o poezioara nostima, de genul "am auzit ca aveti o floare, am venit s-o udam, sa creasca mare" - mai departe nu mai stiu . Obiceiul e preluat de la maghiari, si se practica mai mult in Ardeal.

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Si la Bistrita este acest obicei ( tare enervant sa ai o tona de parfum pe tine ), noroc ca m-am mutat la Brasov iar aici nu se obisnuieste !
Iar cu musafirii tai ... pune si tu piciorul in prag.

Apropo ca mi-am adus aminte citind meniul Nanei : NU ABUZATI DE CARNEA DE MIEl SI OUA !!! Asta este sfatul pe care l-am primit de la ginecoloaga mea ( noroc ca nu mananc miel, ciorba de miel si drob deloc iar dupa oua nu ma omor ) .

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput