BravoSabina,Artu!!! Flori liliac-mai-iun'10 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
mommy_to_be spune:
Bine ati venit pe lume, fetite minunate, Ekaterina si Iustina!!! Sa aveti o viata frumoasa alturi de 2 parinti minunati si o sora care deja va poarta de grija! Sa fiti vesele, mancacioase si sa dormiti mult! Felicitari Sabina, mamica curajoasa!!!!

Sa te bucuri de fetele tale o viata de-acum inainte!
Mie mi-e tare ciuda ca si de data asta am fost in contra timp...
Nu am aparut la timp sa scot si eu majoretele. Dar acum te felicit din toata inima si-ti doresc recuperare usoara si adaptare rapida!!!

Mira
fericita 32+cu
Maya Alesandra
AMR 8 saptamani 

minunea mea
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo madamar eu stau un pic cu griji pt k eu la nastere am avut 1900 si as vrea sa sara de acest prag in fine, ma linistesc eu... acum tre sa fim cu okii dupa SABINA ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Are tot timpul sa sara! Tu ai avut 1900 insa ea are acum alta zestre genetica, drept, combinata cu a ta, dar sigur va trece!
Ti-am dat exemplul meu: la 29 sapt avea 1300 si la 32 are 1900. Deci poate sa fie si la tine la fel evolutia! Nu te ingrijora!
Marlena (Mary)
32+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 7 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Temele sunt in curs de rezolvare R_ocsy 32 + Ana SofiaAMR 7 saptamani ! |
Asa, asa, spor la treaba!
Nu ne-ai spus daca ai mai facut Tiramisu! Si daca e cu ou fiert reteta de la Theo, as vrea-o si eu, pls!
Marlena (Mary)
32+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 7 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
aleesicoo spune:
madamar, taty_ana va multumesc pt sustinere

cu dzeu inainte si o sa fie bine
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in30 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

r_ocsy spune:
In primul rand ... acum ca am terminat modificarile :
Felicitari Sabina pentru ca ai adus pe lume doua minunate fetite Ekaterina si Iustina ; sa le dea D-zeu multa sanatate, fericire si noroc iar tie recuperare usoara ca sa fi in forma cat mai repede pentru cele doua micute !
In al doilea rand : Tiramisu e gata , inca nu l-am incercat dar arata delicios
; nu e reteta cu ou fiert !
Si in al treilea rand, mai am putina treaba dar voi fi prin zona in cazul in care dati gata capitolul !!!
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
Madamar spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy In primul rand ... acum ca am terminat modificarile : Felicitari Sabina pentru ca ai adus pe lume doua minunate fetite Ekaterina si Iustina ; sa le dea D-zeu multa sanatate, fericire si noroc iar tie recuperare usoara ca sa fi in forma cat mai repede pentru cele doua micute ! In al doilea rand : Tiramisu e gata , inca nu l-am incercat dar arata delicios Si in al treilea rand, mai am putina treaba dar voi fi prin zona in cazul in care dati gata capitolul !!! R_ocsy 32 + Ana SofiaAMR 7 saptamani ! |
spor la treaba si pofta buna - in ce-l priveste pe tiramisu insa fii prudenta la oul crud!

Marlena (Mary)
32+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 7 saptamini 

Madamar spune:
Mi-am cam facut siesta de prinz: ies un pic, numai cit sa mai fac o pascutza cu ciocolata (ca cea facuta joi am dat-o gata deja) si revin in ridurile voastre!
Sabina te asteptam cu drag din nou la noi - daca stau bine sa ma gindesc nu lipsesti de prea mult timp de pe forum, perioada insa in care ai facut un lucru minunat: de fapt doua fiinte, nu lucruri
! Ai lipsit motivat, motivat si vii inapoi cu rezultate frumoase!
FELICITARI INCA O DATA!
Sa va tina DD puternici si sanatosi si pe voi si pe fetitele voastre, toate cele 3!!!
Marlena (Mary)
32+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 7 saptamini 

nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui Madamar Mi-am cam facut siesta de prinz: ies un pic, numai cit sa mai fac o pascutza cu ciocolata (ca cea facuta joi am dat-o gata deja) si revin in ridurile voastre! Sabina te asteptam cu drag din nou la noi - daca stau bine sa ma gindesc nu lipsesti de prea mult timp de pe forum, perioada insa in care ai facut un lucru minunat: de fapt doua fiinte, nu lucruri FELICITARI INCA O DATA! Sa va tina DD puternici si sanatosi si pe voi si pe fetitele voastre, toate cele 3!!! Marlena (Mary) 32+cu minune de Tudor Mateo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 7 saptamini ![]() ![]() ![]() Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel! |
imi place semnatura ta,iti faci singura galerie,asa nu o sa pierzi motatele cu siguranta
fetita mamei
NIKOL
33+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)AMR 6 saptamani
madutza09 spune:
FELICITARI SABINA 

BINE ATI VENIT EKATERINA SI IUSTINA

Pt cel doua floricele care au venit pe lume intr-o seara speciala sa fie papacioase si necolicioase iar pt mami fericita recuperare cat mai rapida 
30+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
madutza09 spune:
Paste Fericit!
Pt toate burticile un Paste linistit alaturi de cei dragi si cu bucate delicioase pe masa...sanatate maxima 
30+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI