BravoSabina,Artu!!! Flori liliac-mai-iun'10 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Bine ati venit pe lume, fetite minunate, Ekaterina si Iustina!!! Sa aveti o viata frumoasa alturi de 2 parinti minunati si o sora care deja va poarta de grija! Sa fiti vesele, mancacioase si sa dormiti mult! Felicitari Sabina, mamica curajoasa!!!! Sa te bucuri de fetele tale o viata de-acum inainte!

Mie mi-e tare ciuda ca si de data asta am fost in contra timp... Nu am aparut la timp sa scot si eu majoretele. Dar acum te felicit din toata inima si-ti doresc recuperare usoara si adaptare rapida!!!

Mira fericita 32+cu Maya Alesandra

AMR 8 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

madamar eu stau un pic cu griji pt k eu la nastere am avut 1900 si as vrea sa sara de acest prag
in fine, ma linistesc eu...
acum tre sa fim cu okii dupa SABINA

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Are tot timpul sa sara! Tu ai avut 1900 insa ea are acum alta zestre genetica, drept, combinata cu a ta, dar sigur va trece!
Ti-am dat exemplul meu: la 29 sapt avea 1300 si la 32 are 1900. Deci poate sa fie si la tine la fel evolutia! Nu te ingrijora!

Marlena (Mary)32+cu minune de Tudor Mateo

AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Cine le adauga pe micutele Sabinei pe prima pagina, la flori de liliac imbobocite in aprilie??? Pls, Rocsy, Theo!!!

Sa ne gaseasca cu temele facute Sabina, cind apare din nou linga noi.

Mary 32+ cu minune de Tudor Mateo

Si la noi: AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ne sa ajungem aproape de termen!

Temele sunt in curs de rezolvare .

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Asa, asa, spor la treaba!

Nu ne-ai spus daca ai mai facut Tiramisu! Si daca e cu ou fiert reteta de la Theo, as vrea-o si eu, pls!

AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

madamar, taty_ana va multumesc pt sustinere
cu dzeu inainte si o sa fie bine

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

In primul rand ... acum ca am terminat modificarile :

Felicitari Sabina pentru ca ai adus pe lume doua minunate fetite Ekaterina si Iustina ; sa le dea D-zeu multa sanatate, fericire si noroc iar tie recuperare usoara ca sa fi in forma cat mai repede pentru cele doua micute !

In al doilea rand : Tiramisu e gata , inca nu l-am incercat dar arata delicios ; nu e reteta cu ou fiert !

Si in al treilea rand, mai am putina treaba dar voi fi prin zona in cazul in care dati gata capitolul !!!

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

In primul rand ... acum ca am terminat modificarile :

Felicitari Sabina pentru ca ai adus pe lume doua minunate fetite Ekaterina si Iustina ; sa le dea D-zeu multa sanatate, fericire si noroc iar tie recuperare usoara ca sa fi in forma cat mai repede pentru cele doua micute !

In al doilea rand : Tiramisu e gata , inca nu l-am incercat dar arata delicios ; nu e reteta cu ou fiert !

Si in al treilea rand, mai am putina treaba dar voi fi prin zona in cazul in care dati gata capitolul !!!

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

spor la treaba si pofta buna - in ce-l priveste pe tiramisu insa fii prudenta la oul crud!

AMR 7 saptamini

Mergi la inceput

Mi-am cam facut siesta de prinz: ies un pic, numai cit sa mai fac o pascutza cu ciocolata (ca cea facuta joi am dat-o gata deja) si revin in ridurile voastre!

Sabina te asteptam cu drag din nou la noi - daca stau bine sa ma gindesc nu lipsesti de prea mult timp de pe forum, perioada insa in care ai facut un lucru minunat: de fapt doua fiinte, nu lucruri! Ai lipsit motivat, motivat si vii inapoi cu rezultate frumoase!
FELICITARI INCA O DATA!
Sa va tina DD puternici si sanatosi si pe voi si pe fetitele voastre, toate cele 3!!!

AMR 7 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Mi-am cam facut siesta de prinz: ies un pic, numai cit sa mai fac o pascutza cu ciocolata (ca cea facuta joi am dat-o gata deja) si revin in ridurile voastre!

Sabina te asteptam cu drag din nou la noi - daca stau bine sa ma gindesc nu lipsesti de prea mult timp de pe forum, perioada insa in care ai facut un lucru minunat: de fapt doua fiinte, nu lucruri! Ai lipsit motivat, motivat si vii inapoi cu rezultate frumoase!
FELICITARI INCA O DATA!
Sa va tina DD puternici si sanatosi si pe voi si pe fetitele voastre, toate cele 3!!!

AMR 7 saptamini

imi place semnatura ta,iti faci singura galerie,asa nu o sa pierzi motatele cu siguranta

fetita mamei
NIKOL33+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

FELICITARI SABINA

BINE ATI VENIT EKATERINA SI IUSTINA

Pt cel doua floricele care au venit pe lume intr-o seara speciala sa fie papacioase si necolicioase iar pt mami fericita recuperare cat mai rapida

30+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Paste Fericit!

Pt toate burticile un Paste linistit alaturi de cei dragi si cu bucate delicioase pe masa...sanatate maxima

30+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput