BravoSabina,Artu!!! Flori liliac-mai-iun'10 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30
Dar i-am facut figura si am transformat camera unde ii culcam cand veneau in camera de copii, asa ca nu mai am pat dublu (l-am pasat in mod special la soacra-mea patul ca sa scap de ei )si nu mai poate dormi la mine data viitoare

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Imi place ca i-ai facut figura , neaparat sa ne povestesti reactia ei cand va afla !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy
Apropo ca mi-am adus aminte citind meniul Nanei : NU ABUZATI DE CARNEA DE MIEl SI OUA !!! Asta este sfatul pe care l-am primit de la ginecoloaga mea ( noroc ca nu mananc miel, ciorba de miel si drob deloc iar dupa oua nu ma omor ) .

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Nu ma dau in vint dupa carnea de miel...si nici dupa oua insa intreb: de ce sa nu abuzam de astea... in conditiile in care nici un abuz nu e binevenit?
Adica ma gindesc la faptul ca era mai indicat sa recomande sa nu faci abuz culinar de nici un fel!

FETELOR, ARTURICII TOT NU DA SEMNE! Ne da fiori!!! Ce-o fi cu ea?!

Marlena (Mary)32+cu minune de Tudor Mateo

AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Ma gandesc la Sabina ce fericita e....abia astept se eu sa-mi vad fetitza....dar nu acumpeste vreo 5-6 sapt....oricum de cand cu vestea asta m-au cam luat contractiile, nu ff tare da am cerut o perfuzie cu gynipral asa de acoperire sa nu fac acu vreo pocinoaga

in legatura cu gestograma intr-adevar sunt mai zgarciti decat alte site-uri dar ati vazut ca-i diferenta intre echo si realitate

dimineata m-a trezit asistenta si mi-a daruit o lalea alba superba data de manastirea Casin care-i peste drum de spital, mi-a zis sa ne ajute Dumnezeu,sa ne poarte noroc,dupa care la 15 min a venit alta asistenta si m-a pupat spunandu-mi sa am grija de bebe zilele astea sfinte....pe urma a venit dr mi-a pipait burta, mi-a zis va sarut si un Paste linistit sa aveti!asa ce m-a emotionat,apoi vestea cu Sabina....deja era prea mult, m-a luat boceala

deci va urez si eu desi o sa mai intru

PASTE FERICIT!!!!!

32+ cu

Ce dragutze cadrele medicale despre care vorbesti! Sunt chiar oameni deosebiti, nu am ce spune - mai ales acum cind rar mai intilnesti genul asta de medici, asistente!
Si eu iti spun sa ai grija de comoara in aceste zile sfinte!!!

Marlena (Mary)32+cu minune de Tudor Mateo

AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

FELICITARI DRAGA SABINA! Sa va dea Dumnezeu putere, impliniri multe, sanatate si sa te refaci repede.
BINE ATI VENIT PUI MICI DE OM: sa fiti sanatoase, norocoase si sa le aduceti parintilor numai impliniri!
Cu pregatirile de Paste, am pierdut ceva pagini si astazi, printre picaturi, nu mi-a venit sa cred cand am vazut titlul capitolului. Doamne ce bucurie de Paste. Imi dau seama ca nu ne putem pune cu destinul si cu ce a harazit Dumnezeu: azi li s-au aprins stelutele, azi au venit pe lume.
Sa aveti sarbatori luminate pline de lumina sfanta!

Murica 34+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Mary oare mesajele tale sunt prea mari ?
nu ma pricep dar parca dupa cate un mesaj al tau se lungea pagina

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:

Mary oare mesajele tale sunt prea mari ?
nu ma pricep dar parca dupa cate un mesaj al tau se lungea pagina

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

E ditamai semnatura de vina !

Mary: nu stiu de ce e mai bine doar sa gusti din miel si oua, poate sunt prea grele ; nu am intrebat si dr. daca a vazut ca nu sunt fan miel nu mi-a mai dat explicatii !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
Dar i-am facut figura si am transformat camera unde ii culcam cand veneau in camera de copii, asa ca nu mai am pat dublu (l-am pasat in mod special la soacra-mea patul ca sa scap de ei )si nu mai poate dormi la mine data viitoare

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Imi place ca i-ai facut figura , neaparat sa ne povestesti reactia ei cand va afla !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Dupa 5 ani in care mi-a facut figura de vreo 20 de ori (numai suna cu 2-3 zile inainte si zicea ca vine in ziua cutare la ora cutare, fara sa intrebe dinainte daca nu deranjeaza, daca nu suntem plecati din oras zilele alea, se programa cand avea chef ea si bani de shopping ) era cazul sa ii pot face si eu figura

o sa va zic reactia
eu cred ca o sa se bosumfle dupa cum o cunosc, dar n-ar fi prima data , ca s-a mai bosumflat la mine in casa de invidie cand a vazut una si alta
nu pot sa o uit cum mi-a facut odata inventarul la posetele de pe cuier si mi-a spus cu rautate ca ea are doar una, chiar s-a rastit la mine

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Fetelor, pe mine faptul ca nu mai stim nimic de Artu, ma scoate din minti ... ma gandesc acum ca poate s-a grabit Sabina si ne vor face o surpriza ! Din pacate, nr. ei de tel nu este in lista noastra ca tare i-as fi trimis un sms !!!

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Si mie mi-a atras atentia dr miercuri referitor la mancarea de sarbatori
a zis ca nu ne lipseste sa ne umflam acuma...
Zicea ceva ca in perioada asta se fac mancarurile astea cu ierburi, s-o fi referit la drob de miel ?
oricum nu mananc niciodata drob si nici carne de miel, nu imi place mirosul

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Si eu deja contorizez zilele de cand nu a intrat
pana mai ieri eram ingrijorata pt ea ca sigur dupa cum o cunoastem nu ii sta in fire sa nu intre sa ne ureze toate cele bune de Paste
dar de azi incep sa ma gandesc - daca i s-o fi stricat si celalalt calculator (zicea ca un laptop s-a ars si acum e bataie pe unul singur )???

Eu zic oricum ca sunt 2 variante - ori e la spital (speram ca nu ) ori nu poate stabili conexiunea cu noi din diverse motive, net, calculator

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput