Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy imi pare rau ca are Razvi hernie...la mine a avut fratele meu si a fost operat o data la 1 an jumate si o data la 3 ani si un pic si n-a mai avut probleme apoi. O sa fie bine si la voi

Porumbita sanatate multa si voua...greu e cand sunt raciti.

Ledi imi pare tare rau ca vestile nu sunt bune. Eu as zice sa ii scrii un mail si la doctorul de la TM. Eventual sa ii zici ca nu poi ajunge in aprilie cu David si daca poate sa te mai sfatuiasca sau sa te ajute cu ceva pana atunci. Poate stie el mai multe si cu privire la medicamentele gratuite. Eventual poate face o sesizare si de aici si fiind centrul national poate il baga cineva mai mult in seama...Poate poate poate...atatia de poate cand e vorba de viata unui sufletel nevinovat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ciufik sanatate multa!

bpaula mai sunt geluri de dinti pe la farmacii, calgelul mie mi se pare apa de ploaie; nu pot sa iti scriu numele lor ca sunt in camera la robert si nu intru sa nu il trezesc...

ledi sper sa te refaci mai repede !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

porumbita mai am si eu un alt gel de la farmacie, nu stiu acum care e numele dar nu mi s-a parut nici asta mai stralucit
Ma bazez mai tare pe nurofen ca il ajuta...el pana acum n-a reactionat asa rau niciodata la dinti desi i-au mai iesit si cate 5 deodata...dar probabil ca nu erau asa durerosi aia de la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna seara

Suntem si noi pe aici, dar mai greu ma adun cu scrisul.

Bee, sper din suflet sa ai rezultate bune la analize si te port in gand.

Porumbita, multa sanatate lui Robert!

Paula, ce se chinuie bietul Marius cu atatea eruptii. Nu stiu ce sa zic de geluri ca la noi nu prea functioneaza, in general rezolv cu paracetamol. L-am admirat in poze, un scump si un frumos:)

Ciufik, va tinem pumnii sa fie totul bine la operatie

crisspy, imi pare rau ca s-a confirmat hernia la Razvi, dar tot e bine ca ati depistat ca sa o poti tine sub control. frumosul, l-am admirat in poze

alinuk -

De Dark nu mai stiti nimic? Ea scria regulat de obicei, sper ca sunt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Ah, revin sa zic ca l-am vazut pe scumpul de Carol cu bunatatile de Paste. Btw, cristi, nu te mai cred ca nu esti bucatareasa buna, am vazut acolo niste chestii super:)

Si am admirat-o pe Ilinca cea scumpa la vedere, dar tare frumoasa

Doua vorbe si despre noi: de la 1 aprilie Caterina se plimba intruna prin casa cu mainile ridicate (probabil se simte in echilibru, ca si cand ar fi tinuta de manute), in schimb afara nu vrea decat cu 2 degete ale mele. Nu mai iesim cu masinuta ca nu mai vrea sa o impinga,dar face pe micul tiran cu mine si protesteaza zgomotos cand vreau sa o bag in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce inceamna exact hernie? cum se manifesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neataaa...!!!!

E CINEVA CARE SA MA AJUTE??

Dsoara mea a facut febra ieri la ora 18- 38,7, i-am dat Panadol 5ml.
La ora 20 i-am bagat Novocalmin si la 23 5 ml Panadol.

Totul Ok (cu exceptia mucilor si a innecatului cu ei) pana la 7 dim cand avea 39,2.I-am bagat Novocalmin din nou.

CE FAC ACUM?CAND MAI DAU PANADOL SAU NUROFEN???

IN PLUS ii curg si ochisorii, dintr-unul ceva galbui.Poate fi conjunctivita, ca de Paste am fost la nasii iar cei mici aveau asa ceva.

7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cadia nu stiu ce e novocalmin, dar intre 2 ture de paracetamol minim 4 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

cadia nu stiu ce e novocalmin, dar intre 2 ture de paracetamol minim 4 ore.

e supozitor cu paracetamol

7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si ochii curatati cu ser fiziologic, da folosesti servetel diferit la stangul si la dreptul sa nu treci intre ei

Mergi la inceput