Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Multa sanatate tuturor licuricilor si mamicilor

Noi suntem inca cu muci dar se pare ca mai putini...oricum mucii nu-l impiedica sa fie tare, tare activ

Am fost ieri la Euroclinic la echo si apoi la control la chirurg. Razvi a fost tare sociabil, se ducea la toate asistentele si le zambea gales cu gropitza din dotare ...numai ca la echo s-a speriat si a inceput sa cam urle

Anyway, avem hernie de linie alba si trebuie operat, dar numai dupa 3 ani...Am vb cu medicul chirurg si ne-a spus ca in cazul acestor tipuri de hernii sansele sa se sudeze muschii singuri (fara operatie) sunt foarte mici. In consecinta, trebuie sa urmarim cu atentie herniutza sa nu avanseze

Am pus la semnatura (ci dedicatie pt Ledi) pozici si filmuletze mai recente cu Tzumpi atomic

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, dragalas Tzumpy al tau. Sa dea Domnul sa fie bine cu hernia si poate nu va fi nevoie de interventie chirurgicala.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Flo,sper din suflet ca analizele sa fie bine si tu sa fi bine.

Crisspy,frumos foc Razvi..

O veste buna..Alinuk a primit sponsorizarea pt transport..Mersi din suflet Alina.
Sa vedem si cand plecam,adica cand ma simt eu bine si in stare sa pot pleca,dat fiind faptul ca dupa 2 sapt inca nu zburd,iar in dim asta am fost singura,l-am tot ridicat pe David,am dat si cu mopul si acum zac in pat cu dureri de spate si operatie.Nah,nu am voie sa fac efort,dar nici nu am incotro uneori si sper sa nu se intample nimic pe acolo.
O veste nu prea buna..am vbit cu presedinta asociatiei parintilor cu copii bolnavi de FC si dumneaei a vbit la casa de asigurari din Cta si cea nationala,situatia este asa cum mi-a prezentat-o drita,prin urmare vom face atat ea cat si eu niste sesizari,pana ce situatia se va rezolva.

Va pupam si va multumim ca ne sunteti alaturi.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

nu mai e nimeni prin zona?

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

moa...

eu nu stiu ce sa mai fac

ieri dim a avut febra 38.1; un pic de nurofen si a fost ok toata ziua

la 4 am plecat la munca
la 8 cand am venit avea 38.7 si era deja moale
dat nurofen
vb cu irina (sarumana inca odata)
luat piticot in sling si plecat pe jos la gomiu la camera de garda (nu a vrut taxiul sa ma ia ca sunt doar 2 statii )
amigdale inflamate, gat rosu (cu o noapte inainte a plans 45 de min inainte de culcare si vreo 30 de min pe parcursul noptii)
o tentativa de muci
trec pe la farmacia non stopsa iau pt orice eventualitate novocalmin supozitoare

la 9 ajung acasa; avea 39.1.
intru in panica nu citesc calumea nici ce imi scrisese doctora pe foaie
ma calmeaza irina si nu ma arunc pe novocalmin;
reiau schema panadol-nurofen
trecem de noapte cu bine (pe la 4 dim l-am mutat in patul mare)
si ca sa imi fieclar ca nu i-a fost bine s-a trezit omuletu la ora 10!!!!
el rarisim se trezeste la 8:30-9; 10 in visele mele
din pacate eu la 7:30 am plecat la munca;
sotul la 8:30
deci s-a lafait mister in ditai patul (maicamea a venit pe post de baby sitter azi pana la 3 si nici ei nu ii venea sa creada cat doarme

a mai facut un somn de o ora pe la 12;
si frate de la 4 la 7 tot intr-un nerv si urlet a tinut-o
era evident ca ii e somn

am mers o ora jumate inpingand la carut
nimic
l-am scos la joaca
f nervos...
acum doarme si cum azi a mancat putin ma astept la o noapte cu cantec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, ma bucur tare mult ca se poate rezolva cu biletul de avion Cum mai e David, a racit?
Ainuk

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

azi am fost departe de forum
vestea raspunsului favorabil in ceea ce priveste trsp pt David am primit-o prin telefon si sincer... imi venea sa sar intr-un picior de bucurie

deci acum ma bucur si aici pentru ea ...

yupiiiiii
(asa face si Teo cand se bucura de ceva.... l-am invatat sa faca asta, cred ca aceste mici bucurii fac deliciul vietii)

so, in solicitarea de sponsorizare scrisesem ca final de aprilie ar trebui sa fie deplasarea lui David si a mamicii lui la Timisoara...asa cum s-a discutat initial...
Compania Carpat Air careia ii multumim si pe aceasta cale a fost de acord sa-i ajute cu transportul
asadar, cand ledi va sti ce si cum in ceea ce o priveste ... continuam demersul ...speram ca oferta lor sa ramana valabila si la o data ulterioara (pt ca Ledi sa se refaca si sa poata face fata acestei deplasari)

desigur, demersurile le-am facut in numele Asociatiei la care's eu membru (nu-i dau numele caci se poate considera reclama, am primit atentionari pentru asta!!!) si despre care voi mai stiti

pup cucuiete!

noi suntem bine, Andu refacut...
eu ma pregatesc de bal

maine la Marriott
sa ne tineti pumnii sa facem pasi importanti spre finalizarea proiectului (jos mentionat)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Alinuk - .

Multa sanatate tuturor:mamici si pitici !

Io nu o sa mai intru o perioada, sambata ne imbarcam spre Zalau, miercuri la pranz ne operam, ne auzim dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Seara buna,

am intrat pe fuga inainte de culcare...

Bee sper sa fie totul ok.
Naty multumim de aprecieri, e bine ca ne vad si pe noi niste mamici de fetite ca poate renunta vreun cavaler la ele si ne bagam si noi in seama.

Alinuk super ca ati reusit, sper sa fie totul ok si sa se refaca Leditia repede. Aici o sa o ajutam noi cu tot ce se poate cand o sa vina.

Eu azi am fost distrusa. M-a sunat mami la munca ca plange Marius fara incetare. Pana sa ajung eu l-a scos afara si s-a mai linistit apoi a dormit la pranz. Cum am ajuns s-a trezit si iar pe urlete. Nu tin minte sa fi plans vreodata asa fara sa il pot linisti cu nimic, nici telefoane, jucarii, suzete, uitat in geam, in brate sau pe jos. Crunt a fost. Cu chiu cu vai am reusit sa ii dau niste nurofen si mai apoi sa ii ung gingiile cu Calgel. Si atunci am vazut ca ii ies deodata caninii de sus, cate o masea in stanga si una in dreapta sus plus una sau 2 jos...nu stiu sigur cate si ce sunt ca nu ma lasa sa vad. Cert e ca are o explozie de dinti si masele care ies deodata. Ce pot sa mai fac sa ii fie mai usor?
Nici nu imi vine sa ma duc maine la munca Acum mi-i ciuda ca am inceput serviciul si ma simt vinovata rau ca nu sunt langa el.

Mergi la inceput

Anna,David e binisor,adica fara febra mare,de dim era subfebril 37,7(pe frunte),deci nu foarte alarmant.Tuseste si stranuta,in rest nu are muci...e vesel(oarecum asa),mananca..Cum spuneam,eu chiar sunt indusa in eroare cu tusea asta,pt ca nu stiu sa fac diferenta..
De dim insa l-am gasit cu un cheag de sange la nas si m-am cam ingrijorat.

Porumbita,multa sanatate va doresc.

Alinuk,mult succes maine.

Ciufik,azi am fost cu David singura si am uitat sa te sun..Nu mai zic ca apoi am zacut.....am varsat,in fine..Spre seara chiar mi-a fost rau si am stat mai mult in baie,dar acum sunt ok.Ma rog pt voi sa iasa totul bine.

De luni raman singura,de fapt si maine voi fi mai toata ziua singura,sambata pana dupa=amiaza la fel..de luni singura cu David.Ma ia groaza pt ca azi am vazut ce inseamna sa fac iar totul singura,sotul fiind plecat si mi-a fost tare greu si evident am resimtit totul din plin.Dar nu am incotro,sper numai sa nu se intample ceva pe la operatie..

Ah,sunt asa de ametita k uitasem sa va zic,k banii pt bugetul pe 2010 vor veni in 2 sapt..cel putin asa au zis cei de la MS.Sper sa se si tina de cuvant.

O seara buna tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput