Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

cadia nu stiu ce e novocalmin, dar intre 2 ture de paracetamol minim 4 ore.

e supozitor cu paracetamol

7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

NUUU!!! novocalmin este un supozitor cu Algocalmin! si nu se da decat dupa ce temperatura trece bine de 39 de grade.
acum nu ii mai da nimic pana pe la 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

cadia nu stiu ce e novocalmin, dar intre 2 ture de paracetamol minim 4 ore.

e supozitor cu paracetamol

NUUU!!! novocalmin este un supozitor cu Algocalmin! si nu se da decat dupa ce temperatura trece bine de 39 de grade.
acum nu ii mai da nimic pana pe la 11.

ASA E , SCUZE, ERAM GRABITA, DA, CU ALGOCALMIN

Mergi la inceput

CRISTI, ROXI, saruuu mult de tot.

O sa incep cand se trezeste schema Panadol-Nurofen, azi si maine.Nu vreau sa ma grabesc sa-i dau antibiotic.

Mergi la inceput

ROXI, mi-a dat pediatra Tobradex pentru ochi, dar spre rusinea mea nu stiu unde se pun picaturile de ochi, la coada ochiului sau spre nas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata,

Cadia si noi am folosit picaturi Tobrex...si i le-am pus spre nas.

Novocalminul foloseste-l numai cand temperatura creste peste 39...deja i-ai pus 2 in decurs de 12 ore. Mergi pe schema Panadol-Nurofen cum au zis si fetele.

Sanatate multa

Porumbita la noi a observat medicul de familie care e si pediatrul lui Razvi (de aici de la Buc) ca are o galmitza in zona abdominala...in afara de asta nu a dat nici un semn ca l-ar durea sau macar deranja in vreun fel. Am fost la echo apoi si ni s-a confirmat.

Sanatate multa si voua

A venit ieri pediatra sa facem ROR-ul, dar nu l-am mai facut ca Razvi inca mai are muci...bineinteles ca mi-a dat o schema noua de nebulizari cu Flexotide plus inca alte siropele si picaturi pentru nas si tuse.

Insa Razvi nu prea mai are muci si tuseste foarte rar, cam o data, de 2 ori pe zi si nu-i mai fac nici o schema...vedem cum se comporta in continuare.

A zis ca e grasut...voua vi se pare grasutz la 83 cm si aproape 12kg?

Aaaaa...si a mai zis ca ea nu crede ca e hernie de linie alba ca galmitza nu e chiar pe mijloc...m-a bagat in ceata ...sa vad cand i-l mai pot aduce pe Razvi al Buc sa-i mai fac o echo.

Ciufika tinem pumnii sa iasa bine operatia ...of ca atunci cand am auzit ca trebuie sa-l operez si eu pe Razvi m-am gandit la voi ca ati trecut prin asta cand era Andrei mai mic si a fost bine.

Koruccia felicitari pentru mersul lui Cate...stai linistita ca asa a inceput si Razvi si acuma nici nu concepe sa mai mearga tinut de manutze...fuge dupa toti cainii sau oamenii din parc...e ca titirezul, se invarte in jurul axei proprii ca sa vada el tot-tot.

Paula multi ...sper sa iasa repede dintisorii si sa nu va mai faca probleme.

Nah ca nu mai stiu ce am mai citit

Chiar celelalte fete pe unde umbla?

Dark ti-ai luat notebook? Eu inca astept pozici sa stii .

Alina86 tu pe unde umbli???? Ce fac fetele cucuiete?

IrinaC v-ati luat parchet? Cum mai e Andrei cu mucii?

Noi zugravim la birou si deja am praf si in gura

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cadia, si eu ii pun tobrex lui david. ii pun in mijloc, si se extinde peste tot. david s-a zgariat cu ceva chiar langa ochi, si s-a tot frecat pe acolo si avea inceput de conjunctivita. acum i-a trecut de tot. chiar, rox, stii cumva cate zile se da? asta e ziua 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ciufik, o sa ne gandim la tine! multa sanatate la pitic, sa se recupereze repede si sa fie bine. asta e ultima op,nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

cadia, si eu ii pun tobrex lui david. ii pun in mijloc, si se extinde peste tot. david s-a zgariat cu ceva chiar langa ochi, si s-a tot frecat pe acolo si avea inceput de conjunctivita. acum i-a trecut de tot. chiar, rox, stii cumva cate zile se da? asta e ziua 5.

mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009

Mie mi-a zis pediatra ca se da 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:

ROXI, mi-a dat pediatra Tobradex pentru ochi, dar spre rusinea mea nu stiu unde se pun picaturile de ochi, la coada ochiului sau spre nas?

se pune in coltul ochiului, inchizand apoi ochisorul pentru ca picatura de solutie sa ramana in interior.
tobrex si tobradex sunt produse identice (ingredient activ - tobramicina).
tratamentul este specificat de oftalmolog. daca nu se specifica altfel se da pana se termina sticluta! oricum, cel putin 7 zile. infectiile oftalmologice sunt parsive si reapar rapid, mai ales in cazul nerespectarii conditiilor de maxima protectie (care is cam imposibile in cazul copiilor). tin sa subliniez asta pentru ca re-infectarea poate apare foarte rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

crisspy offf, imi pare tare rau pentru voi. Nu stiu prea multe despre aceasta hernie, dar sper sa fie OK puiul.
Nu stiu ce sa zic daca Razvi e grasut. Ale mele au fost scandurele intotdeauna si nu-mi dau seama peste cate kg inseamna grasut. Pot sa-ti zic ca Ioana la 1 an avea 72 cm si 9 kg. 12 kg a avut pe la 3 ani Nadia ii calca cu mandrie pe urme.

bee Tinem pumnii sa fie un rezultat OK.

ledi ce ma bucur ca s-a rezolvat cu transportul. BRAVO alinuk!
Sa nu te grabesti cu Lantingenul, mi-am dat seama ca a luat deja 3 ture si nu mai trebuie sa ii dau asa ca o sa il tin pentru la toamna pe cel de la tine

porumbita multa sanatate lui Robert!

ciufik tinem pumnii sa fie bine! O sa ma gandesc la voi

bpaula nu-ti mai face procese de constinta. Si daca erai acasa tot nu-l puteai ajuta. Sper sa ii dea repede dintucii si sa scape de durere.

cadia eu i-am pus Ioanei Genticol cand a avut conjuctivita. Ai grija sa cureti bine ochisorii.
Cat despre antifebrile, eu ii dau Nadiei Panadol cu Nurofen alternativ la 4 ore daca are peste 38. Daca are mai putin ii dau cel mult de 3 ori pe zi. Novocalmin ii pun numai la 39,5.

Eu sunt trista rau fiindca am aflat de fetita unei prietene ca are o boala grava Nu pot sa inteleg de ce micutii astia trebuie sa sufere, pur si simplu nu pot. E asa de mica, de-o seama cu Ioana mea, o fetita tare dulce, vesela si vioaie

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput