Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Andreea, Porumbita, cat de bine inteleg cum e cu trezitul din ora in ora pt tzatzi, si cu plansul daca nu primeste, si cu oboseala acumulata
Ledi, nici Vladut nu mai doarme de la ora 13.00, nu a fost chimp sa-l mai culc, eu nu stiu de unde au atata energie Offf, dar de ce ti-e rau si nu poti sa mananci? Ai grija de tine sa-ti revii repede

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pai e 200 de lei tocmai pt ca e a bisericii, nu e facuta pentru profit. dar vreau sa vad prima data educatoarele, sa nu fie prea severe sau cum nu vreau pentru carol.

ce sa zic despre el - ma distruge uneori, dar apoi e gingas si rade si gata. e greu de culcat ca a invatat sa se ridice in picioare in patut si desi moare de somn nu se poate stapani. dureaza cam jumatate de ora- o ora pana se decide totusi sa ramana intins. se stie ridica cu sprijin de lucruri in picioare si evident e tot timpul unde nu ar trebui sa fie. face istericale foarte des, de fiecare data cand nu ii convine ceva. de ex acuma vroia la laptop si criti ii tot dadea ala de jucarie si de nervi il musca (pe laptopul de jucarie) apoi tup tup catre cel real.
ii place cozonacul
ii place ciocolata - cand prinde.
azi isi dadea jos o soseta si apoi incerca sa si-o puna la loc
ne e frica sa umlblam. doar sprijinit de moila umbla, altfel plange
ieri a zis mama ade -adica haide
nu-i pasa de nu
nu vrea sa ne dea pupici
dar sta si se joaca uneori rupt de tot si toate, vorbeste cu jucariile, le aranjeaza cum stie el... uneori ne explica noua lucruri, in chineza lui, da e evident ca pt el sunetele alea au un sens, ca si gesticuleaza si tot. cum ar veni un chinez sa iti povesteasca ceva

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/48863474@N04/

iacata-l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

vaaaai, ce frumos si bucalat eeeee! si andru mananca ciocolata, cozonac, tot ce-i dulce.cu Pastele i-am cam rasfatat pe amandoi.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Doamne Cristi ce fain ai povestit de el.

Ana,nu stiu ce am,pur si simplu mi-e greata..si-s asa de la operatie.Eu am zis ca o fi de la anestezie,dar nu stiu..
(trebuie sa dau si eu vina pe ceva/cineva,nu?)

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:

Plange si daca-i dai sa suga? Ca eu asa ii inchid gura. Solutie de intarcat: pleci vreo 3 zile de acasa. Drastica, dar eficienta.

Cristi, bine ca aveti gradi pe langa biserica. E super cu 2 mil.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

pai noaptea nu ii mai ofer din prima sanu (incerc u apa, cu luat in brate cu pus amandoi culcat pe canapea cu plimbat etc si dc nimic nu functioneaza si el urla in continuare ii dau san
de regula atunci tace;

mai voi deja le dati dulciuri la licurici?
nu e prea devreme?

Ledi multa sanatate!
ana piciul tau cum mai e?

cristi e f bun pretul de 200 lei; dar depinde si de ce gasesti acolo ... e tare dulce carol

editez
uite ce zice tipa asta Tala ref la plecatul de acasa:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=118745

Mergi la inceput

porumbita eu nu-i dau dulciuri, dar zilele astea a mai vazut ca mancam eu, am fost in vizite si a vazut la altii -si face urat de tot dac nu ii dai fix din ce mananci. in genral nu mancam interzise decat cand doarme el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Noi nu avem nici masele, nici canini, dar se vad ceva coltisori care stau sa sparga gingia. Nu o chinuie, deocamdata.

Si Daria mananca ciocolata. Si cartofi prajiti. Si mancare de ciuperci. Cozonac nu prea. Painea e la mare cinste.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

hahaaaa
http://www.flickr.com/photos/48863474@N04/4488719560/
cat e de bestiaaal

pescar adevarat!

noi raportam punere pe picioare
azi am revenit la activitati normale si la vocabularul, pardon limbarnitza de toate zilele:
'pta pta ptaaaaa, pti ptu, pta ptaaaa'

deci daca eu ii repet asta si el mie la fel, le zice si de la el uneori si combinate cu multe alte ziceri... numai de el intelese
imi e asa de drag

Cadia, sincer nu ma gandesc sa renunt la bona... parca nu l-as duce pe pic la cresa... parca e bebele meu pe care nu l-as inrola
(cam asa simte o mamica la prima zi de gradi, de scoala, de armata...haahaa de asta din urma au scapat si ei si noi!!! ce biiineee!!!)

porumbitza, andre_ea
, si fetele care va straduiti cu intarcatul.... ufff cred ca nu e usor
mult spor va doresc
eu nu as putea asa brusc, 3 zile departe
cred ca si pt ei e o trauma
tot pe varianta treptat as merge

in fine...va doresc sa reusiti care cum va doriti
la un an cand am renuntat eu, nu a fost asa de greu... si am facut-o treptat

pup cucuiete

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Si Thea a mai gustat cate un dulce cu Pastele asta, dar fara ciocolata si cacao, ca si asa e foarte agitata. In rest, nu mananca dulce decat biscuiti.
A inceput sa ceara apa cand ii e sete si am inceput sa deslusim din ce in ce mai multe cuvinte din ce ne spune ea acolo. E haioasa foc cand iti arata cum face leul, deschide o gura mare si face "ooaaa"

Leditia si Thea mai are momente cand pare ca se sufoca de plans si chiar din primele luni de viata. Dar eu nu m-am panicat, ca in cateva secunde ii revenea vocea la loc si urla in continuare. Acum, citind ce au scris fetele, vad ca nu e de gluma cu chestia asta.
asparagus ce chin pe tine cu bubitele astea...stai linistita ca vei arata la fel ca inainte...Sper sa iti revii repede
crisspy nervi si la noi cat cuprinde, din toate motivele enumerate de tine. Asa ca nu e de la schimbarea de mediu
Anna ce bine ca i-a trecut arsura lui Vladut, mie mi-e tare frica de asa ceva. De bunici probabil ca s-a speriat oadata cand era mai mic si asociaza imaginea lor cu frica. Asa am patit noi cu nepotelul lui Cristi, s-a speriat oadata cand era bebe de vocea lui si de atunci, de cate ori il vedea, incepea sa planga in hohote. Ii lua ceva mamei lui sa-l linisteasca, ne jucam cu el, radea, era totul ok, iar cand veneam data urmatoare in vizita, iar plangea. A tinut-o asa pana pe la un an si ceva

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput