Licurici de ianuarie - februarie 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

imi cer scuze ca nu am raspuns si celorlalte fete care au mai scris

noi ne-am intors ieri de la Bulgari (Sunny Beach)
a fost super; lui robert i-a priit f mult (am carat 15 borcanele de acasa da nu am mancat decagt vreo 3-4 restul din mancara de la hotel (am avut all insclusiv)

prima noapte a dormit f bine (pe zi oricum dormea 2-3 ore) dar apoi s-a stricat iar cu somnul (am impresia ca il si dor gingiile);

pe drum a fost ok, i-a placut (cam 6 ore am facut si la dus si la intors)

insa de ieri seara e fff nervos si irascibil; s-a trezit din ora in ora si dupa cum il vad il dor gingiile (asa ca iar mai aman un pic cu intarcatul ca imie mila de el si nu il pot lasa sa planga acum cand mai are si alte disconforturi - si clar se va lasa cu plansete mari cand voi incerca sa scoatem alaptatul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Porumbita, n-o sa mearga fara sa planga. La varsta asta cel mai probabil vor urla, dar o data si o data trebuie sa luam taurul de coarne. Uite io te incurajez pe tine si tu pe mine. Eu am incercat sa o las noaptea trecuta pe Ilinca sa planga pret de juma de minut, mamaaaa ce sirena avea, si eu muream de somn. Pe de alta parte sunt constienta ca n-o sa manance niciodata lapte praf in cantitate suficienta seara daca stie ca obtine ce vrea noaptea. Offf, greu cu puii astia.
Si mie imi da impresia ca i s-a umflat gingia in dreptul unui canin. Si nu vreauuuu. Sper totusi sa ma mai lase o perioada. Chiar, are cineva din grup canini?

Delia, felicitari pentru ideea cu ajutatul lui Ledi. N-am apucat sa vad la timp, din pacate.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Andre_ea noi avem toti dintii si aproape toate maselele

Sper sa iasa usor si sa nu se lase cu urlete

Am avut noroc, daca pot sa zic asa, ca nu s-a lasat cu urlete la nici unul din ei

Insa grija mea mare acuma e ca nu suporta periuta de dinti, nu ma lasa deloc sa-l spal pe dintisori si imi e ca asa cum i-au aparut asa o sa se si strice

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea
Chiar, are cineva din grup canini?

da si masele .
io nu cred ca scap usor cu tzatzi, ca ma vede, ma arata cu destu' si zice "mama tzatzi", cu alte cuvinte "femeie treci incoa'", ca nu degeaba e barbat.
andre_ea cum e buza? ca te vazui dincolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu cred ca de la pastilele pe care le iau m-am dereglat, ca mi-a venit iar desi de abia imi trecuse joi Si mi-am planificat concediul atat de precaut ca sa nu nimeresc intr-o perioada cu rushii pe cap acum nu mai stiu cand si cum

Si noi avem canini si masele.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Maselele le avem si noi pe toate 4. Canini inca nu. Uff, si astia sunt pacatosi rau.
Ciufik, . Buzita e bine. Si-a umplut tot pieptul de sange, dar n-a fost asa grav. Se vindeca. Vorba Leditiei, am fost extrem de calma, ma straduiam sa o calmez sa pot vedea daca e sparta si pe interior, dar n-a fost.
Ilinca ziua nu mai cere laptic, dar noaptea e jale. Poate reusim sa ne vedem dupa ce faceti operatia. Noi in fiecare sambata dimineata suntem jos la Sincai cu Ilinca.
Naty, multumim de urari.

Ma bag si eu la discutia despre bone, desi n-am avut zic eu ca nu e chiar asa de rau. Am vazut in parc multe bone atente si calme cu copiii. Eu le confundam cu bunici, asa dragute erau. Unele chiar mai calme decat mine in situatii stresante. Cu putina rabdare si atentie sigur se poate gasi persoana potrivita.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Porumbita, n-o sa mearga fara sa planga. La varsta asta cel mai probabil vor urla, dar o data si o data trebuie sa luam taurul de coarne. Uite io te incurajez pe tine si tu pe mine. Eu am incercat sa o las noaptea trecuta pe Ilinca sa planga pret de juma de minut, mamaaaa ce sirena avea, si eu muream de somn. Pe de alta parte sunt constienta ca n-o sa manance niciodata lapte praf in cantitate suficienta seara daca stie ca obtine ce vrea noaptea. Offf, greu cu puii astia.
Si mie imi da impresia ca i s-a umflat gingia in dreptul unui canin. Si nu vreauuuu. Sper totusi sa ma mai lase o perioada. Chiar, are cineva din grup canini?

Delia, felicitari pentru ideea cu ajutatul lui Ledi. N-am apucat sa vad la timp, din pacate.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

pai robert mananca suficient lapte praf seara (de obicei 340 ml sau macar 170 + cereale) are si seri cand refuza lpatele praf dar atunci mananca 200 g piure cu carne

si de plans... pai robert plange cu nu jama de min ci si juma de ora (la mine in brate
si plange nu se incurca
zici ca il tai nu ca il mangai/plimb

si vreau o solutie minune pt intarcat!!! ca trebuie, acum incepe s fie constient ca lumea de san deci mai tarziu va fi si mai greu plus ca mi s-a luat de sculat din ora in ora

uau ce multi dinti au licuricii vostri!!!

R are abia 7....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

andreea - bona full time nu ne permitem, noi zic. e tot cam 800 de lei pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,daca-mi dai adresa ti le trimit cu mare drag.

Cristi,2mil o gradi particulara?Mai ca-mi vine sa ma mut la tine in oras.
Sigur vei lua decia cea mai buna pt voi si Carol..El ce mai face?Nu ne mai zici si noua nimic de el?

crisspy,te consoleaza sa aflii ca si altii is nervosi?

Porumbita ce fain ca ati fost in vacanta..Sa va fie de bine si sper ca v-ati incarcat bateriile.
Deci nu suntem singurii cu crize de nervi fara respirat si invinetit.offf..

Anna,off,ce aiurea pt bunici..cred ca se simt tare aiurea sa vada ca Vladut plange la ei..
Ma bucur ca n-au ramas semne si ca e bine.

alinuk,tu esti norocoasa rau cu atatia bunici si bona.Multa sanatate.

Cadia,ai editat,ca de dim am citit mesajul tau si chiar ma gandeam cand a crescut Clara mica si falcoasa asa mare:))).E inalta bine,dar probabil si voi sunteti inalti.:)

Azi David a dormit o ora jumate si de la 13,30 e spirt..Chiar si acum alearga prin toata casa,iar mie imi pica capul de somn(de la vremea asta).Baietii se joaca cu un camion si David nu se mai opreste din alergat dupa camion..Intr-o ora merge la nani.
Eu ma simt rau,nu pot manca mai nimic,ma tratez cu legume,salata,fructe si compoturi,daca mananc ceva mai greu,mi se face rau.Plus ca mi-e greata..am zis ca de la rahie...
O seara placuta tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
pai robert plange cu nu jama de min ci si juma de ora (la mine in brate
si plange nu se incurca
zici ca il tai nu ca il mangai/plimb

Plange si daca-i dai sa suga? Ca eu asa ii inchid gura. Solutie de intarcat: pleci vreo 3 zile de acasa. Drastica, dar eficienta.

Cristi, bine ca aveti gradi pe langa biserica. E super cu 2 mil.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput