Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
pissi78ro spune:
Feteloe, va rog sa ma ajutati, sa ma lamuriti.
Am facut testu de sarcina si a iesit a doua liniuta roz pal. Eu in mod normal as fi zis ca e de bine. Dar trebuie sa zic ca din ziua a 16-a am luat Duphaston pentru un san. Ar fi putut influenta? Stiu ca D. contine progesteron. Are legatura cu testul de sarcina?
Va multumesc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
felicitari pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
JoAnn spune:
pisi sunt mari sanse sa fie
mai fa un test
o zi buna
![](smiley_pregnant.gif)
simonab.s. spune:
cu siguranta voi merge la iasi, pentru ca despre doctorii din vaslui am auzit numai cuvinte urate, sunt dezamagita de sistemul sanitar din vaslui, de fiecare data cand am avut probleme de sanatate a trebuit sa merg la iasi,
iar daca vine vorba despre doamna porumboiu, nu comentez nimic pentru ca nu e frumos,
oricum iti multumesc pentru sfaturi, 5+
simonab.s. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
nu sunt mamica, dar sunt din vaslui. iti recomand sa mergi la iasi, sunt doctori mult mai performanti. daca nu iti permiti sau mai stiu eu alte motive, o poti alege pe dna dr. porumboiu. e mai noua. nu am fost pana acum la ea, dar zvonistica despre ea e buna, de fapt cea mai buna de acum. bafta ![]() |
cu siguranta voi merge la iasi, pentru ca despre doctorii din vaslui am auzit numai cuvinte urate, sunt dezamagita de sistemul sanitar din vaslui, de fiecare data cand am avut probleme de sanatate a trebuit sa merg la iasi,
iar daca vine vorba despre doamna porumboiu, nu comentez nimic pentru ca nu e frumos,
oricum iti multumesc pentru sfaturi,
![](gravida.gif)
simonab.s. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Feteloe, va rog sa ma ajutati, sa ma lamuriti. Am facut testu de sarcina si a iesit a doua liniuta roz pal. Eu in mod normal as fi zis ca e de bine. Dar trebuie sa zic ca din ziua a 16-a am luat Duphaston pentru un san. Ar fi putut influenta? Stiu ca D. contine progesteron. Are legatura cu testul de sarcina? Va multumesc |
prietena mea a facut 2 teste, si ambele au avut liniuta roz pal, si e o mamica tare fericita, poate sarcina ta e abia la inceput,
asa ca repeta testul
![](gravida.gif)
pissi78ro spune:
Girls, am mai facut astazi dimineata. A aparut foarte repede liniuta si mult mai accentuata.
Dar inca o data intreb - poate fi un fals pozitiv de la progesteron?Adica are progesteronul a face cu nivelul de hCG care pozitiveaza testul?
Si mi-e tare frica oricum. Asa cum am scris la inceput am pierdut o sarcina la 6 saptamani si nu as vrea sa se mai intample. Oare ce sa fac? M-as duce la doctor dar cred ca nu se vede. Sunt in 4 saptamani, adica in prima zi de intarziere.
Ce spuneti?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Girls, am mai facut astazi dimineata. A aparut foarte repede liniuta si mult mai accentuata. Dar inca o data intreb - poate fi un fals pozitiv de la progesteron?Adica are progesteronul a face cu nivelul de hCG care pozitiveaza testul? Si mi-e tare frica oricum. Asa cum am scris la inceput am pierdut o sarcina la 6 saptamani si nu as vrea sa se mai intample. Oare ce sa fac? M-as duce la doctor dar cred ca nu se vede. Sunt in 4 saptamani, adica in prima zi de intarziere. Ce spuneti? |
felicitari. sa iti fie de bine.
nu cred ca poate influenta cumva D testul de sarcina.
sarcina usoara. si sa fie bine de data asta
JoAnn spune:
pissi asta e .
Felicitari!!
nu cred ca duphastonul influenteaza testul in vreun fel.
![](smiley_pregnant.gif)