Moldovence aspirante sau gravidute(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

simona activeaza-ti PM sa te intreb ceva in privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dragele mele moldovence,
Chiar daca nu scriu la subiectul vostru(pentru ca nu am timp ca al meu strumf ma tine toata ziua ocupata) sa stiti ca va citesc periodic si astept mai ales de la aspirantele vechi Delphinas si Pogonici vesti bune(stiti voi de care).
Pisi la 4 saptamani nu se vede nimic la eco. Cel mai bine e sa faci prima ecografie pe la 6 saptamani. Ca sa stai linistita poti insa sa faci beta HCG-ul si sa vezi cum evolueaza sarcina. Ar fi indicat sa te consulti cu un medic sa vezi daca e cazul sa iei ceva dat fiind sarcina pierduta si faptul ca ai luat progesteron acum cand ai ramas insarcinata. Despre dr la care ai fost(Dumitrascu) pot sa iti spun ca e dupa parerea mea cea mai buna pe infertilitate din Iasi. A fost medicul meu cand incercam sa raman insarcinata si dupa ce am ramas am renuntat la ea dupa prima consultatie de la care am plecat plangand. Pe sarcina ai nevoie de un medic dedicat la care sa nu stai cu orele sa astepti pt o consultatie si care sa iti acorde suficient timp ca sa fii lamurita despre cum decurg lucrurile. Eu am ales un alt medic sa imi urmareasca sarcina si ma felicit pt ca am avut o sarcina f grea si am stat in pat si in perfuzii de la 17 saptamani pana am nascut dar rezultatul a meritat tot efortul. si multa sanatate si tie si micii mazarici.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Pisi la 4 saptamani nu se vede nimic la eco. Cel mai bine e sa faci prima ecografie pe la 6 saptamani. Ca sa stai linistita poti insa sa faci beta HCG-ul si sa vezi cum evolueaza sarcina. Ar fi indicat sa te consulti cu un medic sa vezi daca e cazul sa iei ceva dat fiind sarcina pierduta si faptul ca ai luat progesteron acum cand ai ramas insarcinata. Despre dr la care ai fost(Dumitrascu) pot sa iti spun ca e dupa parerea mea cea mai buna pe infertilitate din Iasi. A fost medicul meu cand incercam sa raman insarcinata si dupa ce am ramas am renuntat la ea dupa prima consultatie de la care am plecat plangand. Pe sarcina ai nevoie de un medic dedicat la care sa nu stai cu orele sa astepti pt o consultatie si care sa iti acorde suficient timp ca sa fii lamurita despre cum decurg lucrurile. Eu am ales un alt medic sa imi urmareasca sarcina si ma felicit pt ca am avut o sarcina f grea si am stat in pat si in perfuzii de la 17 saptamani pana am nascut dar rezultatul a meritat tot efortul. si multa sanatate si tie si micii mazarici.

Dymomo
- iti multumesc mult pentru incurajari si raspuns. Poti sa imi spui ce medic ti-a urmarit sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Galearschi Sorin, ajutat de Bogdan Scurtu(ei fac echipa) si sunt ff multumita de amandoi. Sunt medici de nota 10 si oameni de nota 20. Sarcina usoara.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

PISSI progesteronul nu are nici o treaba cu testul de sarcina. Esti insarcinata. Poti sa faci test de sange beta-hcg. Ar fi bine sa vorbesti cu un medic, ca poate iti da tratament pt mentinerea sarcinii, ca sa nu ai surprize. Acid folic ai inceput sa inghiti? Multa sanatate si bebe sanatos si la termen.
Va las fierbinte.
A iesit soarele, sper sa ramana asa toata ziua.

27+

Mergi la inceput

Vanessa80- multumesc mult pentru raspuns si incurajari
E tare interesant pentru mine ce mi se intampla. Eu sunt psihoterapeut, sunt obisnuita sa ajut oameni, dar acum am nevoie tare mult de voi, de sfaturi si incurajari.
Azi merg la medic, mi-am facut programare, chiar daca nu se vede la echo, macar sa imi dea ceva sfaturi.
O zi buna

Mergi la inceput

PISSI multa bafta. O sa te ajutam cat putem. Te asteptam cu vesti dupa ce mergi la medic.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vine primavaraaaaaaaaaaaaaa

ce bine ...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Buna dimineata! E gata .
Sper sa fie vreme frumoasa de acum. Nu prea mai incap in haine si nici nu mai suport sa am multe haine pe mine. Vreau sa fie cald ca sa port rochitele.
PISSI la ce medic ai fost? Ce ti-a zis?

28+

Mergi la inceput

Hello. Am fost la medic aseara. Nu mi-a facut echo pt ca mi-a zis ca e prea devreme pentru asta. Mi-a zis sa incep cu acid folic, sa iau cate un NoSpa atunci cand simt ca ma doare burta sau am simptome ca si cum mi-ar incepe menstruatia. Si Utrogestan 100 mg doar, mai mult pt linistea mea, ca suflu si in iaurt. A fost f dragutza cu mine, suportiva, m-a incurajat. De acum trebuie sa astept 2 saptamani sa vedem ceva. Mi-a zis ca nu e nici un dubiu ca e sarcina daca au iesit testele pozitive.
Acum insa am niste dureri vagi de spate, dar in partea de jos cam ca la ciclu. Asa mi s-a intamplat si data trecuta. Oare e posibil sa pierd iar sarcina?
Va pup pe toate

Mergi la inceput