Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
vanessa80 spune:
PISSI nu te mai stresa. Ai grija de sarcina ta. Si eu am avut dureri de spate si manifestari exact ca si cum ar veni menstruatia, dar nu a mai venit.
Sa nu faci eforturi mari( nici fizice si nici psihice). Ai rabdare si comporta-te ca o
.
28+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vasilasanita spune:
Revin si eu cu vesti dupa ceva vreme. Am facut laparoscopie,nu am endometrioza, asta suspectam, trompele sunt ok.Ovarele in schimb sunt micropolichistice.
Dumnezeu ne va ajuta!
JoAnn spune:
buna
vasilasanita ce bine ca nu ai endo.
cum te simti dupa operatie??? si unde ai facut-o???
multa sanatate
![](smiley_pregnant.gif)
vanessa80 spune:
Buna dimineata. Va astept la .
VASILASANITA cu ovarele polichistice e mai usor de rezolvat.Ce tratament faci acum?
JOANN cum te simti?
PYSYPISI, SOPHIE ce mai faceti? LA MULTI ANI! celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui.
28+
JoAnn spune:
vanessa buna cafeluta
eu am tras miercuri dimineata o sperietura, fiindca am gasit protej-slipul patat cu niste mucus cu sange asa mai maroniu.
am vb. cu dr. si a zis sa stau cuminte in pat si daca pana vineri dimineata, adica azi, mai apare sa ma prezint la spital.
dar vad ca totul e bine.
aaa...mai am o inf. urinara pt care iau ampicilina si mai nou isi face simtita prezenta si candida
tu cum te simti??? creste bebe???
![](smiley_pregnant.gif)
vanessa80 spune:
JOANN eu am de 3 zile program de varsaturi. Asta-noapte nu am dormit decat vreo 3 ore din cauza refluxului gastro-esofagian si ma lupt cu constipatia, dar inca nu am descoperit leac. Mi-am pus si supozitor cu glicerina, dar degeaba. Pustiul creste si imi da suturi in ficat.Aseara a avut program de exercitii vreo 3 ore, iar acum a inceput din nou. Se bucura ca inca mai are loc sa se intinda.
Si infectia urinara si candida sunt prezente destul de des in sarcina. O sa treaca si astea si o sa vina altele. Important e ca la final sa fie totul bine.28+
pissi78ro spune:
Buna dimineata, fetelor.
Eu sunt bine. Parca nu ma mai doare spatele, doar sanii ii am umflati si durerosi. Nu stiu daca e bine sau rau. O iau asa cum vine, zi de zi, ma bucur ca a mai trecut cu bine o zi.
Va pup.
La multi ani! pentru toti George si Georgiana[s
vasilasanita spune:
La Sibiu m am operat.
O sa fac stimulari. Alt tratament nu mi a dat sa fac.
Sarcina usoara gravidutelor!
Dumnezeu ne va ajuta!
simonab.s. spune:
eu nu pot manca nimic, iar un miros mai puternic imi intoarce stomacul pe dos, senzatia asta de voma ma termina psihic... mananc foarte putin sperand sa scap de senzatia de voma... nu stiu ce sa mai fac... 6+