Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
cat mai costa frate o laparoscopieeeeeeeeeeeeeeeee
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
simona nu trebuie decat sa stai cumintica, sa eviti mirosurile ce-ti provoaca starile de voma, sa mananci ce-ti place. mai scurt: fii o graviduta frumoasa
va las si lapte la
week-end placut sa aveti
![](images/user_woman.png)
vanessa80 spune:
DELPHINAS multumim pt tratatie.
SIMONA astea sunt starile normale pt o . Incearca sa mananci doar ce iti place si cate putin. Evita pe cat posibil mirosurile pe care nu le suporti. Eu nici acum nu pot sa suport mirosul de carne prajita. Asa ca asta a devenit treaba sotului.
28+
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va las fierbinte si cornuri cu ciocolata.
Sa aveti o saptamana frumoasa.28+
arinaa spune:
buna seara va zicem si noi,suparati rau ca ne doare burtica ,in rest sunetm ok,crestem mari(am luat in prima luna 1.5 kg si 4 cm),ieri am facut 1 luma si 3 saptamani deci a fost rost de party.
felicitari noilor gravidutze si sa dea doamne doamne sa aveti o sarcina cat mai usoara.
pissi78ro spune:
Eu sunt tare suparata si infricosata. Parca de ieri nu imi mai simt sanii deloc durerosi. Parca s-au lasat. Asa s-a intamplat si data trecuta, cand am pierdut sarcina. Intr-o dimineata mi-am simtit sanul stang mai moale si fara sa fie dureros. Am stiut ca e ceva in neregula. A doua zi a inceput hemoragia. Stiu ca pare ciudat, dar imi cunosc bine corpul.
Nu stiu ce sa fac. Oare ii posibil sa se fi oprit sarcina din evolutie din nou la 5 saptamani? Eu am programare la echo saptamana viitoare, dar pana atunci innebunesc. Azi noapte in somn ma cautam la sani si mi-a spus sotul meu ca am inceput sa plang.
vanessa80 spune:
PISSI dr tau nu ti-a recomandat sa faci beta-HCG? Si apoi sa il repeti la 2-3 zile?28+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
pisi cel mai bine iti faci un test de sange pe care sa-l repeti.
incearca pe cat posibil sa nu iti "fabrici" simtaminte negative
pissi78ro spune:
Nu, nu mi-a recomandat. Stiti voi unde se poate face in Iasi mai rapid? Am intrebat la Synevo si mi-au zis ca ei fac, dar o trimit la Bucuresti si rezultatul ajunge in 4-7 zile.