Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 7
vanessa80 spune:
POGONICI eu sunt prezenta, dar pana acum nu am reusit sa intru.
Azi program de . Si acum stau in pat si ma odihnesc. Ieri am fost la medic. Junior e intors cu capul in jos, e dezvoltat normal, se misca mult si nu vrea sa ne arate fata. Sta cu mana la cap. Problema e ca sta foarte jos in uter, iar eu de acum tre sa stau mai mult la pat si sa ma rog sa nu coboare mai mult. Exista risc de nastere prematura. Colul e inchis si dopul gelatinos e intact. Sper sa fie bine totul in continuare.
27+
pogonici1977 spune:
vanesaaa..citeste rugaciuni...la maica domnului sa poti duce sarcina pana la termen.....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
simonab.s. spune:
tocmai am aflat ca voi fi mamica pentru prima oara, asa ca o moldoveanca vi se alatura... , voi avea nevoie de ajutorul vostru pentru ca inca nu-mi vine sa cred, iar dupa ce imi revin voi avea multa treaba
Delphinas spune:
felicitari simona. sarcina usoara si bb la termen.
in dimineata asta va las eu
zi buna sa aveti si o saptamana minunata
pogonici1977 spune:
uau cafeluta de la deplhinas....
ce buna eeeeeeeeee
fetelor..iar sau decalata la mine treburile , abia dupa 15 mai ma pot opera..ca nu am term actele la notariat cu vanzarea aparatmentului.. care treb facute obligatoriu pana pe data 15 mai
aveam introdusa o clauza de habitatie care treb facuta la predarea aparatmentului
deci treb sa maia stept sa term totul cu actele si apoi merg sa ma operez..numai bine
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
SIMONA felicitari. Sarcina usoara si bebe la termen.
DELPHINAS multumesc pt .
Ma bucur ca afara e caldut si a iesit soarele, chiar daca pe seara s-ar putea sa vina ploaia.
Va doresc o saptamana frumoasa.
27+
pogonici1977 spune:
am si eu o intrebare la voi...
in ziua in care voi ovulati..ati patit sa va doara ovarul ???
asat nopate ma durt timp de 2 min cumplit..de parca cadea ceav de acolo asa am simtit
si azi ovarul care ovuleaza ma termina..de zici ca e inflamat asa de tare il simt
cei drept ca nui prima data cand mi se intampla..dar e naspa rau de tot....
simonab.s. spune:
va multumesc pentru ca ne-ati primit si pe noi, si sper sa fie totul bine pana in decembrie. ma simt mai in siguranta ca va am alaturi si deja am citit multe din subiectele postate de voi. acum astept si eu sa am greturi si sa scap rapid de ele, sau poate nu voi avea...
gravi 5+
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonab.s. daca sunt mamici din vaslui, imi puteti recomanda un doctor? |
nu sunt mamica, dar sunt din vaslui. iti recomand sa mergi la iasi, sunt doctori mult mai performanti.
daca nu iti permiti sau mai stiu eu alte motive, o poti alege pe dna dr. porumboiu. e mai noua. nu am fost pana acum la ea, dar zvonistica despre ea e buna, de fapt cea mai buna de acum.
bafta