Gravidute&Mamici de IASI (114)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Ella ma bucur sa aud ca faceti progrese! Ce tip de gradinita este accea?! Stiu ca e o problema daca nu stai in zona...bla bla bal! Dar poate voi intruniti conditiile, iar daca e particulara e fara pretentii!
Vanessa atunci bun venit in clubul parintilor ce-si cresc singuri copii! Capul sus, nu e imposibil! Am uitat la ce medic esti! Daca e natural fara probleme/complicatii, mai ai noroc de un travaliu nu prea lung nu e asa rau! Si la cezariana exista durere! Dar decizia iti apartine! Iar epidurala e o varianta la nasterea naturala!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ionika spune:
Lacramioara, Alina, Inesa, multumesc pentru raspunsuri!
Apropo de perusi, si eu m-am pricopsit cu un specimen din asta...l-au gasit Andrei si sotul meu pe afara(cred ca fugise de la cineva, ca vreo saptamana a tot incercat sa deschida cusca cu ciocul).
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia
inutsa spune:
in sfarsit a spart uratenia de furuncul!!!!!!!!!!
toata ziua a curs din el, dar acu vad ca gata, pauza, dar zona tot tare e. macar s-a micsorat buba, e mult mai mica
lacra poze cu isprava Stefaniei ?![]()
vanessa da, din maternitate am luat stafilococul. inarmeaza-te de pe acum cu Betadine, sa dai bebele in caz de bubite. dar poate voi o sa fiti norocosi si nu o sa il luati
daca o sa fiti doar tu si sotul, fara ajutoare, o sapt-doua o sa fie mai greu dar apoi te obisnuiesti. o sa te descurci, o sa vezi, instinctul de mama isi spune cuvantul
aeperju recuperare rapida!
va las, merg la 
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte.....
Ani, Alina, ionika, fetele care aveti papagali, aveti grija unde ii tineti. Stiu ca si eu am avut cand eram copil si la un moment dat i-a dat mama. Din mizeria pe care o fac, se degaja niste toxine, cu efect negativ asupra organismului. Cei mai afectai sunt fumatorii, copiii micuti si batranii. Deci macar nu tineti coliviile in camera piticilor....
Alina, multumesc. Totul e bine cand se termina cu bine. Si mi-am dorit, si m-am rugat, ca finalul sa fie fericit.
Emma, Stefy a avut varicela la 9 luni. Bubutele s-au uscat foarte bine cu violet de gentiana, iar mancarimile le-am calmat cu "Calamine". La noi a avut febra 40, 5 zile si 5 nopti ca am zis ca nu se mai termina. Multa sanatate lui Andrei si tie putere sa treci peste asta. Eu cand o vedeam asa plina de bube si picata ma uitam la ea si plangeam si o pictam mai departe....
Ella, daca mai putina rabdare sa dea caldura si o lasi fara Pampers si se va uda de cateva ori, sigur nu ii va placea si va cere singurica. La noi a renuntat de buna voie.
btz_ovi, nu numai la Cuza e jale cu stafilococul.... la cele mai multe maternitati din tara e jale.... si la Bucuresti.... deci nu Cuza e singura.... asa cum ai zis si tu.... trebuie sa ai mare pila.... sa nu il iei.... sau o imunitate foarte buna. Noi l-am luat amandoua. La mine a scos capul la 3 saptamani dupa nastere, iar la Stefy ne-a sacait pana la 11 luni..... dar am scapat de el definitiv.
vanessa, e o vorba.... cum ti-e scris.... Eu am vrut natural, dar medicul a recomandat cezariana, ca depasise 3,900 kg. Mi-a facut programare, tot ce trebuie,.... si dimineata hop.... s-au rupt membranele.... de la ele putere.... sotul avea o grija,... cum spui ca e ziua copilului, daca ai provocat tu nasterea.... deci i s-a indeplinit dorinta si decizia de a veni pe lume i-a apartinut Stefaniei si nu medicului.... Apoi la ora la care ram programata la cezariana, a fost o urgenta medicala si cu toata programarea m-au amanat de la ora 14 cand eram programata la ora 18.... cand mai era libera sala.... deci am nascut natural o pitica de 4,000 kg. Si a fost ok. Nu am avut nici un ajutor, sau aproape nici unul.... Nu avem pe nimeni in Iasi.... mama mea la Constanta, soacra la .... Si nici nu as fi vrut sa vina sa ma bazaie... nu asa, ca nu e bine.... a zis ca vina acasa, ne acomodam noi cu viata in trei si apoi primesc si vizite.... Mare ajutor am avut de la nasii Stefaniei... dar in rest nu am primit pe nimeni din considerent de depresie.... Am zis ca nu vreau sa pic in depresie ca fiecare vine sa isi dea cu parerea ca aia nu fac bine, ailalta nu fac bine.... Daca era cezariana, atunci nu aveam cum sa ma descurc singura, dar la nastere naturala.... merge.... Capul sus ca va fi bine. DD va avea grija de voi si asa cum va vrea el, asa ai sa nasti....
Dupa prima saptamana, poate si a doua, deja te obisnuiesti si nu mai e nevoie de ajutor....
Inutsa, asa veste buna.... pot spune ca am scos un tipat de bucurie cand am citit ca a pocnit...."dihania". De acum se va dezumfla de tot si in timp va disparea, dar ti-am spus ca al meu mai e si acum..... la ce mare a fost ultimul. Dar la copii regenerarea e atat de rapida.... ca nu va ramane nimic din el....
Poze cu isprava nu am....Poate diseara.... ca daca eurat afara mai facem o isprava....
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Ella ma bucur sa aud ca faceti progrese! Ce tip de gradinita este accea?! Stiu ca e o problema daca nu stai in zona...bla bla bal! Dar poate voi intruniti conditiile, iar daca e particulara e fara pretentii! |
Alynta gradinita nu este particulara;si eu stiam ca intaietate au copii care stau in zona,insa....vedem si noi,incercam
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://family.webshots.com/album/577263149VVFYdE?vhost=family
vanessa80 spune:
IULIA mersi pt
si raspuns. Foarte buna ideea cu depresia.
ALYNTA si INUTSA eu sunt la dr Grigore. As vrea sa nasc natural, cu epidurala. As vrea sa stiu cam care sunt scorurile practicate la Cuza. Cat trebuie sa stau in spital?
28+ 
aeperju spune:
A trecut prima noapte alba cu un Andrei marait ca-l mananca si-l ustura putza. NU prea s-a putut odihni si numai a plans. N-a vrut cu mine deloc numai cu ta-su fapt pentru care Dal meu sot s-a dus la serviciu azi chior de somn. Abia spre dimineata a adormit vreo 2 ore deci eu am mai apucat sa dorm putintel. E plin de bube mititelul si se scarpina si pe putza sunt o multime si-l ustura.
In schimb a dormit fara pampers , vorba vine dormit ca daca tot a fost situatia asa l-a tot pus ta-su pe olita si a facut pipi.
Uffff! Mititelul...
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Iulia_stefi, multa frumos. Ma gandeam sieu sa-l dau cu violet dar nu eram sigura. |Dar calamine ce este? sirop sau ce anume? trecem noi si peste asta.
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Si eu am o noapte nedormita la activ! Si am meu sot a plecat cam "turmentat" la munca! Am facut cu randul la leganat si impacat! Plangea in gura mare cu asa o jale... Greu l-am linistit! Pe moment era ok si apoi reincepea! Scriu si transcriu ca mananc la greu litere! Nu spun ca e si innourat si somnul e in aer!
Emma tu nu l-ai dat cu nimic pe bubite! Eu stiam de alcool mentolat ca calmeaza! Apoi e pasta de apa care usuca, albastru de metil! La un moment dat spunea cineva ca pune in ce se da pe bubite o fiola de xilina sa calmeze durerea!(era vorba-mi-am amintit, de o solutie de dat pe gingii in care adauga asta)!
Vanessaacum un an erau cam asa preturile: 300- 350 la dr cu care nasti; 50lei-100 asistent la sala de nastere; 100-150 lei anestezist, 25 lei infirmiera care strange dupa ce nasti, te ajuta sa te asezi in pat, pune bazinet(am o mare admiratie pentru ce fac)! Dar eu auzisem se de alte scoruri mai deocheata gen 700lei la medicul cu care nasti!!!! Eu am dat si la rezidenta dr mele care a avut grija de mine in travaliu, ma mai vedea si ea pe masa dupa nastere!(vreo 35 lei in total)
Ella poate se rezolva unde va doriti!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Anilansa spune:
Buna ... si de la noi
iulia, mersi de cafea, in ceea ce priveste papagalul ... eu cand am fost mica am avut ff multi, "Din mizeria pe care o fac, se degaja niste toxine, cu efect negativ asupra organismului. Cei mai afectai sunt fumatorii, copiii micuti si batranii" ... probabil se refera la cei care au numar mare de perusi... dar odata ce ai 1 sau 2 si le faci curat in fiecare zi( eu una, asa fac, poate chiar si de doua ori, cel putin ieri asa am facut) nu cred ca au un efect negativ, si depinde si ce mancare le dai
( parere mea) oricum e pe hol domnul "ti-ti"![]()
Aly...

eu una nu am chef de nimic ... asa ca va doresc o zi frumoasa![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa