Gravidute&Mamici de IASI (114)
Raspunsuri - Pagina 17
inutsa spune:
Hello!
Bia tot cu ditai furunculul, sambata seara chiar se invenetea si in jurul lui, de ziceam ca a doua zi ajungem la chirurgie. Dar duminica de dim am luat Mibazon, am aplicat si parca e mai binisor. Buba tot mare e. Astept in continuare...
Am fost si la dr ieri, ca era de garda. I se pare mai putin tare zona. Acum suntem pe Augmentin pe gura. Mi-e si mila de Bia la cate antibiotice am indopat in ea
. De-am scapa odata!!!
In rest am intrat in febra pregatirilor. Daca sapt trecuta eram suparata cu furunculul asta si nu aveam stare sa fac nimic, acum parca am o bomba cu ceas, e putin timp si multe de facut. Si mai e si Bia care are nevoile ei.
lacra si pe noi ne-a prins ploaia sambata. Drei i-am pus copertina de ploaie peste carut dar eu m-am facut ciuciulete. Apelativul de "curca plouata" mi se potrivea de minune cand am ajuns acasa![]()
ella ce-as vrea si noi sa fi scapat asa usor! De plecat oricum plecam, ca dr sunt si in Italia, spitalul e chiar vizavi de casa unde o sa stam. O sa sparga el in final, trebuie doar sa asteptam
aly
placintele! N-am mai mancat de un car de ani. Ca sa-mi fac si eu o pofta, am facut crema de zahar ars.
Si Bia se serveste singura, asa ii place cel mai tare sa manance.
ionika si Bia mai patea asa. Nu i-am dat nimic pt raguseala, ca ii trecea rapid. Acum nu mai raguseste de la bocet
vanessa cum a zis Aly, depinde cum nasti. Eu am dat doar drei, moasei si infirmierei de la sala de nasteri. Sotul a dat si asistentei care a stat cu fata pana am urcat eu de la sala de nasteri+cat am dormit; de, era super fericit si euforic
. La asistentele de pe etajul unde am stat cu bebe, nu am dat nic si nu mi s-a parut ca si-au facut treaba mai prost. Bine, eu nici nu am avut nevoi speciale (gen analize la bebe sau mai stiu eu ce, unde am vazut mamici ca dadeau "ceva").
Subscriu si eu la ce a zis Aly, daca poti sa ai pe cineva langa tine o sapt-doua, cu conditia sa te intelegi bine cu pers data, caci din cauza hormonilor o sa fii mai artagoasa, ba fericita ba bocita (asa am patit eu). La mine a fost nasol dupa nastere din cauza anturajului care numai nervi mi-a facut cu sfaturi "de bine" sau insistente tampite.
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
alynta27 spune:
Ce bine imi pare de Miruna! Mare e DD!
Inesa spor! Placintele le-am facut cu aluat din comert! Deci nu a fost asa multa munca!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte....
Ieri am trecut pe la Inutsa si am vazut printesa.... Asa mare si frumoasa s-a facut.... Dar asa mai trage saracuta..... Mama lui de furuncul..... Eu sper sa iasa pana vineri... de obicei Mibazonul scoate infectia....
Acum astept sa ajunga Mihaela si Miruna acasa... mai pe seara.... sa-mi inchei misiunea....
Noi am facut tot de biscuiti.... cu biscuiti Nefis, cu latura de cam 20 cm..... s-o fi vazut pe Stefy cu mixerul in mana.... m-a facut numai crema.....
Anilansa spune:
Buna
Iulia, mersi de cafea ... pe la noi de ce nu ai trecut
... ca sa rezolvam si cealalta problema ![]()
Inesa, of saracuta ...
Noi am avut o saptamana grea... si un weend la fel de greu ... asa ca nu am mai intrat
Aseara iam luat lui Darius papagal.... de la niste prieteni care au zis ca nu il mai vor ca dimineata face galagie![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
Ani si noi avem perusi de la Paste! E o zarva in bucatarie! Nu mai spun ca David l-a eliberat pe unul de doua ori prin casa!
Acum ma gandesc sa-i scot pe balcon ca fac o mizerie de la graunte si pene!
Drum bun Mirunei si Dastefei!
Felicitari pentru initiativa Lacra si multumim din suflet ca ne-ai tinut la curent cu evolutia Mirunei!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inutsa ella ce-as vrea si noi sa fi scapat asa usor! De plecat oricum plecam, ca dr sunt si in Italia, spitalul e chiar vizavi de casa unde o sa stam. O sa sparga el in final, trebuie doar sa asteptam Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009) |
Si Bia a fost pe augumentin si a trecut ;
Biei sa treaca repedeElla mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://family.webshots.com/album/577263149VVFYdE?vhost=family
aeperju spune:
Oh Doamne fii-miu da dintr-una intr-alta - acum are varsat de vant. Cand l-am vazut dimineata cu atatea bubite....direct la doctor care mi-a confirmat. asadar suntem consemnati in casa 2 saptamani. sa vedem cum o sa-l conving sa stea in casa el care numai pe afara ar sta toate ziulica. De-ar da Domnul sa ploua zilele astea tare ne-ar ajuta . Speram sa fie o forma usoara si sa scapam repede.
numai bine tuturor!
PS- ce vesti bune despre Mihaela. Doamne ajuta!
Emma si Andrei (21.09.2007)
ella10 spune:
Alynta multumim de intrebare,noi suntem bine,crestem vorbim din ce in ce mai mult...incercam sa scapam de scutec(de mult ma lupt cu aceasta problema)
Azi am fost sa vorbim la gradinita,noi vrem sa o inscriem pe Bia la gradinita de linga politia rutiera,acum sa vedem ce si cum va fi ...caci la alta gradinita nu ne-am gindit;sincer nici nu eram insarcinata si mi-am dorit sa-mi inscriu copilul la aceasta gradinita,acum sa vedem...
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://family.webshots.com/album/577263149VVFYdE?vhost=family
btz_ovi spune:
Inutsa fetita ta a luat stafilocolul auriu de la Cuza?Am auzit ca e jale si acolo cu acest virus,tre sa fii norocoasa si sa ai pile la cel de sus sa nu il iei 

29+ cu 
vanessa80 spune:
Fetelor eu as vrea sa nasc natural, daca o sa se poata. Desi imi este foarte frica..
, dar sper sa fie totul bine si sa fim sanatosi si eu si pustiul. Problema e ca nu are cine sa ne ajute dupa ce nasc. Nu avem familiile aproape. O sa trebuiasca sa ne descurcam eu si sotul ( sper sa reuseasca sa isi ia concediu de odihna).
Ma bucur ca MIRUNA e bine.

28+