Gravidute&Mamici de IASI (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Cat trebuie sa stau in spital?

La nastere naturala stai trei zile daca nu sunt probleme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

A trecut prima noapte alba cu un Andrei marait ca-l mananca si-l ustura putza. NU prea s-a putut odihni si numai a plans. N-a vrut cu mine deloc numai cu ta-su fapt pentru care Dal meu sot s-a dus la serviciu azi chior de somn. Abia spre dimineata a adormit vreo 2 ore deci eu am mai apucat sa dorm putintel. E plin de bube mititelul si se scarpina si pe putza sunt o multime si-l ustura.
In schimb a dormit fara pampers , vorba vine dormit ca daca tot a fost situatia asa l-a tot pus ta-su pe olita si a facut pipi.

Pai de aia ti-am spus de Calamine, e un calmant pentru mancarimi....

Mergi la inceput

Citat:

Iulia_stefi, multa frumos. Ma gandeam sieu sa-l dau cu violet dar nu eram sigura. |Dar calamine ce este? sirop sau ce anume? trecem noi si peste asta.

Calamine e un lichid, pastos care calmeaza mancarimile, contine calmant..... Mai poti folosi pasta de apa cu anestezina 1%. Si asta e tot pentru calmarea mancarimilor.... Unii medici mai prescriu antialergic, dar noua ne-a zis pas....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Oh ba da Alynta l-am dat cu pudra mentolata. Azi l-am dat si cu violetul care l-aveam in casa (am intrebat la farmacie si cica nu se mai fabrica), si cu o mixtura antialergica de la farmacie. plus remedii homeopate ca sa treaca repede si sa nu-l mai manance.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multam mult Lacra.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
ema, multa sanatate lui Andrei! dar voi ati avut?:)ca dupa fata am facut si noi:eu, taica-su si maicamea, toti odata
mA bucur ca Miru e mai bine..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Citat:

Azi l-am dat si cu violetul care l-aveam in casa (am intrebat la farmacie si cica nu se mai fabrica)

Emma, depinde de farmacie, si mie la unele mi-au zis la fel, insa pediatra mi-a spus sa caut, ca sunt farmacii la care gasesc si chiar am gasit.

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si ma duc la treburi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata si de la noi
nu v-am mai scris de o vesnicie dar v-am simtit aproape in toata aceasta perioada si asta a insemnata enorm pt noi
inca sunt f stresata-MirunA papa parca si mai putin decat in spital - o fi oare de la faptul ca acum ia antibiotic oral?
incerc sa fiu calma si optimista dar nu prea imi iese

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimi

iuliamersi de cafea
dastefa ... bine ai revenit, multa sanatate pt Miruna, fii optimista ca va fi totul bine ...

...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput