MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nu am mai intrat de rusine . Am mancat numai nepermise: pizza, paine alba, etc. Oricum sunt tare dezamagita de ce repede pun kg Adica no, eu zic ca am mancat normal( nu dulciuri,sau grasimi sau prostii) si totusi cantarul ma penalizeza la greu. Deci Monti rulz forever

De azi am vrut sa fiu cuminte dar nu prea mi-a iesit:
MD: cafea si o banana
P: oua ochiuri, cas si ceapa verde
C: suc de portocale blenduit cu visine si mure

Melany, cum e dieta asta? Mananci fara carbi si cu multe grasimi? Bravo pt mobilizare

Andanii, mai votam animalutul? Ca parca a luat-o din nou de la zero cu banii.

la toate slabutele

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisorule si acoperisu meu?

www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/" target="_blank">http://www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/

meniu azi:
MD:lapte cu fulgi+nes cu lapte(nu prea imi place ca beau cam multa cafea in ultima vreme desi e aproape numai lapte cafeaua)
G:mar+patratica de cioco(iar nashpeta..mai am 2 patratele in birou)
P:cateva frunze de salata+50g de friptura+ cam tot atat brinza de vaci frecata cu mustar
C: bors de afumatura+ omleta cu gogosari murati

Si cam atat ptr azi...nush ce e cu voi da' nu imi place deloc tacerea de pe forum

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau. La mine e tacere din cauza de pitic lipit de ma-sa ca marca de scrisoare. Catalishka, ce faci, colind IOR-ul singura?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

buna dimineata!
vreau sa va anunt ca eclerul si cremschnitul de alaltaieri + doua inghetate si un kurtos mic ieri + o punga de seminte = vreo 300 de grame pe cantar azi, daca nu chiar 0,5 kg., v-am zis ca n-am cantar electronic.

trebuie sa ma duc ma des la aerobic!
De cand s-a facut vremea frumoasa si a aparut inghetata la cornet peste tot, imi cumpar la fiecare colt cand ies cu bebe.
Deci, ptr ca e vineri, raportez 64,3 kg

Azi vreau sa mananc asa:
MD 1 kiwi +cafea
P surimi cu mazare din conserva (negatita, asa cum e)
C supa de vitel
si Doamne ajuta sa nu-mi mai iau inghetata sau alune cand ies cu Mirci la plimbare.
Va pup si va urez cantarire cu succes si un w-e fain!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Andanii, ce mai facem cu animalutul? mai pune linkul, daca mai trebuie

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor multumesc pentru intrebarile despre animalut, gata s-a terminat, nu mai e valabila treaba, sunt neseriosi, ne-au anulat toate punctele si ne-au pus de la 0 fara ca sa anunte castigatorii , fara absolut nici o prezentare .... neseriosi care fraieresc copii

in rest aiurea , stagnare la aceleasi kg din tabel .... cele doua kg slabite inainte de paste le-am pus inapoi binenteles

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

in sfarsit am terminat ciocolata pacatoasa ...nu-mi mai sta pe neuron acu

acoperisul meu: http://www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

in sfarsit am terminat ciocolata pacatoasa ...nu-mi mai sta pe neuron acu

acoperisul meu: http://www.ruukkiacoperis.ro/renovation/contest/view/1df4226eb5e7786422611df98fc6d4276e2535e535e/

Felicitari!

Nu ma lasa sa votez, am patit asa si ieri, de ce oare?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Si la mine s-a cam pus... Azi cantarul m-a penalizat cu 52 (vai, ce urasc cifra asta, avusei o stagnare la dansa si nah...), daaar azi am fost f conforma si sper sa ma tzina. Gata boieria!!! Ca scoate Mel biciul si pt mine

(7.03.2009)

Mergi la inceput

monn nu arata cate voturi is..si da nu te prinzi daca ai votat...dar e o manuta sub poza care e alba daca nu ai votat si portocalie deca ai votat.senchiu de vot

Mergi la inceput