MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 20
brindusik spune:
puisorule nu asta imi era intentia...vroiam paine mai moale ca m-am saturat de paine uscata...desi nici de aia nu mai gasesc..wasa si minicrisp momentan nu mai sunt pe rafturile carfurului de unde ma aprovizionez....dar acu faptu ca nu am mai lasa a 2-a tura asa mutl la microunde...o facut-o comestibila...si coapta bine..nu e nici moale da nici tare ca wasa
cat despre treaba asta lichida de trebe sa fac frisca mai bine nu-mi spuneai ca nu am mixer si cred ca ma plicti de ea de cum o incep
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
alayna daca nu vii sa bati frisca nu-ti dau...fara munca nu primeste nimeni nimic
alayna spune:
Pot sa vin cu mixeru' ?
Retete usoare Montignac
:)
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
mihailescu teodora spune:
Brandusik,Catalinska,Puisorul,multumesc mult de primire!
O sa tin cont de avertismentul cu fructele.
Oricum,in seara asta am schimbat putin in meniu,in sensul ca am inlocuit pieptul de pui cu pulpe la cuptor si salata cu sos tsatsiki din iaurt 0% ,castraveti si marar+ usturoi.
Am mai ,,furat'' 1 lingurita mica de usturoi frecat de la sotul meu(usturoi amestecat cu 1 lingurita de ulei de samburi de struguri si putin otet-iese asa ca o maioneza).
Sper ca n-a fost f grav.
Andani,multa putere iubita,sa treci cu bine peste problema.
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
brindusik spune:
teodora primirea ca primirea da sa vezi ce ti-o iei daca te lasi pe o ureche ..are monn un ditamai biciul
tortuletu meu...e gata l-am bagat la frigi..ma asteptam sa iasa mai mare...dar e micut ashea la inaltime...sa vedem maine ce gust are ca acu am tot lins lingura de brinza si-s full
trag obloanele ca ma simt obo rau de la vremea asta...azi aveam senzatia ca dorm cu ochii deschisi...
ps: monn sper sa ai timp sa ma colorezi si pe mine..nu de alta da tin la kg noi
Nicoleta spune:
Pfiu... Am 1,69 m. Target-ul meu este 65. Si mai jos, desi... Greu, mi-e foame mereu, apa uit sa beau... Nu ma mai cantaresc decat lunea viitoare.
Am inceput dieta luni, 19.04, cu 76 kg, dar dupa ce am pierdut 1 kg in 3 zile de dieta drastica (pe 17.04 am reunutat la ea), deci kg ala se va depune... mi s.a explicat... Cand sa va spun ce si cum cu kg mele? Din cate in cate zile se "da raportul"?
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Monnvas spune:
Fetelor, io bag biciul la loc. In 3 zile am pus 1,5 kile si nush de ce, ca am fost cuminte. Asa ca in seara asta am mancat o felie din checul piticului, macar sa stiu de ce
Capitolul asta va ramane cu tabelul jumate-jumate. Termin maine in capitol nou.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)