**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Am fost ieri la unguri, doamne cate hainute frumoase si foarte ieftine am gasit la Tesco, marca Cherooke- nu stiu daca am scris bine. pacat ca numai acum le-am descoperit...sunt asa viu colorate.
I-am luat si ceva borcanase gogoashei, acolo Nestle si Hipp sunt la 5 lei, nu 10 ca la noi. am o groaza acum, mai comandasem si in Germania, am mai luat si de la oferta din Real.

Ieri la pranz a servit spaghete bolognese de la organix, dar nu s-a omorat dupa ele, de abia a mancat 100 gr.
Nici dupa nu se mai omoara pe timpul zilei, doar imi atzatza lapticul si isi gaseste ceva de studiat. Laptele zboara peste tot in jurul lui.

Ieri l-am plimbat cu hamul si am constat ca se tine super bine copilul meu. Il duc mai usor decat de manutze.

Blanca aveti magazin dintr-asta in Bucuresti? si eu s vrea un asa costum pt. Edi...la ce pret a fost? cat e pe site?
dar as vrea sa-l vad si in bucutele goale, sau slip.
Anemona nu am fost la belgrad, am vrea sa mergem. din cauza drumului nu venim si noi la Bucuresti, in Bulagaria...mai bine iesim din tara si mergem la Budapesta...tare proaste sunt drumurile noastre.
Siacob am inteles acum. sa stii ca Edi are adidasi, bascheti, dar nu sunt ortopedici, adica nu-i tin glezna. am o pereche de la marco, dar i dau foarte putin.
tanimi ai intrebat, fetele ti-au raspuns. acum te-au bagat in ceata, la fel si pe mine. Eu am crema luat de anul trexut de la Chicco, cu factor de protectie 50.
Thea la mine cand a venit a venit...dar poate pana se regleaza ai surprize dintr-astea.
Pooh eu am facut branzica in toate 3 felurile zise de Blanca. eu faceam putina, din 120 ml lapte si puneam cativa picuri de lamaie sau 2-3 linguritze de iaurt. cred ca depinde de cantitatea laptelui. si am facut numai din formula.
mQQm lasa ca am avut eu o crema de la Chicco cu factor 50 care se intindea super greu....Marco nu a prea stat sa-l fac pe fata si la plecare din strand era rosuu pe dupa urechi si in zona ochisorilor. avea peste 1 anisor, dar doamne ce am mai tras ca asa se scarpina saracul...de atunci am luat tot cu acelasi factor dar sa fie mai fluida si bine de intins.
Alinutza drum bun sa aveti la intoarcere.

revin mai tarziu ca face scandal gogoasha.
si o duminica frumoasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata,fetili!!!!!Multumesc pt. raspunsuri....i-am facut ieri branzica de casa cu lamaie,nu prea l-a dat gata,voi cu ce o combinati?Cxe meniuri aveti?Sunt in pana de ideiNoi dimineata am papat mar+banana+cereale......la pranz linte,seara habar n-amGiova,ce va pasa,sunteti aproape de Ungaria......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Neatza!

Fetele pentru informatii. Eram pe punctul de a pune deoparte toata incaltamintea moale folosita pana acum.

Pooh, eu de regula combin branzica (cam 2 lingurite) cu fructe. De vreo 2 ori i-am dat cu iaurt si a fost ok.
Nici eu nu prea stiu ce sa mai fac pentru Beatrice de mancare, mai ales ca noi mai avem o problema, nu ii place mancarica decat foarte bine pasata. Doar fructele le mananca mai mari, la legume este setata pe foarte foarte foarte bine pasat. Tot stric borcanele de la hipp cu vitel si curcan dar degeaba...nu ii sunt pe plac decat alea de 4 luni.
Giova tare fain de voi ca va puteti plimbari la vecini. Noi din Bucuresti...ne gandim bine inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor.

Pogos la muti ani cu intarziere. sanatate multa tie si familiei tale si tot ce va doriti.

Noi am fost azi noapte la botezul baietelului sefilor mei. Piticii nu au vrut sa doarma in camera de hotel rezervata pt ei in care aveau patuturi si tot ce le trebuie. Au preferat sa doarma in carut cu muzica bubuindule in urechi. Au dormit piticii mei de au rupt. Sa tot mergi asa la distractii. cand am ajuns acasa nu vroiau sa doarma. era cred prea liniste pt ei. ne-au mai foit o ora pana au adormit. Ana a dormit cu noi iar matei am reusit sa il mutam in patutul lui. A fost frumos botezul. muzica buna. am dansat de nu imi mai simt picioarele. Pun acum la semnatura cateva poze cu piticii de la botez. Sarbatoritul dupa ce aplans in biserica de mama focului cand a vazut-o pe Ana a inceput sa rada si sa gangureasca. se tineau de manuta. dragoste la prima vedere a fost.Ne-am amuzat teribil.

Piticii mei misuna in toata casa. cum gasesc ceva sa se agate sunt in picioare. asa teama imi este sa nu se loveasca. Se bat de mama focului. matei se urca pe ana si ea se enerveaza si plange si il impinge. Matei e un smecher daca o vede pe ea in picioare se agata de ea si se ridica si el. abia se tine pe ea saraca si mai trebuie sa il tina si pe matei.

In iunie mergem si noi la mare. Eu am o crema de plaja de la sanosan cu protectie 50. I-am dat si acum pe pitici dar nu tot timpul. amandoi sunt bronzati pe manute si fata. Eu nu as vrea sa le pun costum de baie pe ei. mai degraba le-as pune ceva subtire si larg pe ei. abia astept sa le vad funduletul in nisip.

gata ca piticii mei imi demoleaza sufrageria.

Pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Fetelor este in revista Baby din luna aprilie mostra de lapte protectie solara de la Avene. Eu am luat-o sa incerc. Mostra are 5 ml si m-am uitat si in farmacie tubul are 100 ml si costa in jur de 50 ron.

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova, da in Buc e magazinul asta prin cateva mall-uri. Eu am luat costumasul de baie in perioada Patsilor si am prins 25% reducere si de la 80 lei am dat 60 lei..asa ceva. Vrei sa ma uit?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Elenadaii si vad pe pitici cum se bat ei . Avem si noi o prietena cu care Eva iese la plimbare cam de aceeasi varsta..la fel am vazut ca fac si ele..Eva tipa la ea, ii fura jucariile iar cealata se urca pe ea si vrea in picioare...

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Mai fete..noi cand punem de o intalneala???
Ma tot uit la vreme si nu ne permite, si we viitor arata ploaie, we asta tot asa ziceau desi ieri a fost ok. Peste 2 we e Sf Gheorghe si probabil ca unii serbatoresc (moi de exemplu). 1 Mai e luat . Ce ziceti de 8 mai..merge??

Daca e ok..il batem in cuie? (daca se anunta ploaie we imediat urmator, dar sper sa fie vreme buna de tot).

Cine vrea????

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele si Hristos a Inviat!
Am ajuns si eu acasa in sfarsit dupa o saptaman si ceva la mama...a fost bine ca m-am mai relaxat si eu si Andreea s-a jucat cu nepotica mea de 4 ani...mare dragoste intre ele
Nu am reusit deloc sa intru sa mai citesc...multumesc mult pt urarile de ziua mea
Eu am reusit sa o intarc pe Andreea, deja avem o saptamana...mi-era tare greu sa o alaptez...ma trezea f des noaptea pt tzitzi si eram chiauna ...iar sanii ma dureau ingrozitor de fiecare data...n-as fi vrut sa o intarc dar....mi-a fost atat de greu in prima zi....plangeam si eu si ea...mai ales ca ea adormea numai la san...nu accepta bibe sub nici o forma, nici mancarica nu a vrut, era tare suparata...dar de a doua zi a inceput sa fie mai bine si acum accepta bibe si mananca f bine lapticul iar noaptea nu mai are decat o trezire fata de 3-4-5 ...mie inca mi-e greu sa accept ca nu mai alaptez...dar in curand voi alapta iar pe bb 2
Mai citesc din urma si revin...si am de desfacut bagaje...

Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Ayda imi faci pofta cu alaptat bb2 . Te cred ca a fost greu (mai ales pt tine) cu intarcatul; eu ma gandesc cu groaza la ziua aia. Ieri am incercat iar sa ii dau lapte praf (s-ar putea saptamana asta sa ma operez) si nici nu a vrut sa deschida gurita.

Giova fain; si noi programam o iesire la unguri dar tot am amanat. Noi body-uri am avut luate din Tesco si s-au comportat super fain, plus ca pretul era rezonabil.

Blanca l-ai luat la super pret; la Debenhams in CJ nu au iar sotul a fost saptamana trecuta in Bucuresti insa nu am stiut sa ii zic sa ia (in schimb au reduceri si am mai luat una alta de aici si de la Bucuresti ).

Elenada tare mumosi pitici ai .

La noi vreme urata si am inteles ca o saptamana tot asa o tine .

MQ multam de info !

Mergi la inceput