**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**
Raspunsuri - Pagina 16
ungaras spune:
Buna seara fetele!
Am papat , am facut baita, spalat dintzocii si nani. Dupa ce trimit mesajul merg sa-i fac manechiura ca are niste gherute...
Hai sa vedem daca imi aduc aminte ce am citit din urma; costum de baie i-am luat si eu fetei fara manecute si fara craci. Dragutel, recunosc ca nu m-am uitat din ce-i facut. Plastic, ce altceva? Ieri i-am luat si crema, Giova, am tot citit pe toate cutiile din farmacie si am ales factor protectie 50, de la Louis Widmer. Acum nu stiu cum o fii dar eu am crema pentru conturul ochilor si sotul crema de fata si e buna. Sa vedem cum o suporta bebe.
Eu stiu ca o crema imp soarelui trebuie aplicata la 2 ore ca sa protejeze.
Am cumparat portita la scari si M-C se asaza in fundulet si se uita in jos, Il asteapta pe' ghita la portita.'
Clara, cu siguranta o sa scriu cand ajung in tara.Of ce teama imi e de asa drum lung. Cred ca o sa tinem scoica, chiar daca impinge cu picioarele in scaun, e cam lungana. O sa luam si celalalt scaun cu noi. E pentru calatorit cu fata si noi avem masina cu 3 locuri deci ea o sa stea cu noi in fata si imi e teama sa nu i se faca rau de la luminile masinilor. O sa incercam ziua iar cand nu mai vrea o sa o punem in scoica.
Am primit carrier-ul si e super. 100 de euro cheltuiti cu folos. Clara, cum zice mamaie'sa iti dea Dumnezeu sanatate'ca mare lucru ai facut cand ai scris despre el pe blog-ul tau. Am pus fata in spate si am fost la cumparaturi. Daca nu ma tragea de par din cand in cand nici nu stiam ca am copil cu mine. SUUUUPEERRR . Multumesc tare mult.
Eu am si pe cel mic de la Chicco si cu o zi innainte am tinut fata 3 ore agatata de piept si m-a nenorocit de spate si de umeri.Acum sunt si eu fericita
M-am lungit,
Noapte buna
Cornelia spune:
La multi ani, Pogos!
Noce, imi pare foarte rau pentru nepotica ta. Multa putere le doresc si ei si parintilor!
V-am mai citit din cand in cand, dar de fiecare data, cand sa scriu si eu, intervenea ceva si ma lasam pagubasa.
Gata, s-a dus si la noi huzureala, Vladimir a plecat in patru labe (nu credeam ca o va mai face ) si daca pana acum nu prea il simteam, acum s-a cam schimbat treaba. E tot timpul in miscare si e atras numai de sertare, dulapuri, aparatura video, cabluri si jucariile copiilor mari (care oricum sunt prin toata casa). Asta nu e nimic, dar faptul ca se poate deplasa l-a schimbat total pe cumintelul meu. E agitat tot timpul si pana si in somn se ridica in fund si vrea sa plece.
Pooh, branzica mie mi se pare ca iese mult mai buna cu iaurt. Nici Vladimir nu se omoara dupa ea. Doar in combinatie cu banana o mannaca.
A, ca tot ma laudam la un moment dat ca nu avem probleme cu alergii, de vreo luna ii tot apar pe spate niste bubite rosii. De cateva zile arata mai rau, s-au inmultit si are cateva si pe burtica. Nu am reusit sa imi dau seama ce ii provoaca alergia. La un moment dat am suspectat rosiile ca fiind vinovate, apoi oul ... dar ii apar si dispar parca fara legatura cu un anumit aliment.
Si nici eu nu mai am idee de meniuri. Mai ales la gustarea de seara nu stiu ce sa ii dau. Am ajuns sa ii dau numai cereale, ca iaurt nu mananca si alte idei nu am .
ungaras spune:
Gata cu pedichiura si manichiura. Pot sa zic ca asta e ceva care nu mi face nici o placere. ACum am scapt petru vreo 2 saptamani.
Am uitat sa scriu despre papita. Eu azi i-am facut vanata cu ceapa si un pic de ulei de masline. La stemer. A mancat aproape tot. Apoi daca se intampla sa nu-i placa mancarica, am intotdeauna sticla cu iaurt langa mine. Amestec un pic si papa. Ii place iaurtul asa ca imi e usor. Nu sunt prea priceputa la gatit, din pacate faza cu iaurtul nu merge si la sotul meu. In cazul asta folosesc pizzeria din colt.
I-am mai facut piure din dovleac, morcov, porumb si ia placut, a iesit ff dulce.maine incerc si eu pestele. a.. de cate ori pe saptamana se da galbenusul de ou?
am tot citi de papaia ca i fff bun fruct, gust deosebit. am umblat pe la piata zi de zi si in sf am gasit. Era un pic verde asa ca am asteptat cateva zile pana s-a facut un pic mai moale. l-am taiat si arata f bine, miroase f urat(am citit ca e normal), dar gustul e asa de kk. L-am aruncat in secunda 2. NU era strricat dar nu inteleg de ce asa un gust rau. Voi ati mancat?am citi pe un forum ca papaia are un gust extraordinar de bun in ciuda mirosului care iti ofileste nasul.
Atat, pupici, noapte buna
ClaraJ spune:
UNGARAS - esti tare simpatica iar postarile tale imi aduc mereu zimbetul pe buze. Ma bucur din suflet ca iti place carrierul si ca te simti confortabil, purtindu-l. Asa a fost si reactia mea. E adevarat ca e un pic cam scumput, da' vorba ta, face toti banii.
Noi am fost la bunici weekendul asta, o gura de relaxare si pentru mine.:) Bunicii il adora pe Bryce iar Bryce, la rindul sau, e pur si simplu in elementul lui cind e cu bunicii. Imi pare atit de bine ca interactioneaza atit de frumos unii cu altii. Plus ca bunicul cinta cu el la pian de fiecare data cind mergem acolo. Abia astept sa-l invete de-a dreptul sa cinte la pian. Iar bunica cu talentu-i de fotograf nu pridideste in a-l captura in diverse ipostaze.
Mai jos, citeva din aceste situatii:
http://family.webshots.com/photo/2781160640104756238rgNSxw
Va pupic dulce,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan- 18.08.2009
pooh spune:
Neata!!!!Huh,am reintrat in normal,a inceput nebunia de dimineata cu trezitul si pregatitul Timeei pt. gradiAsa ca savurez deja cafeaua....Sper doar sa fie vreme frumoasa azi,am niste treburi de rezolvatClara,ffff. frumoase pozele,ce se distreaza Bryce la pianUngaras,rezistati 2 saptamani fara manichiura?Lui Balazs ii tai unghiutele de la maini odata la 5-6 zile......si tot se zgarieCornelia,felicitari pt. mersul in payru labePozze?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Moniland spune:
Buna dimineata!!!
Cornelia, cu ce vesti bune ai venit!! Bravo voua! Tare mult ma bucur pt evolutia lui Vladimir. Sa intelg ca nu mai mergeti la kineto?
La noi, Laura merge in 4 labe, se aseaza apoi in fundulet, se ridica in genunchi si apoi din nou 4 labe. Am impresia ca acestea sunt lucruri normale pt varsta ei. Irina se taraste, sta in 4 labe si face balansul. Nu se ridica, nu se aseaza in fundulet si nu merge in 4 labe, dar vine si randul ei. Cu Irina voi mai face cateva sedinte de kineto pana va merge si ea in 4 labe si dupa aceea gata.
Blanca, ce m-as inscrie la o plimbare cu zmeuricii... Dar sper ca atunci cand voi ajunge in Bucuresti se va aduna din nou tufa. Sa faci poze sa va vedem.
Clara, pozele superbeeee, dar cu asa model...
Elena, nu am vazut/gasit, pozele de la botez.
ayda, ma bucur ca sunteti bine, si mai ales ca ati trecut cu bine peste intarcare.
Daria Alessia, Alex, Timeea Maria, La multe lunite sanatoase!!!
Va doresc o saptamana calduroasa, cu zmeurici cuminti si mancaciosi!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Giova spune:
doamne ce vreme urata.
Ieri am iesit putin pe-afara, dupa amaiza am avut musafiri, in rest pe langa casa.
Edisorul ok, 2 treziri pe noapte, nimic nou.
Pooh, Siacob da bine ca suntem aproape de unguri, macar. tot nu inteleg de unde vine aceasta discrepanta intre preturi. cum e posibil ca la unguri sa fie 5 lei borcanusl de Hipp si aici 10 lei...chiar asa de prosti suntem noi?
S-a deschis si un super strand la Szeged
http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/ro/pagin-principal/
asa ca de abia asteptam sa se faca cald sa mergem pe-acolo in weekenduri.
Elenada ma bucur ca au fost ok puiutii la botez si au dormit in galagie, iar voi v-ati putut distra.
Blanca mersi, stai linistita, poate gasesc in alta parte, daca nu....te anunt eu.
Ayda imi pare rau ca a trebuie sa i intarci pe zmeurica, dar ma bucur ca nu a suferit prea mult si totul e ok acum.
Tanimi si la voi este Debenhams? numai la noi nu. nimic ca lumea in ditamai Timisoara asta.
Ungaras esti mortala fata. si eu am ala de la Chicco, dar nu l-am folosit ca m-au durut spatele si l-am plimbat putin. acolo sta, nou in cutie.
Avem voie cu piticii in fata? astept si eu raspuns de la cineva care lucreaza in politie....in masina sotului arata ca nu se pune scaunul, daca nu se dezactiveaza airbagul. In a mea nu se poate. vedeti si voi sa nu luati vreo ditamai amenda.
Cornelia super vesti! bravo pr. deplasarea lui Vladimir in 4 labe! de acum sa te ti.
Of....si noi suntem pasionati de jucariile lui Marco si iese cu scandal de fiecare data. Noroc ca mai e si Marco pasionat de ale lui Edi si atunci ne luam revansa.
Clara ma bucur ca ai mai respirat si tu putin, ca te intelegi bine cu socrii si ei cu copilul.
superbe pozele, intr-adevar se pricepe bunica la fotografiat, bunicul cu pianul.
la cat mai multe lunite zmeureilor:
Evelina Maria, Daria Alessia, Alex si Timeea maria
si o sapt. frumoasa sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
Moniland spune:
Meniul de azi: pepene galben cu branzica si biscuiti, iar la pranz incerc cuscus cu sos de sfecla rosie, morocvi si rosie. Le-am facut zilele trecute paste/stelute de la Barrila, dar mi le-au respins. Acum am luat cuscus de la dm si e f. marunt. Sper sa le placa, daca nu, borcanelele ma salveaza.
Haideti fetelor cu meniuri ca sa ne mai inspiram.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
chance2008 spune:
Hristos a inviat!!
Intru si eu cu greu... citesc, dar nu mai fac fata sa si scriu...
Am fost vineri la dr si am vazut inimioara.. are aproape 6 saptamani... e asezata bine...
Mariei ii ies dintii de sus si e nebunie curata...Ma innebuneste noaptea de tzitzi, plus ca m-au luat greturile(mult mai usor ca in prima sarcina si durerile de cap).
Aydaaaaaaaaaaaaaa, da-mi te rog pe PM cum ai reusit cu intarcatul.. Maria nu vrea noaptea nici bibe, nici suzi, nici degetel, nici nimik.. numai tzitzi.... Ziua e mai cooperanta... dar noaptea
fug la mica terorista...
mami de maria- 27 iulie 2009
6 saptamani