Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

HRISTOS A INVIAT!

Uf! Unde-i emoticonul ala de-si sterge transpiratia de pe frunte??? Copila imi doarme, sunca e la cuptor, invelita in ananas, barbatu' e pe-afara, mai apuc si eu sa stau 5 minute. De cand am venit acasa robotesc intr-una, am avut 3 valize maaaaaaaari de haine de spalat, si ce am purtat si ce nu, am terminat aseara, azi am spalat pe jos, de-ati fi vazut ce de praf era pe podele
De Cuba... ce sa va mai pove? Vremea a fost numai buna de stat afara, nici f cald, nici rece, Victoria a fost super-incantata de ocean, de nisip, de copii, de limonada bauta cu paiul de plante, de palmieri, mangaia frunzele si florile si zicea "Nice"
Am venit inapoi cu 3 dvd-uri in spaniola ptr. Victoria, unul cu Dora, unul cu Diego si unul cu cantece cu si ptr. copilasi, o carte de povesti in spaniola pe care Victoria le asculta fascinata.
La noi azi e super cald, mai cald decat in Cuba, sunt vreo 20 si ceva de grade. Suntem in curte de la 8am, asa ca va pupicesc, ma duc sa ma bucur de soareeeee.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hristos a inviat!

Multumesc fetelor pt felicitari, nu prea am avut timp sa intru, sa dau vestea intru sa va dau niste linkuri sa vedeti un bebe alert si curios Sophia, si sa va fac pofta mare de facut inca un bebe, oriciti copii ati avea! Nu cred ca ii pare rau cuiva ca a facut bebe. Poate, ca nu a facut!
http://www.youtube.com/watch?v=6eq2nD-MaPc

Noi ne bucuram de ei, de toti 3, citeam de ce a scris Simonix, are dreptate ca rasa alba e pe duca. Si aici au copii f multi, nu se tem sa faca copii si mexicanii si musulumanii. Si noi atitea motive punem in fata, incit, de fapt, e teama, cred, de a pierde confortul personal. Oricum, ne pleaca de acasa cind or creste mari si eu sper sa am casa plina de nepoti mici veseli si mucosi, daca tot vorbeati de virusi!

Hai ca va las, sper ca nu am suparat pe nimeni, aici fetele vor bebe, ii iubim si ii crestem cu toata dragostea.

Noi suntem in paua de alaptat, avem succes cu operatiunea milk, la Naomi ne-am chinuit cu colicii.Vad ca Sophie trage bine, deja are program de supt la 3 ore, ceea ce e super la numai o saptamina de viata!Fiindca mai am 2 nazbitiosi, sper ca bebe sa fie fara colici, Doamne ajuta, sa intram in ritm si sa ma organizez bine!

Sarbatori fericite si toate cele bune va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ooooof, cenia, nu ne suparam, dar unora... pur si simplu nu ne iese... Curand se face un an. Si ii multumesc enorm, in fiecare zi lui Dumnezeu ptr minunea noastra scumpa, Eva!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aelita ce razi scumpa mea acolo?? Iti permiti la cum arati tu!
Cenia super filmuletul, ce dulci suuunt. Ai dreptate cu copiii multi. SI mie imi plac enorm. Am mai spus, pacat ca m-am apucat tarziu.
Desiree gata, ai intrat in forta in ritmul vechi, da??? Bine ca ati ramas cu amintiri frumoase!
Ali ce tot petreci?? acum era cu ravasele??? sau cu ce ocazie??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hristos a inviat!!!

Sa aveti parte de sarbatori linistite alaturi de cei dragi!

Danicris, felicitari pentru minunea ta! Sa creasca mare si sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!

Reallaura si Alysh, va tinem pumnii caci voi sunteti urmatoarele.

Pentru cei din romania..ii invidiez enorm ca au familia si prietenii alaturi! Mai ales in momentele astea de sarbatoare, simti cel mai bine durerea de a fi strain.chiar cu toti amicii pe care ti faci, mai de pe internet, mai de pe la servici, mai de prin piatza,...sunt niste copii plapande de amici!

Deh, nu ma mai plang, inteleg numai cei ce sunt in aceasi oala cu tine.

Cand iti auzi mamica sau taticul la telefon, le auzi vocile imbatranite, iar tu te prefaci ca esti vesel, dar sufletul iti moare de durere ca nu esti acolo sa le alini batranetile. Ca nu esti acolo sa ciocnesti cu ei un ou. Nu am mai facut asta de mai bine de 6 ani...am si uitat ce inseamna pastele in familie.

Pregatesc in fiecare an cu multa bucurie masa de Paste (oua rosii, cozonac, pasca, friptura de pui sau de miel) apoi la sfarsitul unei zile de munca asidua, ma pun pe scaun si ma gandesc: Pentru cine pregatesc eu oare atatea bucate? Caci nimeni nu ne va trece pragul de sarbatori, nimeni nu ne va deschide usa sa ne zica: Hristos a inviat! Nimeni nu imi va lauda bucatele, nimeni nu se va bucura de ele, decat noi 2. Singura noastra oaza de fericire sunt acele minute de convorbiri care se duc in cateva secunde...
Viatz e grea printre straini, mai ales daca esti ca mine :)...cei ce ma cunosc stiu la ce ma refer.

Danah sper ca tatal tau sa se simta mai bine, mama ta la fel.Inteleg prin ce treceti. Nu am cuvinte de alinare, ci doar de imbarbatare...Fii puternica, ai o intreaga armata de sustinatori (copii si sotul tau) sa te ajute in orice moment . Bafta multa in continuare!

Cenia iti pup minunile Ai mare dreptate in ce zici. Noi ne-am hotarat: anul asta vom incerca operatiunea bb2. Pentru matza noastra, pentru noi, pentru ca vrem si noi la batranetze o casa plina de nepoti veseli si mucosi

Deocamdata ma cam sperie o chestie, ca vad ca perioada menstruala s-a redus treptat de la 28 acum a ajuns la 24 de zile...asta de acum jumate de an si vad aceasi tendintza. Oricum sper sa nu fie o problema serioasa, ci poate ceva trecator...

Fug la ale mele probleme...cupil care s-a culcat la 5 din motive de oboseala cronica (de la 8 dimineatza a fost numai in alergatura continua iar la 5 a papat si in secunda urmatoare a cazut lat...nu l-am putut deloc trezi) iar acum da semne de trezeala...deci urmeaza o noapte grea, grea

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Pun si eu niste POZE DE AZI, cateva cu trusa de scule primita de la iepuras si cateva de la intalnirea cu verisorii. Ca sa vedeti ca Mirci nu e numai un bataus, dar si un mare dragastos...

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Fecian succes cu operatiunea bb2. Sunt convinsa ca trebuie sa fie tare greu prin straini, mai ales in momentele astea de sarbatori, cand aveti mai mult timp si simtiti nevoia sa fiti langa cei dragi. de la noi si sa le aranjeze Domnul in asa fel incat sa fie un echilibru in toate!

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CENIA superb video !!

imi aminteste de Sofia mea,la 1 an si 4 luni cand s-a nascut Andres.acum abia astept sa ii vad cum fac la venirea fratiorului.

LAURA hha radeam de cum spuneai tu pai tu care esti frumusetea frumusetilor si gravida si fara burta,vorbesti cumva ca nu arati bine???

20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FECIAN si la tine se apropie asa o urma de depresie de sarbatori,asa-i?

LAURA AOLEEU acum vad mesajul cu poze !! o trusa de aia am nevoie si eu pt "inginerul" meu care s-ar desuruba si in fund ,daca s-ar putea,cu tot ce prinde.,mai ales cu cutitele de la tacamrui sa desfaca el jucarii,la baterii(noroc ca nu sunt bune de nimic cutitele de la tacamuri,nu taie ,sunt bune stie el bine,de desfacut suruburi haaaa-celelalte cutite sunt suuuus ,ca altfel..)

doamneeee ce frumos e Mirci,ce a crescut de cand nu l-am mai vzut !!!
cat de frumos e!
restul albumelor nu se vad,as fi vrut sa te mai vad si pe tine cu burta.nu te-am mai vazut de la inceputul sarcinii,cred.

20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Sarbatori fericite si Hristos a inviat!!!!

Mergi la inceput