Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 10
Doloress spune:
Hristos a inviat! Si eu abia merg cat m-am putut indopa, si totusi n-am facut multa mancare. Insa friptura de miel eu as manca o tava intreaga, chiar daca mai mereu mi=e rau dupa aceea. De maine gata, la cura de slabire!
Desiree bine ati revenit, ce poze faine! Noi n-am fost niciodata in sud, de cand suntem aici, mereu mergem la sora-mea cum prindem putina vacanta. Trebuie musai sa mergem si noi odata, ca toata lumea vorbeste in jurul nostru de asta.
Cenia ce scumpete mica ai tu acolo, sa-ti traiasca! Si Naomi e o dulce, vesela si ciripitoare!
Laura ce bine ca ai mai pus pozici, mi-era dor de fetisoara mirata a lui Mirci, e un scump! Ma bucur ca i-am vazut si pe Matei si pe David, ce a mai crescut David! Vad ca Mirci e tare dragastos, asa e si Patrick. A venit finuta mea Sofia pe la noi, numai calare pe ea a stat, sa o pupe, sa o mangaie. E tare iubaret.
Fecianstiu prea bine ce zici, si eu simt la fel de sarbatori, insa nici in Romania nu m-as mai intoarce. Ma doare sufletul mereu cand vorbesc cu ai mei, intotdeauna mi-e o groaza de momentele alea, mai ales cand ii simt mamei plansul in gat, cand stiu ca pune telefonul jos si se pune pe bocit, mi-e groaza... Insa cale de intoarcere nu mai e din pacate. Anul asa insa am scapat ieftin, sunt la sora-mea, vin apoi la noi o luna, urmeaza sa ne intalnim la casatoria sora-mii cu totii, deci i-am simtit la telefon mult mai veseli si linistiti desi tata e tare bolnav, are o criza de guta, si aici cum platesti mii de dolari pe o vizita la doctor, stam cu totii cu inima cat un purice. Ca asigurare au insa nu-i deconteaza mai nimic, e conditie pre-existenta.
Eu mai am si maine liber, 4 zile aproape cu piticul, a fost tare fain, mai ales ca am avut zile exceptional de calde, ne-am distrat pe cinste. M-a scos la pensie cu nemancatul iar, nu vreau sa va zic cam ce-a mancat el in astea trei zile, ca va speriati.
Gata, maine ii scriu doctorului!
Reallaura spune:
Neata
Doloress, am inceput in forta regimul, cu ciocolata.
Merci de vizionare Aelita si Doloress
Aelita si Mirci ar desuruba in prostie toate jucariile sa le schimbe bateriile...
D-aia i-am luat trusa, dar credeam ca are si ceva de construit in ea, nu are. O sa trebuiasca sa mai luam una... ca altfel, aspectuoasa, dar fara utilitate... Cu burti, mai astept niste poze recente de la sis, nu prea am facut sarcina asta...si o sa pun. sa mai pui si tu! 
Doloress nasol ca iar a facut greva foamei Patrick. Nici Mirci nu papa foarte mult, ieri la soacramea a papat 3 ursuleti din parizer si 2 lingurite de drob, atat. In rest, oua de ciocolata...ca deh, erau peste tot.
Apoi la matusimea am reusit sa-i strecor un peste la gratar - fara alta garnitura. CAnd s-a sculat, o placinta cu mere. Asta a fost mancarea lui
Ma mai mir ca e pachet de oase!!
Mircea cand aude Mikael Jackosn face "i-hiii" ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
36+
Ilinca Sabina
AMR 20 de zile
Simonix spune:
Salutare feteleee
Sper ca aveti parte de zile frumoase si linistite :) Am ajuns si noi in tara, am trecut cu bine peste primul hop: aerul din Bucuresti - e OK acum, ne-am obisnuit, noroc ca nu e foarte cald.
Cenia felicitari pentru Sophia, am vazut filmuletzul, m-a terminat - sunt amandoua superbe, aia mica e super haioasa, uitasem cum sunt bebii astia mici mici

E tare bine acasa, cred insa ca o sa fac 100 de kile in ritmul asta
Nu stiu frate, dar mancarea aici e altfel, starneste pofte din alea ascunse bine ![]()
Ai mei sunt in culmea fericirii, e incredibil cata bucurie, este minunat sa ii vezi cat de intineriti par langa Robert. Am ajuns pe aeroport si am vazut-o pe mama, Robert cand a zarit-o s-a luminat efectiv la fatza, a zambit linistit si a intins mainile dupa ea, fara ca eu sa ii spun sa o faca... s-a dus imediat la ea si nu i-a mai dat drumul, mama era terminata, nu mai stia ce sa faca de emotie. Cred ca momentele astea sterg toate supararile, toate reprosurile, toate frustrarile. De atunci parca plutim cu totii, asta mic ne aduce tone de bucurie, suntem toti sub vraja lui hihi 

Am iesit ieri in parc, tare fain, luuuume ca la nebuni
era cald si soare, nici noi nu prea eram asa pregatiti de vremea de ieri... Insa nu am putut sa nu remarc invazia de caciulite cu urechi
Eu asa ceva in Belgia f rar am vazut, si totusi acolo e mai frig si mai vant ca in Ro... La cum a fost ieri fac pariu ca in Belgia erau toti piticii in maneca scurta si in pantaloni scurti, aici insa erau cam imbracati unii pitici. Nici noi nu prea am nimerit-o, e drept, caci toti ma avertizasera ca e friiig in Ro. Sa va spun ca primul lucru pe care l-am facut cand am intrat la ai mei a fost sa opresc caldura peste tot
Mama denaturata, l-am culcat pe al meu in piciorii goi si dezvelit, doar in body, fara caldura
Iar prin casa tot in piciorii goi pe gresie brrr
Iar aerul in casa e fff uscat, ma trezesc noaptea de sete de 1000 de ori. In fine ... si nu inteleg nicicum de ce sa deschizi geamul cand ai caldura data la maxim frateee ... De-ale familionului meu :)
In rest suntem cam obositim caci facem co-sleeping
Cu o chestie care se urca cu picioarele in capul nostru, e de groaza ! Io nu pricep cum de reusesc unii sa doarma asa, probabil ca e obisnuinta, sau sunt mai stabili copiii in pat
sau o fi patul mai mare, la mam a avem unul de 1.40 doar hmmm
Voila :) Cam asta e raportul, plec acush la Mangalia pana pe miercuri
Ah, si pe mine ma cam framanta ganduri legate de parintii mei, cand sunt departe ... Eu mai imi rezolv dorul si problemele astea aducandu-i cat mai des, vorbind mai mereu cu ei. Nici eu nu cred ca ma pot intoarce, mai ales de cand il am pe robert. Sunt multumita ca il cresc in Belgia, efectiv nu ma simt pe aceeasi lungime de unda cu ce se petrece in tara, cu mentalitatile de aici. Si sunt tare mandra de cum l-am crescut pana acum. In parc ieri ma gandeam ca sunt fericita ca al meu nu este unul din bebii aia infofoliti, daca as fi stat in Ro cu siguranta al meu nu mergea la cresa, ori cresa e pentru mine un lucru extrem de pozitiv de la varste mici; in Romania Robert crestea sub influenta directa a bunicii care deh... daca nu ar fi educata
de mine hmmm... nu stiu ce sa zic. Si mai e si atmosfera generala, nu ma integrez deloc aici, asta pentru ca de 10 ani am plecat. Am o problema mare aici: locuintele - frateee, apartamentele sunt super inghesuite aici, ne-am obisnuit cu salonoiul nostru imens, aici am vazut blocuri noi, efectiv nu au geamuri, asa mi se pare, brrr Ce e vechi e super mic, dar in zone bune, ce e noi e in zone aiurea si nu imi place designul... Nu stiu ce as alege.
Stiu ca daca as fi ramas nu ar fi fost rau, vorba aia, acum si in Romania ai sanse sa te descurci de minune, copiii au o deschidere din ce in ce mai mare, parintii sunt ff informati etc. Totusi, tragand linie, nu m-as intoarce de buna voie. Poate mai incolo, peste ani si ani...
Si totusi nicaieri nu-i ca acasaaaaa 
(in vacanta
)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Simonix spune:
Ah, Laurita - l-am vazut pe Mirci - e super smecher mai hihi iar voi doua sunteti superbe, io nu pricep frate cum pot fi oamenii asa frumosi 
Tu nu ai burta prea mare, zau, de-abia astept sa te vaz prin parc, ieri m-am uitat dupe voie :)
Si sa pun si io o transa de pozici de ieri :) Stiti voi, cu tonele, cum fac io 
http://picasaweb.google.com/poze.robert/RomaniaPrimaZi#
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aelita spune:
DOLORES dar la voi,la urgente,se plateste?nu la consult " de voie" sa zicem asa...ci la urgente,caz de mers noaptea,salvare,targa???
20+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
SIMONIX emotionant cum povestesti intalnirea cu bunicii
| Citat: |
| Insa nu am putut sa nu remarc invazia de caciulite cu urechi |

| Cu o chestie care se urca cu picioarele in capul nostru |
ce se urca in capul vostru?
chiar ieri m-am uitat pe pozele lui Robertel cand era mic si pletos,vaaaaaaaaaai asa frumos ,nu mai stiu cum am ajuns pe contul comun,vechi,m-am uitat asa pe pozele Mladitelor cand erau mititei.
ei,si azi il vad maaaaaare,nu-l mai vazusem de mult ,cu parul scurt ,inalt,barbatel,LA FEL de frumos !!!!!!!!!!!
20+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
ieri m-am intalnit intr-un parc cu doua mamici ,fiecare cu baietel mai mare cu un an ca Sofia,nu ne mai vazusem de asta toamna.
shoc total cand m-au vazut cu burta !!
prima nu a zis mare lucru,dar se vedea asa ...ceva...ciudat.
a doua nu s-a abtinut si a zis "nu iti ajungeau doi?"
20+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
YLARI spune:
| citat din mesajul lui aelita a doua nu s-a abtinut si a zis "nu iti ajungeau doi?" 20+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |

ce oameni!!!! unii chiar nu stiu cand sa taca, fratilor............. 

Aelita

Simonix, bun venit in Romanika, sedere placuta!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui aelita ieri m-am intalnit intr-un parc cu doua mamici ,fiecare cu baietel mai mare cu un an ca Sofia,nu ne mai vazusem de asta toamna. shoc total cand m-au vazut cu burta !! prima nu a zis mare lucru,dar se vedea asa ...ceva...ciudat. a doua nu s-a abtinut si a zis "nu iti ajungeau doi?" 20+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
eu sunt sigura ca mureau de invidie
Erau romance?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Salutare si de la noi!
Sper ca ati o zi frumoasa ieri.
Piticele noastre au fost super incantate sa caute oua si dulciuri prin casa si prin iarba.
Ca desi Annika avusese o noapte nasoala (iar febra si muci multi) am iesit afara ieri dupa-amiaza. Chit ca stam in casa, chit ca iesim afara, tot aia e.
De fapt, chiar i-a priit iesirea la aer - era soare si caldut si azi e deja mai bine.
Desiree, frumoase poze! ma bucur ca v-ati simtit bine
Cenia, am vazut si pe micuta Sophia cu bluzita uriasa
-- uit cat de micuti si fragili sunt. Sunt convinsa ca te vei organiza f bine
Cleo, nasol cu inundatia - si pt voi si pt. cei de jos.
Cand incepi jobul nou?
Vizionat si pozele de cartier ale lui Robert (Simonix)
Sedere placuta si distractie la maxim!
Fecian, imi pare rau ca va simtiti singuri de sarbatori. Nu e mereu usor printre straini, stiu.
Nu e posibil sa va luati 3-4 zile de sarbatori si sa mergeti in tara la parinti?
La noi ploua
- si vroiam sa mergem la Schönbrunn sa vedem animalutele - cu vremea asta de cacao, nu stiu ce sa facem
Adriana