Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 17
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Felicia, ma bucur mult pentru tine ca te simti bine si happy azi, asa sa fie mereu iti doresc Cu gradinita si eu am constatat din primele zile ale lui Andrei de gradinita, cat de bine ii face. La Raducu se observa enorm faptul ca este al doilea copil, iar fratele mai mare este apropiat de varsta. Raducu vorbeste foarte multe, nu mai stau sa le insir ca sunt multe cuvinte. Stalcite, pe jumatate, dar le zice. Repeta foarte mult dupa Andrei. Si din ce stie parca mai multe invata, in fiecare zi parca zice ceva nou. Lui ii si place sa repete dupa tine cuvinte, chiar daca nu stie ce inseamna. Dar daca le si asociaza cu ceva, o imagine, o situatie, le retine. La Andrei fusesem tare ingrijorata, ca a vorbit dupa 3 ani, cand s-a dus la gradinita. Pina atunci nu cred ca avea 20 de cuvinte in vocabular. Laurita iubita, tu vrei sa nasti facand curatenie? Sau e deja sindromul cuibului? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Uite exact aceasi situatie o are si o prietena draga a mea. Piticul ei are 3 anisori si abia acum incepe sa mai scoata si el 2-3 cuvinte... Piticul cand merge pe la gradinitza in vizita vine cu lucruri noi de acolo, iar prietena mea abia asteapta sa il duca, caci deja vede progrese numai din cateva sedinte, dar apoi sa fie tot timpul acolo.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Nasterea lui
Gabriel 
_
Fericirea e o alegere!
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Alysh Buna dimineata, Desiree, am vazut noile poze, intrebare: unde ti-au incaput in valize atatea tinute pt Victoria????? Oricum f frumoase, le-am admirat pe rand. ALI, mami de Vlady si 29+ cu Luca |
Ah, Ali, shhhh, sa nu te auda daddy!
Asa ca am avut cu noi 3 valize mari. Bineinteles ca Victoria a purtat cam trei sferturi din ce am avut... 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui fecian Buna la toti. ... Ieri l-am lasat in gradina ...s-a jucat ce s-a jucat si evident s-a dus la flori pe care le-a chinuit saracele...Cum ma vazut ca ma duc la el se face ca le miroase si le mangaie...m-a surprins banditul ce smecher e! M-am facut ca plec sa vad ce face: motzatul s-a uitat dupa mine si iarasi a inceput sa chinuie bietele flori...trebuie el neaparat sa le traga nitzel de petale ... Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) Nasterea lui Gabriel ![]() _ Fericirea e o alegere! |
Felicitari ptr. asa baiat mare.
Victoria atinge florile, frunzele, orice plante incetisooor si zice "Niiiice" _
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
CrinaAndreea spune:
Am reusit sa adorm taurasul naravas.![]()
Ca si concluzie dupa prima zi la gradinita.. eu zic ca a fost bine.
A plans doar la inceput, dupa care intreba de mine cand isi mai aducea aminte.
La micul dejun nu a vrut sa manance nimic (daca nu ma insel au avut ceai cu paine toast si branzica, si el nu pune gurita pe asa ceva).
La pranz a luat cateva linguri de supica de pui ![]()
Nu a plans cand m-a vazut, ci imi facea cu mana si imi spunea "pa" si vroia sa plece cu educatoarea (cu masina, normal
).
A zis ca vrea sa vina si maine, in schimb nu vroia sa mearga acasa
. Educatoarea crede ca nu vor fi probleme de adaptare, acum.. sa vedem. E posibil ca in urmatoarele zile sa fie putin mai greu.
Tot drumul pana acasa a fost foarte bine dispus, radea, canta, se rasfata. A mancat bine, a alergat prin toata casa, a cantat si a dansat putin cu piticul Duni, dupa care a adormit.![]()
Prima zi a trecut. Sa vedem cum vor trece si urmatoarele.

cleo78 spune:
| citat din mesajul lui CrinaAndreea Am reusit sa adorm taurasul naravas. Ca si concluzie dupa prima zi la gradinita.. eu zic ca a fost bine. A plans doar la inceput, dupa care intreba de mine cand isi mai aducea aminte. La micul dejun nu a vrut sa manance nimic (daca nu ma insel au avut ceai cu paine toast si branzica, si el nu pune gurita pe asa ceva). La pranz a luat cateva linguri de supica de pui Nu a plans cand m-a vazut, ci imi facea cu mana si imi spunea "pa" si vroia sa plece cu educatoarea (cu masina, normal A zis ca vrea sa vina si maine, in schimb nu vroia sa mearga acasa Tot drumul pana acasa a fost foarte bine dispus, radea, canta, se rasfata. A mancat bine, a alergat prin toata casa, a cantat si a dansat putin cu piticul Duni, dupa care a adormit. Prima zi a trecut. Sa vedem cum vor trece si urmatoarele. ![]() ![]() ![]() |
imi pare bine de asta!!
. Evident i-a placut la joaca cu atatia copii.Nici mara nu a mancat un timp la micul dejun - ca ii dadeam lapte la trezire. Apoi i-am scurtat laptele, ca in 2 sapt sa ii tai de tot. Dar radea masa de la pranz
fecian, ce flacau mare ai... si shmecher..nu va vad bine cu ce shotii e in stare sa faca
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Luminel spune:
Salutari la toata lumea! Cristos a inviat! Sper ca ati avut un Paste minunat! (nu ca al meu)
Abia ce am "aterizat" si noi in Bucuresti. Din pacate, desfigurata si cu perspectiva nasoala a unei operatii la nas
. Chiar in noaptea de Paste m-am impiedicat de un pietroi si am cazut direct in nas...m-am pricopsit cu o dubla fractura de piramida nazala...la Caracal voiau sa ma interneze acolo in spital marti ca sa ma opereze dar am refuzat...asta-mi mai trebuia sa mai stau pe acolo nu sti cate zile.
Apropo, cunoasteti vreun ORL-ist bun? Unde as putea sa ma duc? am inteles ca la Coltea, Panduri si Fundeni se fac operatii din astea...
Incerc sa recuperez din urma cu cititul...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Salutare si Hristos a inviat! si de la noi,
Luminel: Imi pare rau de patania ta.
Tie iti trebuie un plastician orl-ist daca ar exista asa ceva.
belleane spune:
Si noi ne inscriem in categoria de Paste Horror.
Joi cand am ajuns acasa am preluat un pitic numa' bun si plin de muci. Vineri si sambata a fost doar infundat si n-a putut dormi dar de duminica a inceput febra. Asa ca pe langa faptul ca n-am mai plecat de acasa nici nu ne-am odihnit deloc. Am acum un pitic cu: muci, tuse, in greva foamei si cu un inceput de pneumonie. Suntem pe antibiotic ca nu se mai putea.

Dar in rest totul a fost ca la carte: ouale rosii, mielul gustos, vinul tare, vremea frumoasa Hahahahah
gabitzam spune:
O, Doamne, Lumi, saracuta de tine !!! 
Edit: Si saracuta Elena! Sanatate multa-multa!
Alaturi de SEBI
mi_bebelina spune:
Luminel, Belleane
si sa treceti cu bine peste probleme!
Ylari, subscriu in legatura cu cainii. Cine ii iubeste asa mult, n-are decat sa si-i tina in casa...pentru ce sa deranjeze pe altii?
Crina, ma bucur ca in final a fost bine la gradi. Intr-adevar, urmatoarele zile s-ar putea sa fie mai rau, adica dimineata la trezire si pe drumul pana la gradi, ca apoi uita cand vede atatia copii dornici de joaca.
Fug un pic la smotru ca doarme mandra mea. Va pupez!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

29+ cu
Luca