Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 16
mi_bebelina spune:
Laurita,
si spor la trebi!
Dani, nici Delia nu vorbeste decat ce o intereseaza foarte mult, adica denumeste obiectele care o fac pe ea fericita: perna(pene), apita cu biberonul(api), buba plus cuvintele de inceput: mama, tata, caca, papa. Chiar vorbeam aseara cu sotul despre asta si am ajuns la concluzia ca asa e ea, mai lenesa, spune doar ce o intereseaza foarte mult.....ma astept candva la o avalansa de cuvinte, asa cum a fost cu mersul...n-a mers pana nu a fost foarte sigura pe ea, iar cand a inceput sa mearga singurica a fost foarte hotarata, fara balanganeli sau cazaturi. Deci in privinta vorbitului mai asteptam.......poate ne spune povesti cand o incepe![]()
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Reallaura spune:
Mi_bebelina vad ca am postat in acelasi timp...merci de vizionare si aprecieri! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 15 de zile
YLARI spune:
Danicris, nici Eva nu vorbeste, stai linistita, daca intelege, o sa inceapa ei sa si vorbeasca. 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
CrinaAndreea spune:
Hristos a inviat!
Ne-am intors si noi in tara luni seara. Ne-am simtit foarte bine, Bogdan nu mai vroia sa vina acasa. A mancat bine, s-a jucat, a stat foarte mult pe afara si a dormit foarte bine. Nu a fost vremea prea prietenoasa, dar.. a fost bine.
Astazi este prima lui zi de gradinita.
. L-am lasat plangand si strigandu-ma! 

Am venit intr-un suflet acasa, sa setez calculatorul sa il pot vedea prin supravegherea video, si... normal ca nu o pot face.
. Nu stiu cum naiba dar "internet options" din calculatorul meu nu are nici o legatura cu "internet options" din calulatorul lor. Avand in vedere ca e un domeniu in care sunt praf, atat eu cat si sotul, se pare ca va trebui sa asteptam cateva zile sa vina nu stiu ce coleg de-al lui, care e plecat din tara, sa vada el care e problema.

Sunt atat de suparata pe motivul asta, ca imi vine sa urlu! 

Dupa ce ca e prima lui zi la gradinita, ca nici nu am apucat sa plec de acolo si deja plangea... acum nici nu il pot vedea on line.

.
Am vb la telefon cu directoarea si mi-a spus ca s-a linistit, ca nu mai plange, ca mai intreaba de mine cand isi aduce aminte, si ca ma asteapta pe la 12.30 sa il iau acasa.

Sunt foarte suparata si imi vine sa imi trag una in cap ca nu ma pricep sa setez internetul asta, sau ce naiba trebuie setat.

Alysh spune:
Buna dimineata,
Azi am facut asa o sedinta cu fostul meu instructor de scoala de soferi, vroiam sa mai repet parcarile. Greu. In rest cica ok, doar ca sunt cam vitezomanca![]()
Pe vLad il duce Stef dimineata, se pare ca a plans cat l-a schimbat, dar cand a venit doamna sa-l ia s-a dus la ea in brate. Mai avem pana la acomodare, dar parca intrevad o mica speranta.
Doloress, felicitari pentru intarcat si pt rabdare!! Bravo tie! Si mersi pt sfaturi. La voi e complet alt sistem , si eu as fi preferat ceva mai intim, mai cald, mai familial, dar aici nu exista, trebuie sa te conformezi. Sper doar sa nu-l traumatizeze prea tare perioada asta.
Gabitzam, superbe poze, mi-ai facut o pofta nebuna de munte. Unde ati stat mai exact?
Simonix,
parca mi-ai uns ranile din suflet cu ce mi-ai spus, saru'mana. Aveam nevoie de o incurajare de-a ta. Asa am si procedat i l-am pasat lui Stef dimineata si intrevedem deja o ameliorare, mica de tot, dar e.
Micaela, m-a topit printesa ta eleganta. Mereu i-am remarcat tinutele deosebite
NU mai zic de tine ca sunt verde de invidie
Chinabulina
si mersi mult de incurajari!
Dani, e superba printesa mica, nu zici ca-i nou nascut. M-am
, sa-ti traiasca!!!
Mihaser, i-am vazut pe cei doi fratiori, sunt tare dulcei amandoi, cum se bat ei pe iepurasul de ciocolata!
Desiree, am vazut noile poze, intrebare: unde ti-au incaput in valize atatea tinute pt Victoria????? Oricum f frumoase, le-am admirat pe rand.
Laurita, te mai incumeti la curatenie acum?? Offf, ai grija, scumpa! Spor si 
ALI, mami de Vlady si
29+ cu
Luca
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CrinaAndreea Hristos a inviat! Ne-am intors si noi in tara luni seara. Ne-am simtit foarte bine, Bogdan nu mai vroia sa vina acasa. A mancat bine, s-a jucat, a stat foarte mult pe afara si a dormit foarte bine. Nu a fost vremea prea prietenoasa, dar.. a fost bine. Astazi este prima lui zi de gradinita. ![]() . L-am lasat plangand si strigandu-ma! ![]() ![]() ![]() Am venit intr-un suflet acasa, sa setez calculatorul sa il pot vedea prin supravegherea video, si... normal ca nu o pot face. ![]() . Nu stiu cum naiba dar "internet options" din calculatorul meu nu are nici o legatura cu "internet options" din calulatorul lor. Avand in vedere ca e un domeniu in care sunt praf, atat eu cat si sotul, se pare ca va trebui sa asteptam cateva zile sa vina nu stiu ce coleg de-al lui, care e plecat din tara, sa vada el care e problema.![]() ![]() ![]() Sunt atat de suparata pe motivul asta, ca imi vine sa urlu! ![]() ![]() ![]() Dupa ce ca e prima lui zi la gradinita, ca nici nu am apucat sa plec de acolo si deja plangea... acum nici nu il pot vedea on line. ![]() ![]() ![]() .Am vb la telefon cu directoarea si mi-a spus ca s-a linistit, ca nu mai plange, ca mai intreaba de mine cand isi aduce aminte, si ca ma asteapta pe la 12.30 sa il iau acasa. ![]() ![]() Sunt foarte suparata si imi vine sa imi trag una in cap ca nu ma pricep sa setez internetul asta, sau ce naiba trebuie setat. ![]() ![]() |
stai ca iti zic io setarile!!
e baietelul cu bluza cu dungi orizontale?
edit: cred ca e baietelul cu tricou desen pe piept- e un pic mai scund ca ceilalti.
Ti-am dat pm adresa mea de email - sa iti dau setarile si sa iti explic poate te ajut.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
fecian spune:
Buna la toti.
Nu ma pot abtine sa nu intru nitzel si sa ma laud cu al meu fecior![]()
Dupa aproape doua luni de criza existentiala enorma ( crescut in inaltime , cred ca are deja 90 de cm sau nitzel mai mult ca acum hainutzele de 92 cm ii vin perfect, iar la pantofi am trecut la 23) apoi crescut si in inteligentze...nu stiu, paarca m-am trezit cu un baiat mare.. Incepe sa fie din ce in ce mai vesel (pana acum a fost cam nesuferit si artzagos si uf, mama mama...) si A INCEPUT SA VORBEASCA!!!
in ambele limbi: ieri m-a surprins enorm cand ma intreba aia ce e aia ce e si repeta dupa mine...ca si cum totul a inceput sa capete un nou inteles.
Cuvinte noi achizitionate ieri: alo, hallo (NL), op (NL) care e echivalentul la cata=gata , auto(NL), tigal= Tigger de la Winnie de Pooh.
Ieri l-am lasat in gradina ...s-a jucat ce s-a jucat si evident s-a dus la flori pe care le-a chinuit saracele...Cum ma vazut ca ma duc la el se face ca le miroase si le mangaie...m-a surprins banditul ce smecher e! M-am facut ca plec sa vad ce face: motzatul s-a uitat dupa mine si iarasi a inceput sa chinuie bietele flori...trebuie el neaparat sa le traga nitzel de petale ![]()
Azi dimineatza: a varsat nitzel lapte pe covor...A luat sticla si a pus-o exact unde era laptele varsat...sa nu se vada! Gata, nu mai e mizerie
.
Acum e un matz care sare continuu, nu sta locului deloc, deloc, danseaza, canta ..e superb sa il auzi cum canta "lolo".
O minune de cupil zgatiat, tare as vrea sa mai am unul ca el (poate o secunda mai cumintel totusi)
aelita, nu ma abtin sa nu spun: Bravo tie.Gura lumii e sloboda , asa a fost de cand lumea...nu se va schimba acum. Stii ce e important? Tu sa fii fericita cu ai tai copii si sot. Stiu cat de mult te doare astfel de comentarii, si te mahnesc. Insa uita-te la partea plina a paharului: TU AI nu o minune ci trei. Trei iezi cucuieti de care te vei bucura cand se vor juca impreuna, iti vor umple inima cand te iau in brate. Nu te mahni pentru rautati d-astea gratuite: daca poti departeaza-te de astfel de surse de rautate..n-ai nevoie de asa ceva.
Gata, fug la trebi, poate fac si eu ceva azi...ca de tras chiulul tot il trag de ceva timp.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Nasterea lui
Gabriel 
_
Fericirea e o alegere!
fecian spune:
Aaa si mai vroiam sa spun ceva legat de gradinitza: E CEL MAI BUN LUCRU PENTRU COPII
Ma uit la al meu cupil, chiar daca uneori mai vine zgariat , lovit, stiu eu murdar ca un purcel...insa cand il vad cat de fericit e, cat de multe lucruri invata, nu l-as tine acasa pentru nimic in lume. Acolo e atat de ocupat, are atatea lucruri de facut ca acasa vine frant.
Chiar daca dimineatza e marait ca nu vrea sa mearga, plange putin dupa noi, seara in schimb nu mai vrea sa plece de acolo.
Alysh, si celelalte fete care isi duc acum copii la gradinitza: imi dau seama cat de greu va e: noi l-am dus cand avea 3 luni jumate si cred ca prima luna numai cu gandul la el am fost. Plangeam cand il duceam de fiecare data.
Dar cand il vad cat de mult a evoluat, intelege perfect ambele limbi (romana si olandeza), deja vb (deocamdata doar cuvinte )in ambele limbi fara nici o problema, cat de social e cu ceilalti copii, sincer nu stiu daca ar fi realizat atat de multe lucruri stand acasa. Nu mai spun de skilurile motrice, de relationare cu ceilalti sau chiar de gandire.
Ma surprinde sa vad cate lucruri noi invata in fiecare zi si cel mai mult prinimitare de la ceilalti copii.
De exemplu stie deja sa se dea pe topogan fara nici un ajutor..mie inca mi-e teama sa il las, in schimb el nu are nici o greatza: se urca pe scari singur, coboara singur, stie cum sa se aseze pe topogan, cum sa isi ia avant ...ce sa zic, sunt uluita sa vad cat de mare a crescut.
Cand il vad ca ii e mila de un copil ca s-a lovit, merge si il pupa il conforteaza, ma face sa fiu mandra de el. Ii vad ca atunci cand plange un bebe de la ei din grupa se duc claie peste gramada sa aiba grija de bebele respectiv
.
Imi place ca atunci cand fac o boacana sunt pedepsiti: nu-i bate, insa ii pune la colt, sau le interzic ceva ce le place lor foarte mult...copii isi schimba imediat atitudinea si incearca sa se corecteze pentru a nu mai fi pedepsiti.
Daca inainte eram reticenta cu gradinitza, acum consider ca e cel mai bun lucru.
Pup pe toate mamicile!
Azi ma simt chiar fericita, fara un motiv anume
e o zi superba afara si imi vine tzopai de bucurie![]()
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Nasterea lui
Gabriel 
_
Fericirea e o alegere!
YLARI spune:
Crina nu fi suparata, uite te ajuta Cleo! Lasa ca o sa fie bine, sa ne povestesti ce si cum!
Fecian ce frumos povestesti tu de Scufundacul cel scump!!!
si felicitari ptr progrese!
Noi am fost un pic pe afara. E plin de caini comunitari, au aprut ca ciupercile dupa ploaie! Vreo 20 am numarat
Haite intregi si agresive pe deasupra, of.... Nu o sa evoluam niciodata... Ii urasc pe cei care ii hranesc si care le dau drumul in bloc, nici macar acolo nu suntem in siguranta, e strigator la cer, iesi din casa si te trezesti cu ditamai hamaitul in ureki. Cumplit!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
gabitzam spune:
Felicia, ma bucur mult pentru tine ca te simti bine si happy azi, asa sa fie mereu iti doresc
Cu gradinita si eu am constatat din primele zile ale lui Andrei de gradinita, cat de bine ii face.
La Raducu se observa enorm faptul ca este al doilea copil, iar fratele mai mare este apropiat de varsta. Raducu vorbeste foarte multe, nu mai stau sa le insir ca sunt multe cuvinte. Stalcite, pe jumatate, dar le zice. Repeta foarte mult dupa Andrei. Si din ce stie parca mai multe invata, in fiecare zi parca zice ceva nou. Lui ii si place sa repete dupa tine cuvinte, chiar daca nu stie ce inseamna. Dar daca le si asociaza cu ceva, o imagine, o situatie, le retine.
La Andrei fusesem tare ingrijorata, ca a vorbit dupa 3 ani, cand s-a dus la gradinita. Pina atunci nu cred ca avea 20 de cuvinte in vocabular.
Laurita iubita, tu vrei sa nasti facand curatenie? Sau e deja sindromul cuibului?
Las-o mami mai incet! ![]()
Alaturi de SEBI