Bobocei de sept-oct 2008 (273)
Raspunsuri - Pagina 8
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Deci stau si plang in pumni. Cine a intuit prima de pe aici ce vroia Lidia sa zica? Sau cine a scris prima despre asta? Aude??? Ala eu, ala eu, multumesc, multumesc nu era nevoie de atatea aplauze. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Pffff... esti o scumpa!
Daca ziceai Dr. Spencer Reid... poate poate ne prindeam Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Sincer am tot sperat ca treaba cu giardia si cu cautarea vinovatilor sa fie o poanta proasta.
Eu stiu doua cazuri si poate le intelege cine trebuie:
1.mama avea o vorba apropo de profesorii pe care ii acuzau elevii ca nu isi fac treaba.....
citat aproximativ:"asa, si??El nu ti-au predat sau tu nu ai inteles...du-te si strange-l de gat..si ce obtii?Ca tu tot nu stii ce ar fi trebuit sa stii"
Explicat asa pe romaneste:si la ce iti foloseste daca stii de unde, in ce conditii si cum....ca tu tot ai probleme...si cautarea si pedepsirea vinovatilor nu rezolva problemele.
2.Cand am stat cu David care avea atunci 2 zile in spitalul de copii mi s-a spus ca ce a declansat probabil enterocolita lui a fost vreun virus din maternitate.
Si avea doua zile, si ma gandeam ca o sa il pierd, si era groaznic de deshidratat si eu aveam si depresii postnatale...si nu asa trebuie sa fie primele zile ale unui nou nascut!Cu vene sparte si amenintarea ca daca nu ii mai gaseste vene 'bune' ii pune nu stiu ce un dispozitiv in jugulara pentru antibiotic.
Si nici atunci nu am cautat vinovati...la ce imi folosea?Dadeam Giulestiul in judecata si ce obtineam?Obtineam ca poate alte mamici nu mai treceau prin ce am trecut noi (procentul fiind oricum mult mai mic decat mamicile care chiar au avut parte de lucruri frumoase dupa nastere) si ca poate zeci de alti prematurei nu mai aveau sansele pe care le-ar fi avut la Giulesti...
In fine..divaghez...nu am cautat vinovati, nu am facut anchete si nu am umplut forumurile de conditiile de la Giulesti care puteau sau nu sa fi fost cauza problemelor noastre.
Mi-am vazut de copilul meu care atunci suferea si am incercat sa gasesc taria sa il pun pe picioare....si atat....
Deci nu mi se poate spune ca nu stiu ce inseamna sa iti fie copilul bolnav si ca exista 'surse' cunoscute. Dar reactiile pot fi cu totul altele decat ce am vazut aici
si inca sper sa fie o poanta pe care sa nu o fi inteles noi....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Chiar... eu pe cine sa fi dat vina pentru varicela din sarcina? Care m-a albit si mi-a oferit cele mai chinuitoare 9 luni din viata mea?
E ceva lipsit de sens... dupa ce te imbolnavesti, sa dai vina pe ceva in loc sa-ti cauti linistea si echilibrul ca sa te poti vindeca. Si in cazul meu, sa iei o decizie in ce directie o apuci.
Aveam o sarcina, cu un copil posibil handicapat, fara doctor care sa ma primeasca. Ce era mai util? Sa caut sursa de varicela, sau sa decid ce fac cu viata mea...
Mai adaug doar ca Lidia era "motorul" intalnirilor de asta vara, iar Izabella vedeta.
Aproape ca-mi era rusine cand nu reuseam sa ajung in IOR atata tam-tam se facea pe tema asta.
Vreti sa stiti ceva? Cand auzeam ca vreun bobocel are muci, eu nu veneam la intalnire, pentru eram sigura ca o sa iau si eu ceva daca vin.
Paranoia. In scop de preventie, desigur. Fara sa dau cu noroi pe cineva.
In plus, aveam experienta niciodata invalidata cu Teo. De cate ori il duc in colectivitate, in cateva zile e bolnav. L-am ferit cat am putut.
Dar acu l-am dus la gradinita. Genial, nu? Am trecut peste paranoia si incercam sa ne adaptam. Acum suntem bolnavi. Pe cine sa dau vina?!
Si pe langa muci, se pot lua 1000 de alte chestii de la gradinita, nu as mai dormi veci daca m-as gandi numai la asta, of-of...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
laureta spune:
La multi ani Claudia!
La multi ani Ancule!
Vine Pastele vine Pastele, Inisa e asa fericita, isi asteapta iepurasul:). Biancu nu stie da va fi fericita cand i va smulge toate jucariile Inisei![]()
gaia.nevia spune:
He, he, asa e, azi avem sarbatorite!!!!
Sa traiasca, sa traiasca, laaaa muuuulti aaaani!

Claudia H

Anca!

Si Teo a vorbit cu iepurasul.... si acu asteapta....
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
tzitziri spune:

Claudia H si Anca!Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si sa aveti o zi frumoasa alaturi de familiile voastre!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
babymom75 spune:
Buna dimineata!
"The most important heritage left by Jesus Christ through His sacrifice is the power of forgiveness that leads to salvation..."
In lumina iertarii, haideti sa ingropam subiectul asta cu "cautarea sursei de contaminare"; nu face bine nimanui toata disputa asta si acum oricum nu mai conteaza, nici macar din punctul de vedere al unei anchete epidemiologice... E adevarat, Lidia a gresit in modul de abordare si expunere a problemei; intr-un fel, in inteleg teama si disperarea ca Iza are acum de suferit, dar si eu am fost foarte surprinsa de continutul si tonul postarilor ei...
Haideti sa nu mai dam amploare inutila acestui subiect si sa incercam sa fim mai tolerante, chiar si in conditile in care cineva a gresit... 
andy.p spune:
LA MULTI ANI CLAUDIA SI ANCA!!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI ANCA SI CLAUDIA!!!
in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)