Bobocei de sept-oct 2008 (273)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
LA MULTI ANI CLAUDIA!!! LA MULTI ANI ANCA!!! SA FITI SANATOASE, FERICITE,IMPLINITE, NOROCUL SA VA SURADA SI SA TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA!! 
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Miruna
detectiv mic ce esti tu!!!![]()
Claudinna spor la treaba si eu ma apuc imediat de facut salate.![]()
Irina pun si poze imediat![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Am trimis mesajul precedent luptandu-ma cu picioarele Andei si vad ca nici acu nu scap.
Babymom sunt cam in aceeasi situatie cu mancarea. Mai nou o intereseaza ouale mele pajite, ieri topaia prin casa: papa! papa! Cred ca-i place mirosul, ca de mancat mananca f putin. Ochiurile fierte, pe care le fac cand sper ca ea sa manance cu mine, n-o atrag la fel. In sfarsit, eu stiu sigur ca Anda e sanatoasa, dr nu s-a mirat cand i-am zis ca mananca dar inc antitati mici si doar cand vrea ea. Uneori imi mai pierd rabdarea si vad ca daca ii da altcineva sa manance e OK. Inca nu depaseste jumatate de borcan decat la ocaziii festive.
In alta ordine de idei sunt eu anormala ca nu ma feresc sa alaptez in public? Vad un trend pe-aici
. Daca imi comenteaza careva il cert - dvs nu mancati in public? Copilul meu de ce n-ar manca? Mai bine sa urle? Dar, in general, suntem atat de discrete incat nu stiu cata lume se prinde ce face ea acolo - si nu ma acopar cu paturi.
A propos de discretie, ieri am trecut pe langa un nene care se pisa onsalant in parcare care literalmente e in milocul unei intersectii de alei. Eu nu vazusem ce face el, m-a atentionat cumnatu-meu.
Asocierea nu e deloc buna dar mi se pare amuzanta. Cred ca daca-l vedeam il imbranceam si-mi ceream scuze ca imi cadea copilul.
Mimihoo spune:
Ce mi-ar fi placut sa-l fi imbrancit .... MOR cand ii vad pe nesimtitii astia
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
laureta spune:
Io tb sa fac bagaju din nou ca plecam la socri si n am nici un chef
.
Am facut baie mi am smuls penele, citesc pe aici, si bagaju meuu?
mda
dyanira spune:
Laureta nu ai chef de bagaje sau de socri??
Si eu trebuia sa merg si am reusit in ultimul moment sa fentez

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
laureta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Laureta nu ai chef de bagaje sau de socri?? Si eu trebuia sa merg si am reusit in ultimul moment sa fentez ![]() ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
De bagajeeee. La socri imi place ca is musafir si nu fac nemec
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laureta
De bagajeeee. La socri imi place ca is musafir si nu fac nemec David trebuie sa fie fericit ! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Atunci e trai pe tine.Asa as vrea si eu
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

de
Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole