Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Miruna? Sherlock? ce mister? unde? mi-a scapat? sunt ametita...

Si eu mor de curiozitate Zi-ne si noua ----> asta e pe post de "te rugam in genunchi"

Edit : eu va pup si fug la nani o noapte buna tuturor

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

In completare la raspunsul Anamonei si Mirunei cu babesioza, ca presupun ca asta o interesa pe Babytza mai tare, sunt mai multe infectii care pot fi provocate de capuse, babesioza afecteaza mai mult cainii, insa la oameni pericolul mare e la borelioza (Lyme).
Miruna, si eu is curioasa ce e cu Sherlock si, mai ales, daca ai spor sub aceasta acoperire, adica ce mistere ai rezolvat?
Babytza, intr-adevar testul de sange e cel mai concludent la giardia, nici lui Gruia nu i-a iesit nimic in copro, dupa 4 probe. Nu i-am mai repetat, insa, analiza dupa tratament.
Claudinna, ne tot suprind copiii nostri cu cate ceva, nu? Foarte tare soferica Razvanel, e faina rau si masinuta, cat a costat?
Babymom, ma tot gandesc la tine cat esti de afectata ca nu mai mananca Dragoselul pestisor .. am ajuns si noi acolo iar, cu raceala asta, abia de gusta cate ceva. Cat despre lapte alternativ, la Gruia nu tine de nici un fel sa spun ceva despre o eventuala indisponibilitate a tzitzi, ca urla de ne stie tot cartierul si tot obtine ce vrea. Si LP bea alternative de multa vreme, de vreo 2 saptamani ii dau de 2 ori pe zi, insa tot de mine trage cand are chef. Afara inca rezist cu hainele pe mine, am reusit sa ii distrag atentia insa, sincer, daca as iesi eu cu el in parc si nu mama, nu stiu daca as scapa asa usor. Il mai apuca prin magazine, cand se plictiseste sau in masina, in mers, atunci e jale, ca nu-l mai iau din scaun, asa cum faceam cand era mai mic si plange pana la epuizare. Da, oprim masina, dar el sta si se alinta la san si cate jumatate de ora, iar daca suntem in graba ...
Babytza, spune-mi, te rog, de unde se inchiriaza costume?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
pentru mamici!!

Nerantula, multumim! masinuta a fost 450 ron, tot din Craiova din Banie, de unde a luat-o si baby_boy. era nebunie acolo. a zis tanti aia ca a adus acum 2 sapt un tir de masinute si deja nu mai avea prea multe
preturi de la 400 la 700. era super aia la 700, dar nu incapea sub nicio forma la noi in logan...si pe asta o caram pe bancheta din spate...chinuiala, dar deh...
se simte mai bine Gruia???

Paula, Mihnea cum e azi??
Ada, la apel! mai ai febra??
sanatate multa!!

eu am facut prajitura cu foi lica si acum imi beau cafeaua...tr sa fac un plan ce si cand gatesc azi, ca am o gramada de facut

Mergi la inceput

Claudinna, multumim de intrebare . Din pacate mucii sunt la locul lor, numai noaptea se usuca, e bine macar ca nu se trezeste din cauza asta (oricum se trezeste din altele si, mai nou, a luat obiceiul soricelului: plimbat prin casa si adormit prin alte paturi ). E razboi mare la aspirat, insa altfel ajunge de nu poate respira, nu mai zic ca nu mananca mai nimic ...
Spor la treburi, eu doar ma duc sa cumpar niste pastrama pentru gratar si atat ... mergem la rude, in provincie, unde vom fi niste rasfatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Deci stau si plang in pumni.

Cine a intuit prima de pe aici ce vroia Lidia sa zica? Sau cine a scris prima despre asta? Aude??? Ala eu, ala eu, multumesc, multumesc nu era nevoie de atatea aplauze.

Mergi la inceput

hehe, bine de voi!
la mine e invers, vin rudele, la rasfatz
mie imi face oricum mare placere si abia-i astept

e bine ca totusi nu-l deranjeaza noaptea...si noi tot cu chiraiala si imobilizare aspram...mai la sfarsit se obisnuise, adica mai avea si momente cand statea de bunavoie, insa de obicei urla de cum vedea aspiratorul
o sa treaca si asta

Mergi la inceput

hahahahah!!
Bravo, Miruna!!!!!
(vezi, nu ne-am descurcat fara indicii!)

Mergi la inceput

voiam sa va mai spun ca am fost la Dedeman ieri
in Craiova s-a deschis luna asta...
am vazut tobogan super pe la 4 milioane, maricel, tobogane erau de la 1 milion pana la 7 milioane, chiar bunicele
mai era unul cu un turnulet si apoi tobogan, dar mai micut, la 300 ron
am mai vazut casuta din aia de plastic, maricica, la 400 ron si inca una, tip foisor la 700 ron
mi-a mai placut un set cu 2 sezlonguri si masuta cu umbreluta, era 60 ron..bine era si unul Disney, cu Winnie, la 128 ron
leagan smoby la 60 ron...asta era cica 4 in 1...
balansoarul pe care i l-am luat lui R anul trecut cu 90 ron, acum era cam 50 ron, cu 3 locuri, din plastic...

uitasem de scoica pt nisip...aprox 50 ron

Mergi la inceput

Miruna, am avut eu o banuiala ca despre asta e vorba .. insa mi s-a parut atat de neverosimil la momentul in care ai intrebat, acum 2 zile, incat .. a fost imposibil de acceptat. Mai ramane atunci alt mister pentru tine, Sherlock: de ce a mai rascolit prin arhiva, ca doar intalnirile intre Gruia si Izabella au avut loc mai in fiecare zi din primavara-vara anul trecut si oarecum in particular, adica in parculetul de cartier, nu si cu ceilalti bobocei ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Claudinna foarte frumoasa masinuta si tare mandru soferul! Cand o inmatriculati?
Felicitari pentru Razvanel, e un pas mare asta cu bautul din cana! Nu mai retin, ai folosit inainte si canuta cu cioc sau numai biberoane?

Babytza i-ai dat ceva vin soricelului azi, ca maine sa fie pregatit de impartasanie?

Dya nu pui poze cu ouale?

Anamona pana acum 2 saptamani si fica'mea a circulat in scoica (si pe post de copilot langa mine), incapea cat de cat ok, se mai supara cateodata ca nu isi putea intinde picioarele. Nu am mers decat pe distante mici (maxim o ora de mers).

Am fugit sa fac

Mergi la inceput