Bobocei de sept-oct 2008 (273)
Raspunsuri - Pagina 4
babymom75 spune:
Citat: |
babymom, poate mai esti pe faza: tu ce zici de carnea de miel? e indicata pentru copilasi micuti? Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Lumi, carnea de miel e o carne greu digerabila si, in plus, are si un gust pe care nu toata lumea il agreaza. Cand era Victor mic nu i-am dat - era primul copil si eram muuult mai stricta cu toate . Acum, lui Dragos i-as da; defapt i-as da orice numai sa manance! Si ca sa intelegi halul de disperare in care am ajuns cu el, azi i-am dat de cina iaurt Muller Bianco cu 4 biscuiti si 2 masuri de LP, in care am adaugat o lingura de crema de ciocolata Alnatura...
Daca as avea un copil care manaca normal (nu bine, ci normal) cred ca n-as insista cu carnea asta de miel, de teama unei posibile indigestii, desi poate ca e mai putin nociva decat carnea de pui hormonizat. Carne de porc eu ii dau lui Dragos destul de frecvent si fara sa avem probleme - si in diverse tocaturi si chiar prajita/friptura; nu ca ar fi sanatoasa, dar de disperare... am vazut ca asa ii place.
Nocom spune:
Nu plec inainte de a va ura din suflet
PASTE FERICIT!!!!
Va doresc tuturor Sarbatori fericite si linistite, copilasi cuminti si sanatosi, mese imbelsugate si multe cadouri de la iepuras!!!
O sa imi fie dor de voi!!!
Paula-Laura spune:
Nocom , bine ca e Daria mai bine! Mi se pare foarte greu sa ajungi cu un bebe mic la spital, perfuzii...
Eu sunt optimista ca de data asta scapam de tot de virus
Babyboy
Macar de si-ar face imunitate pentru cand incepe gradi
Ada, ti-am trimis pm
gata, ma bag in pat langa pitic, cu speranta ca voi dormi Azi noapte pe la 3 s-a trezit(avea ceva temperatura) si a inceput sa bantuie prin casa S-a dus la taica-su, l-a trezit si pe el si facea naveta din dormitor in sufragerie, sa nu cumva sa adormim vreunul din noi
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
kllemi spune:
Maaaaiiii...m-ati omorat cu giardia asta....cine de la cine a luat-o?? cine cui,ia dat-o???...nu mai inteleg nimic...si mai grav este ca eu din toata tarasenia asta am inteles ca este vorba despre anul trecut...este adevarat???...ca daca DA, ma impusc ...este vorba,ca acum a luat si Izabela giardia??? sau ca a luat-o anul trecut?? HEEEELLP lamuriti-ma si pe mine...nu de alta dar sunt curioasa
baby-boy a vopsit maica-mea oualele si rosii si verzi si a incercat pe unele sa puna un fel de abtibilduri,cu iepurasi cu Maica Domnului, dar nu prea ia reusit ...hi,hi...am ras un pic de ea ca pe unele le-a lasat albe ca asa sau prins mai bine, decat vopsite....o sa ciocnim si noi niste oua albe de paste
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
Paula ai mare dreptate, este ff greu sa-ti vezi puiul bolnav si sa ajungi cu el prin spitale e un chin. Nu mai zic ca din cauza deshidratarii Dariei i se tot spargeau venele cand baga asistenta acul de la branula, si a tot gaurit-o pe micutza pana areusit sa i-o puna Nu mai zic ca ma apuca iar plansul....
Va doresc din suflet multa sanatate!
kllemi spune:
Nocom, DRUM BUN, UN PASTE FERICIT SI SA VA INTOARCETI CU BINE SI CU MULTE DARURI DE LA IEPURASI [pup
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
dragele mele, seara buna si de la noi
Dya nu am inceput munca inca dar am gasit pe langa casa ceva de munca
Lumi cu mare drag ne intalnim
uffff, Lidia...chiar daca s-ar fi dorit a fi gluma tot nu as fi "gustat-o" daca eram in locul lui Nerantula/Niko...ma intristeaza mult felul cum gandesti sincer...si eu m-am intalnit cu Babytza... chiar Crina mea s-a jucat cu jucariile lui David...ce ar fi trebuit sa fac daca s-ar fi imbolnavit???Ar fi frumos sa iti ceri scuze.
Eu nu am fost la nicio intalneala din diferite motive dar daca as fi fost tot nu as reactiona asa. Urat din partea ta
Babytza si a mea are multa frichineala...astazi a avut mai mult ca in toate zilele...astazi a sarit de pe scaunul ei...nu mai avea mult si se intampla o nenorocire...mai tarziu iarasi a facut cunostinta gura cu pardoseala...daca nu ii dau geanta/clama sau orice altceva se incovoieste
Crina mea a primit sandalute, tenisi (sau cum s-o scrie) si o caciulita de primavara
azi a fost cu masa mare plecata la cimitir...au facut ele ceva curat pe acolo...somn nu prea a prestat...ca si azi noapte...cand la 00.30 - 02.30 a avut chef de joaca si eu de somn
acu mai am putin si dorm pe tst
Clau moa ce scump e Razvan
Feli ce mai faceti?
Paula multa sanatate va dorim
Nocom ma bucr mult ca sunteti mai bine
Babymom frumosi foc baietii tai
daca am uitat pe cineva scuze..da's varza de obosita
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
gaia.nevia spune:
Nocom, sa va bucurati de vacanta, Sarbatori fericite si sanatate! Va pup cu tot dragul!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
anamona spune:
Piolica, Babytza vrem sa plecam la un drum de vreo 2 ore - in scoica culmea a inceput sa ii placa recent
Oare procedez gresit ca folosesc tot scoica daca ii ies un pic picioarele din ea?
Prima intentie era sa luam scaunul inainte de acest drum, dar preturile din Anglia ma tenteaza cam tare si as mai astepta un pic.....
Gaia.Nevia Evolva se prinde doar in centuri la masina (scrie la modul de prindere)
sa stii ca si eu si sotul avem cat-un opelas sau opeloi dupa caz . ambele masini sunt dotate cu isofix, una e din 2004 cealalta din 2006.
Esti sigura 100% ca nu ai?
Aleg isofixul si tin la el din cauza sistemului de pivotare a scaunului: banchetele sunt f mobile la impact, se deplaseaza sanatos in fata ori sistemul de pivotare misca scaunul in spate atunci cand bancheta se duce in fata astfel incat impactul e zero, pozitia copilului ramane neschimbata.
M-am oprit la Britax si din cauza ca mi-ai atras atentia asupra standardul de siguranta britanic
Babytza, era o glumita intrebarea despre babesioza? sunt prea obosita sa imi dau seama
raspunsul serios e ca intr-adevar asa se numeste, vine de la parazitul babesia
raspunsul neserios e ca as fi vrut sa transmita doar frichineloza