Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

GIARDIA: nu stiu despre subiect foarte multe, urmez sfatul surorilor mele si al cumnatelor: usturoi cat poate manca copilul (si al meu haleste fasole verde cu usturoi de nu are aer), iar in plus folosesc ghimbir in supe (fiert si pasat cu carnita de vita este yami,yami!!!)

Noi suntem dispusi sa balosim pe orice jucarii, fara frica de "flagel", nu-l minimalizez, dar nu-l consideram bau-bau, in continuare am o frica de acel nisip din parc (nu-l las pe Vlad sa stea in fund acolo din cauza parazitilor defecati (probabil) de caini vagabonzi sau nu, care se pot transmite liber)

Daca as avea un copil mai mare, as largi aria investigatiilor, nu as arunca cu acuze in partenerii de joaca ai celei mici, Lidia!, ai citit si tu despre aria de raspandire ai acestor paraziti, un sugar/bebe are sanse foarte mici sa-i contacteze in timp ce un pitic mai "mare"ii agata muuuult mai usor..... In orie caz, discutia mi s-a parut fara continut, intinsa pe atatea pagini, cu atentionari asupra gravidutelor

acum doi ani as fi pierdut nopti pentru asa ceva, cautand pe net, acum ma lasa rece........ Mi-e frica de hepatite, atat....
Si apoi, o iau de la calendele grecesti: cu cat imi interziceau ai mei sa halesc fructe din copaci, nespalate, dupa Cernobal, cu atat le faceam in ciuda (eu si gashca de la mine de acasa) si, pana acum, nici unul dintre noi nu a facut cancer din cauza asta..... Ne intalnim si halim fructele dupa ce au fermentat (A nu se intelege ca minimalizez efectele Cerobalului, eu am crescut in Sud, pericol mare dar nu ne-a afectat pe nici unul dintre noi, adik traim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

normal ca uitasem ceva

Nocom Sarbatori Fericite, un Paste fericit si implinit alaturi de cei dragi. Drum bun si numai bine

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
Dragos e total in cusca la Spike, la piscina se plimba ca si cum ar fi la el acasa, urca scarile ca un copil mult mai mare si hop si el atunci cand are frati-su o shusta mica in baie

Anamona, exact asta a fost si senzatia mea cand l-am vazut cum a reactionat la piscina: zici ca s-a nascut in locul ala! S-a desprins de mine, l-am last singur sa vad ce face, s-a dus foarte sigur pe el si pe dorintele lui la marginea bazinului destinat copiilor cu varsta intre 3-8 ani, s-a pus pe burta si si-a dat drumul in apa. Odata ajuns in apa care-i ajungea pana la piept, s-a indreptat direct si fara ezitare spre scarile toboganului. Eu am incremenit cand l-am vazut, pt. ca stiti ce diferita e senzatia pe care ti-o ofera deplasarea prin apa si ma astepatam la o cat de mica ezitare la mersul prin mediul lichid (mai ales ca imi amintesc cum cu Victor a trebuit sa-mi petrec cel putin o 1/2 de ora sa-l invat sa paseasca in apa).

Ajuns la scari, le-a urcat la fel de hotarat, a ajuns in varful toboganului, s-a oprit cautandu-ne cu privirea, ne-a strigat pe rand "mama! tata!", s-a aplaudat singur, razand, s-a asezat in fund, apoi s-a lansat pe panata in jos, unde s-a baldabacit in apa si a iesit de acolo razand in timp ce spunea "HOPA!"
Pe bune! Nu ca-l laud ca-i al meu, dar eu asa ceva n-am mai vazut niciodata! M-a lasat masca si pe mine si pe toti ceilalti parinti care erau acolo cu copiii! Parca asta ar fi facut toata viata, de cand s-a nascut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom, Paste fericit sa aveti si sa va relaxati!! (eu am pierdut postul cu plecarea, dar m-am prins din discutii)

babymom, greu tr sa fie sa nu pape! imi pare rau si vad ac et straduiesti!! si eu o sa-i dau lui R daca o sa ceara, ca mergem la nasi duminica...noi nu facem miel anul asta
e dulce de tot Dragos al tau! si striga des fetele alea??? R le striga numai cand e in casa...in fata lor se cam pierde

anamona, esti o draguta!! R o sa dea nastere la adevarate drame...daca el cu o amarata de roata facea fetele sa lacrimeze, dar acu...iti dai seama

azi avem o premiera si o scriu macar aici, ca poate mi-oi aminti sa notez data si in caietel: cand m-am inotrs, am facut ceva de mancare si el imi tot cerea insistent lapte...cum nu aveam biberoane curate, i-am facut intr-o cana...initial i-am dat eu sa bea...apoi n-a mai vrut, eu am pus cana pe masa, mi-am vazut de mancarea de pe foc, el se invartea prin bucatarie...cand ma intorc, R luase cana de toarta si cum bea din ea, asa bea!!

eu dau sa strig, dar ma opresc la timp si iau un prosop, ma apropii usor si il asist...bea o inghititura, "ahhhhhhhh" (gestul ala cand bei ceva cu pofta), aseaza cana pe masa si ranjeste, apoi iar apuca cana, iar bea, iar "ahhh"...si tot asha pana cand a baut tot laptele din cana...apoi mai vroia, normal, dar l-am reorientat, ca si asha ma trecusera toate transpiratiile...de vreo cateva ori pusese cana jumate pe masa, jumate suspendata...

Mergi la inceput

Nocom, sanatate multa intregii familii sa va puteti bucura de mini vacanta si Sarbatori Fericite! Drum bun spre Cluj! Nu veniti si mai la vest putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau felicitari, ii poti cumpara o cana din plastic..asa nu te mai trec transpiratiile

vreau sa va intreb ceva: boboceii vostri bat persoane cunoscute??? Crina o plesneste cu palmele pe sor'mea si o trage de par daca nu ii convine ceva...cum o pot dezobisnui? NU merge cu nu e frumos sau nu e voie

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Paula, merci mult

Am vopsit eu oua, vreo 8, rosii toate, cu Te(r)o care a aplicat abtibilduri cu gargarite si a reusit sa nu sparga niciunul. Daca v-am mai povestit, ma scuzati, ca am povestit si pe la albinute, si nu mai stiu la ora asta ce si cui si de ce am zis.

Feli, te pup!

Maine dimineata ma duc sa scutur opelu' de isofixe. Ce tare ar fi sa aiba!!!

Eu stiam de la discutia de anul trecut, prin ce a trecut Nerantula, de borelioza (boala Lime) transmisa de capusa la om...
Acum aflu si de babesioza, care afecteaza mult catetii si alte animale, dar si omul... uuuf! Doamne fereste!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Clau felicitari, ii poti cumpara o cana din plastic..asa nu te mai trec transpiratiile

vreau sa va intreb ceva: boboceii vostri bat persoane cunoscute??? Crina o plesneste cu palmele pe sor'mea si o trage de par daca nu ii convine ceva...cum o pot dezobisnui? NU merge cu nu e frumos sau nu e voie

Ieri am fost la Harri de cristinescu unde s-au cam ciondanit.Imbranceli nene iar Harri i-a smuls vreo 10-20 fire de par karinei din cap, dar si ea s-a razbunat mai incolo, i-a pus piedica, l-a impins, am o razboinica a luminii la usa cortului.Nici la noi nu mere de vorba buna, atunci bag sacul de cartofi, pana cand oi putea normal

in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

aha...uitasem de Lime

in acest moment babesioza e pericolul nr 1 de la capuse....cel putin asa spun doctorii veterinari, ca ar fi epidemie de asa ceva

Mergi la inceput

Claudinna, bravo lui Razvan! Acum ca si-a luat masina noua a trecut si la o alta etapa din viata lui - bautul laptelui cu cana!

Asta imi aminteste de un alt episod din viata noastra de ultimele sapamani:
M-am decis eu asa, ca daca tot vine vara sa intarc copilul, ca nu ma vad mergand cu el prin parcuri si dupa o zbenguiala - doua sa fuga la mama dupa o gura de tzitzi. Asa ca l-am pregatit de cu ziua ca "tita" (cum ii spune el) s-a stricat si nu mai are lapte; i-am tot repetat asta toata ziulica. Si el a inteles ca repeta "tita apte nu-i" si facea gestul acela din manute, ca nu-i, in timp ce ridica umerii.

Ei, dar a venit seara, ora de culcare... I-am pregatit 150 ml lapte in biberonul Avent folosit doar la incercari de alimentatie, l-am luat in brate, repetandu-i acelasi text si i-am dat bibele. Esec total! Nici n-a pus gura pe tetina!
Eu am rezistat eroic si nu la-m pus la san. El s-a consolat, a coborat din bratele mele cu biberonul sub brat si s-a distrat picurand laptele pe covor si pe perne.

Pe la ora 12 noaptea cine credti ca a cedat primul? EU! N-am mai rezistat la fataiala lui! Concluzie: Nu-l intarc inca!

In schimb, ieri l-a invatat frate-su sa bea lapte din cana cu paiul si atat de mult il distreaza varianta asta, ca a aceptat sa bea si alt lapte decat LM. E premiera absoluta! Asta i-a fost azi pranzul: cornul scolar a lui Victor cu lapte Prodlacta baut din cana. Bun si asta... mai bun decat nimic, nu?

Mergi la inceput