Bobocei de sept-oct 2008 (273)
Raspunsuri - Pagina 22
andy.p spune:
Pasca a iesit o bunaciune
,mai am cam jumate ca mananca Andy si barbatu-meu ca spartii...asta o ascund sa am si pe maine![]()
Babytza m-ai dat gata cu unghiile..super
,nici nu stiu de cand nu mi-am facut manichiura :(...
Dya gatisi ceva nu gluma![]()
Eu am terminat,am si iesit un pic...mai dau cu mopu'prin bucatarie si gata..
Mergeti la Inviere??
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nushulica spune:
paula merci de raspuns,n-am incercat tincturile astea dar sunt dispusa sa incerc orice,zi-mi te rog,unde le gasesc?la farmacie sau la plafar?
diana aerosoli ne=a dat sa facem si pediatra daaaaaaaar....daca va vine sa credeti,ca mie nu=mi vine sa cred
tac-su nu e de acord cu aerosolii...adik zice ca-s fix pix![]()
adik zero pe intelesul tuturor
babytza arata bine si mielu
dar ouale sunt mortale!!!imi plac ca-s asa colorate
lumi pup hunii dragalasi care fac progrese la cresa
laura si ada va felicit pt pascutele reusite
eu anul asta am dat-o in bara cu drobul
mai devreme l-am scos din cuptor si din cate imi dau seama ca inca nu l-am rasturnat din tava,nu s-a legat cu toate ca am pus 6 oua la cam 1kg de organe...ma rog o sa-l mancam cu lingura sau cu furculita ca am stat si am taiat ca proasta totul la cutit in cubulete mici mici mi-a fost lene sa mai instalez masina de tocat si apoi s-o spal![]()
noi nu mergem la inviere cu toate ca avem biserica la 3 min de noi dar sigur vom dormi la ora aia,ma rog ideea e ca nu vreau sa-l scot pe david la ora aia si sa-i stric somnul
de
David si
13+
babytza spune:
Noi mergem la inviere, dara fara soricel. El ramane acasa in patut. Mergem doar noi astia mari (adica eu sotul fratele meu si Tina) Iar piciul ramane acasa cu mama. Poate la anul il luam si pe el, in functie de cum va avea programul de somnic.
nusha imi par erau de drobul tau
Eu nu stiu sa fac, al nostru e de la matusa sotului
Iar pasca e de la prietena mamei ![]()
Ma duc sa spal piciul si sa il culc 
Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
Babytza, asa mai merge
.Sa balosesc la monitor (desi nu imi place mielul dar o sa imi inchipui ca e de vita, da?
)
Laura, noi nu mergem la Inviere.Se duce doar tati la miezul noptii sa ia lumina.Avem biserica aproape dar 1.David doarme la ora aia si 2.nu ma incanta deloc manifestarile crestinilor in noaptea de Inviere.Vorbesc de crestinii aia de asculta manele in curtea bisericii si scuipa seminte sau barfesc in loc sa asculte slujba.Si cum aia imi sar in ochi chiar daca sunt exceptii prefer sa stau acasa daca nu am posibilitatea sa ajung la slujba de Inviere la vreo manastire undeva.
Asa ca eu il astept pe tati cu Lumina si ma uit la tv la slujba de la patriarhie![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
tzitziri spune:
Va uram si noi Paste fericit si sa va bucurati de zilele astea alaturi de familiile voastre si de bobocei
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Mi-am adus aminte ca anul trecut pe vremea asta eram la Sambata, Radu a facut foarte urat si tati s-a dus sa "stea un pic langa el" si uite asa au adormit toti, si au dormit dusi pana dimineata.
Eu m-am dus pana la Manastirea Brancoveanu sa ascult 15min de slujba si sa iau lumina, cu sotul prietenei mele, care adormise si ea cu fata ei in front.
Am adus lumina, am stins-o ca sa nu ia foc cabana, si m-am culcat si eu. Masa de Paste a fost inclusa in "program" acolo la pensiune, nu mai stiu nimic decat de ciorba pe care incercam sa i-o dau lui Teo fara s-o verse pe hainutele noi. Radu nu era inca diversificat [;p]
Acum l-am culcat pe Radu, m-am imbracat frumos desi pic de rau ce-mi e, si astept sa dea TL verde la mancare, poate fi in orice moment. Daca n-o fi, nu-i bai...
Intre timp Teo alearga roata roata prin sufragerie, deduc eu ca o sa am ce spala in curand... adica, cum spal eu curu' cupilului incaltata cu pantofi cu toc si imbracata cu bluza cu maneci evazate?!
Happy Easter, everyone!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Buna seara,
Va uram si noi Paste Fericit, numai bine si sanatate alaturi de cei dragi

Noi vom merge la inviere, insa pe Crina o las acasa...la ora aia ea doarme, plus ca dupa vom merge la cimitir sa lasam si acolo lumina. Va ramane cu tacsu care e oricum prea obosit![]()
COrrina nu te-am uitat
, felicitari pentru fetita
Nusha eu nu am facut drob...poate ma incumet la anul, a facut mama cozonacii si pasca, eu am facut o ciorbita, friptura cu legume si maine dimineata am sa fac fasole verde cu smantana si usturoi
Anca si ClaudiaH La Multi Ani

, numai bine va dorim ![]()
revin...cam atat am retinut
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
Babytzule, moa ce bine arate mielu si ouale

Nusha multa sanatate lui David 
ANdreutac offf prin cate ati trecut
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
claudinna spune:
Paste fericit tuturor!!
eu nu cred ca merg la Inviere, desi as vrea...
poate la anul sa-l iau si pe R cu mine
acum imi tot spune ca e "noapte" si "vant"....si incearcas a se catzere pe mine...acu o ora im i spunea ca-i e somn....cred ca i-a zburat
Muuh spune:
fericit tuturor!!!!
Cea mai non toxica plastilina este facuta din apa, drojdie si faina framantata pana devine elastica si data copilului. Daca va pricepeti la coloranti alimentari puteti sa le faceti si colorate. Cel mai mare minus e ca se intareste rapid dupa ce nu mai este folosita. O plastilina super tare, care nu e toxica si nu se intareste se gaseste la Casa Retro si costa vreo 15, noi avem si Dimitri e fan. Nu o mananca o bag in gura si rupe bucati din ea pe care le scuipa.