Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

SARBATORI FERICITE TUTUROR!

Asa e Miruna, eu am o carte cu mai multe retete de preparat paste de modelat de diverse consistente, si are si modele foarte faine si simplu de realizat. Cand am timp o caut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza super mistoo mielul...daaarrrrr unghiile ...sunt terminata..d.eci sa inteleg ca sunt false?? sunt belea

ada deci sa inteleg ca te gatisi sa pleci la biserica...aaaaa??? pai e frumos..altii stau acasa si altii....au cam zburat vremurile alea in care ma gateam sau imi cumparam ceva nou asa ca ptr. paste...eheeee ce vremuri ...

si noi o sa il asteptam pe tati acasa cu lumina si paste, daca so da cand o sa se duca el....sper sa se dea
In alta ordine de idei, am avut o noapte horor...ne-a iesit si al 2-lea canin .....azi, maraiala cat cuprinde

VREM SI NOI SA VA URAM UN PASTE SUPER FERICIT, ALATURI DE CEI DRAGI SI SA VINA IEPURASUL CU TOT CE VA DORITI VOI

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

aaaaaa...babytza vroiam sa iti spun ca eu as putea, sa imi fac french toata ziua,dar cine areee timp ...au am unghiile lungi, sunt tari si pe deasupra nici nu imi cresc pielite deci sunt o super noarocoasa....daaaarrrr....tot timpul exista un dar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Acesta este al doilea paste pe care-l petrecem impreuna, alaturi de boboceii nostrii.
Va doresc un paste fericit alaturi de cei dragi!!

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Adevarat a inviat!

Neeah... n-am fost la biserica... doar am zis sa nu dea Pastele peste mine in trening... Poate la anul mergem, ca vad ca Teo s-a pastrat fresh pana la aceasta ora... si Radu cine stie, la anul o fi si el apt.
Sanatosi sa fim, ca pe mine ma tot chinuie tusea si altele... plus indigestia de la ciupercile alea.

Pasca a iesit foarte buna dar (mereu exista un dar...) cred ca trebuie sa fac ceva cu cuptoreisanul, ca mi se fac prea repede la exterior si pica interiorul. Ea e facuta, dar nu arata ca a mamei... e brownie pe fund si la mijloc, cum ziceam, un pic lasata.
Oare daca dau mai jos raftul din cuptor (acum e la mijloc) s-o face mai incet?!?

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Hristos a inviat!!

in dimineata asta ua mai asteapta, pentru ca trebuie sa luam Paste.
astept sa se trezeasca baietii si mergem la biserica

Ada, daca dai raftul mai jos, efectul pe care l-ai descris este accentuat
fie muti gratarul sus de tot, fie pui ceva pe fundul aragazului, sa imprastie caldura lent, cum ar fi o tava cu apa, sau o tigla, se punea inainte, fie dai flacara incet...dureaza mai mult, dar pana la urma conteaza efectul.

baby_boy, asa este, este al 2-lea Paste cu boboceii nostri minunati si nu se poate sa nu fie frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, m-ai bagat in boala cu unghiile alea, cu friptura aia, cu ouale alea!! suuper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Hristos a inviat!!!

Sabina si Amalia

Mergi la inceput